Invandrare antastade barn

BODEN. En 20-årig man åtalas för att ha ofredat två unga flickor på Nordpoolens äventyrsbad. Han ska ha hållit fast dem och rört vid deras underliv.

Flickorna, som är i 12-årsåldern, besökte badet i början av december. Där ska de ha blivit antastade av en man när de åkte i strömmen genom området som kallas ”grottan”. Han slet ner dem från flytleksakerna och juckade mot dem. Han ska, enligt åtalet, även ha vidrört dem mellan benen. Flickorna berättar i polisförhör att de försökte ta sig loss, men att han höll fast dem och blockerade vägen.

Polis kallades till badhuset och flickorna identifierade den misstänkte. Han greps och sitter nu häktad misstänkt för sexuellt ofredande. Mannen förnekar brott och säger att han inte varit i kontakt med tjejerna. Enligt personalen ska en liknande incident ha inträffat några dagar innan. Mannen är dock bara misstänkt för händelsen den aktuella dagen.

-Pettersson noterar att Norrländska socialdemokraten glömde skriva att det rör sig om invandrare och åklagaren yrkar att mannen ska utvisas ur riket.

2014-01-02_1510

3 thoughts on “Invandrare antastade barn

  1. Samma sak händer på äventyrsbad över hela landet. Här i Östersund visade det sig vara afghanska ensamkommande ”baarn”.

    Sluta ge dem gratiskort till baden!

Kommentera