Gäng sköt raketer mot bilar och en önskan om skottsäkra västar till Södertäljeborna

SÖDERTÄLJE. Ett gäng sköt nyårsraketer mot bilar i Lina Hage på annandagskvällen.

Under kvällen fick polisen flera samtal från privatpersoner om gänget.  Enligt vittnen som larmade var det ett hundratal ungdomar som roade sig med att skjuta raketer mot passerande bilar. Gänget ska även ha lagt raketer under parkerade bilar.

Polisen ryckte ut till Lina Hage vid 20.30-tiden. När polisen anlände kastade gänget även raketer mot deras radiobilar. Sedan sprang förövarna från platsen.

Polisen har upprättat en anmälan om brott mot ordningslagen, men inte fått tag i någon misstänkt gärningsman.  Enligt stationsbefälet vid Södertäljepolisen har de inte fått in några anmälningar om att någon av de utsatta bilarna fått skador av raketerna.

Senare under kvällen, vid 23.30-tiden, fick polisen flera samtal om smällare i Lina Hage.

Även i Brunnsängs centrum smällde det under kvällen. Vid 21-tiden fick polisen flera samtal om ungdomar som sköt raketer mot förskolan på Bragevägen.

LT

Nedanstående är en insändare i LT.

Skottsäkra västar till Södertäljeborna – Jag tycker att kommunen ska lägga ner planerna på att bygga om centrum. Där finns allt man behöver – och mycket därtill, småaffärer runt varje hörn som säljer tobak, godis med mera.

Undra på att folk blir överviktiga och feta – kostar multum för samhället.

I stället ska kommunen investera i skottsäkra västar till vanligt folk så att man vågar sig ut. Det är som ett lotteri – får man ett skott i pannan eller kommer man hem levande?

Hur har det blivit så här? Tänk efter, ni som bestämmer allt.

LT 

-Pettersson undrar också – hur har det blivit så här, vet du Myten?

 

2 thoughts on “Gäng sköt raketer mot bilar och en önskan om skottsäkra västar till Södertäljeborna

  1. @Ruben
    Det är ju bara ”barnen” som tränar inför sina senare uppgifter i Jihads tjänst ! Absurdistan har ju blivit en form av övningsområde för sjuka arabiska klaner…det måste vi nu leva med i Oxie eller Södertälje…
    Nu påstås t.o.m. att landets Utrikesminister (Calle B) skall åka till Iran för, att underteckna ett avtal om överförande av perser (shiiter) ,som en motvikt till de redan välintegrerade Sunniterna i ”vårt” land…
    GOTT NYTT ÅR ! 🙂

Kommentera