God Jul

Det här är en oberoende blogg, vi är inte anslutna till något parti eller organisation, vi arbetar helt ideellt och tar inte emot bidrag, vi har ingen reklam. Inga inkomster betyder att vi inte behöver visa hänsyn till kunder, annonsörer, politiker eller andra chefer.

Det betyder inte att vi är neutrala, vi är emot den nuvarande invandringspolitiken. Det betyder inte att vi är emot enskilda invandrare utan att vi är emot den politik som förs och de media som okritiskt påstår att mångkultur är något bra. Vi är inte emot enskilda muslimer, men vi är emot islam, eftersom vi anser att islam är en ideologi som inte går att kombinera med demokrati i ett modernt samhälle.

Därför…

2013-12-23_2123

11 thoughts on “God Jul

 1. God Jul. Läser o skriver i din blogg ofta o mkt. Tycker det är bra att det finns ett media som säger som det är, inte som det passar. Vi behöver fler som pettersson, som säger sanningen rakt av, utan filter o annat trams. Fortsätt med erat goda arbete.

 2. GOD JUL till Petterssons.
  Alltid lika alerta med färska nyheter om hur samhället ser ut.
  Ni är enorma på att ta upp verkligheten.

 3. En GOD JUL o. GOTT NYTT ÅR tillönskas alla besökare och Petterssons stab!
  (Undantag Ali som skulle känna sig kränkt,samt Löfman,Larvsten och andra besökande från EXPO/AFA/VPK etc etc )
  En av dina trogna läsarna av bloggen… 😉

 4. GOD JUL allihop. Och tack Pettersson o Co, för allt gedigna arbete ni lägger ner för att skapa denna suveräna, innehållsrika, roande och oroande blogg. TACK. 🙂

 5. Detsamma igen!! Har ni någon skön besöksstatistik? Just nu var vi 192st inne och hälsade på.

  • Just nu på själva julafton har vi mycket folk på bloggen 4 317 unika besökare som bara räknas en gång per dygn. Det är oerhört bra så här tidigt på dagen, men jag antar att det blir lite sämre under eftermiddagens julmatsätande, men att det åter ökar lite efter att groggen kommit fram på borden och den spetsade glöggen jag har gett er receptet till, det underbara receptet från min avlidne farbror. Den som i all hast förvandlar glöggflaskan till två, med hjälp av ofärgat Brännvin. Naturligtvis ska den blandas hälften av var i sina flaskor, och serveras vid ca 50 grader Celcius.
   Kryddorna tar ni vad ni har, och den godaste glögg ni någonsin haft till Julen är ett faktum.

 6. God Jul Pettersson och alla andra! Tack för att ni skriver, ni behövs!
  Ser fram emot ett 2014 när fler och fler kommer till sans och även inser att deras röst i valet har en betydelse för vilket samhälle vi alla vill ha. Gott Nytt!

Kommentera