Väpnat rån utfört av invandrare vid Kungens kurva

En väktare sköts idag i samband med ett värdetransportrån utanför ett köpcenter i Kungens kurva söder om Stockholm. Efter ett par timmar slog polisens insatsstyrka till mot en adress i södra Stockholm och tre personer greps.

-Pettersson tittar på slaskpressens bilder på de unga männen och ser trots pixling att alla tre är blattar, den ene ser vid första anblicken ut att vara en svart afrikan till man ser att hela armarna är mörkpixlade men halsen är ljus och håret mörk. Dessutom finns en avslöjande tatueringen på babbens vänstra nyckelben.

Jag har plockat bort namnen och bilderna på de misstänkta, alla tre är släppta och möjligheten finns att de befann sig på fel plats när polisen gjord sitt tillslag. En har dessutom hört av sig och bedyrat att han inte har något med rånet att göra. //Pettersson

13 thoughts on “Väpnat rån utfört av invandrare vid Kungens kurva

 1. Du är ju helt ute och cyklar?
  Valentino Radakovic och Mirko Radakovic har inget med detta att göra ens?

  Antonio blev släppt samma dag.
  Mustafa och Akis igår morgon och alla är från Bredäng.
  Lite trist av dig att lägga ut bilder på personer som inte har något med detta att göra. Vad säger du nu när alla dem tre gripna är frisläppta?

  • Att de fortfarande är huvudmisstänkta,men att bevisen räckte för stunden,inte till för att häkta skitet !Skulle du kanske också varit med att dela bytet Lars…..varför annars sååå sur ?

   • Vad pratar du om är du helt knarkad eller? Jag skrev precis att det står fel namn och att det är fel bilder på personer som inte har något med detta att göra! Vad har det med att jag skulle vara sur och att jag skulle vara med på dela bytet att göra?

 2. Herregud vilket förtal. För det första; ingen är dömd än och sen har du bara, via pixlade bilder ”listat” ut vilka det är. Skojare är vad du är och inget annat.

 3. Och flickvännen till denna Toni sitter och beklagar sig över romregistren på sin FB… (Hon är själv finsk rom).

 4. Nog är det skillnad på folk & folk , det ser de själva till så bra . . .
  Det behövs inga epitet om åsikter , Faktan talar sitt eget språk ! ! !

 5. Importer från Balkan…Nog kan deras importörer nu känna sig nöjda och belåtna med urvalet.Enda smolken i bägaren,är ju den skottskadade vakten som inte hade vett,att springa och gömma sig !
  Förhoppninsvis ingen ur den mångkulturella skaran,utan en vanlig svensk bondläpp !

 6. Ja ni har en indetitet, en sammanhållning, och vad har vi,
  Midsommarlekar och sådant töntigt Hälsn Mona Sahlin.

 7. Lär vara Ullenfjants och Leissners favoriter Zigenare, men för helvete registrera dem ej det förbjudet.

 8. Jag kom att tänka på den amerikanska gangstern som mördade på förmiddagen och åt julmiddag med familjen på kvällen. En del saknar all form av empati…

 9. Ja dom vet verkligen hur man fixar julstämningen! Inget tjafs med att plocka in skogen i vardagsrummet eller något annat fjantigt, säger nog vår lilla rara råskinnsgumma Mona Sahlin.

Kommentera