Umeåbo åtalas på urdu

UMEÅ. Den 31-årige Umeåbo, som misstänks för en del av de ofredanden som skett i Umeå under hösten, åtalas nu för ofredande och sexuellt ofredande.

De händelser som åtalet gäller är att han natten mot den 8 september, på Tvistevägen, tagit tag i en kvinna, kramat och kysst henne på ena kinden. Samma natt ska mannen, på Fysikgränd eller Pedagoggränd, ha tagit tag i en annan kvinna. Mannen drog henne till sig och försökte kyssa henne.

En vecka senare, på Gösta Skoglunds väg, ska mannen ha försökt kyssa en tredje kvinna.

31-åringen åtalas också för att natten den 20 september, på Tvistevägen, tagit tag i en kvinna och dragit henne till sig. Då ska mannen även ha klämt på hennes ena bröst och försökt kyssa henne. Enligt åklagaren handlar detta om ett sexuellt ofredande eftersom det kränkte kvinnans sexuella integritet. Mannen är själv bosatt i närheten av de platser som anges i åtalet.

De tre kvinnor som utsatts för ofredanden vill ha 5000 kronor var i skadestånd. Den kvinna som utsattes för ett sexuellt ofredande vill ha 7000 kronor i skadestånd.

Åklagaren hänvisar till bevisning i form av förhör med de fyra kvinnorna samt förhör med 31-åringen.

-Pettersson tycker att mannen ser lite konstig ut för att vara Umeåbo som Västerbottens-Kuriren påstår att han är. Ändå konstigare blir det när det i åtalet står att han behöver tolkhjälp på urdu och att han är Pakistansk medborgare, nåväl VK:s journalister kanske inte förstår svenska annars kunde man ju misstänka att de försöker dölja något. Den åtalades namn är Tahir Mujtaba och här finns hans Facebook…och åtalet…B 2635-13

2013-12-02_1918

8 thoughts on “Umeåbo åtalas på urdu

 1. Detta är garanterat en bidragsparasit, “muslim” – säger mycket! Konstigt att bara åtala för sexuellt ofredande, jag tycker det låter uppenbart att det handlar om försökt till våldtäkt.
  Sådana här typer ska skickas ut till den muslimhåla de kommer ifrån!

 2. Undrar hur länge till det tar innan vi etniska svenskar behöver tolkhjälp för att göra oss förstådda i vårt eget land?

  • Ja, Tommy Blom sök på Exponerat på vår blogg så hittar du ett icke föraktligt antal länkar till din fina blogg och vi bidrar med en del varje dag från vår länklista. I detta fall ska vi inte glömma Västerbottens-Kuriren och Umeå Tingsrätt som källa.

 3. Tahir är verkligen en hängiven islamist, med allt vad det innebär av kvinnoförakt och dubbelmoral!

  Ironin vet inga gränser när man läser på FB-sidan: ” Who Say’s Islam Does Not Respect Women – Maulana Tariq Jameel, A masterpiece on request of our Sister’s”,
  …när man vet vad blöjskallen gjort mot kvinnor i Umeå 😉

  Tahir är bara ytterligare en potentiell självmordsbombare.
  På FB delar islamisten denna “roadmap” för jihad-krigare:
  https://www.youtube.com/watch?v=5pyZkY93B2A#t=120

  Ett solklart fall för SÄPO, men de är väl fullt upptagna med att spionera på ursprungliga Svenskar som vågar kritisera invandringspolitiken?

  Eftersom Tahir i alla lägen försvarar pedofeten, så tillägnar jag honom en alldeles speciell låt:

  • Islam är en sinnessjuk IDEOLOGI och sätta på barnbarn (Pedofeten) är väl det som föraktas mest i samhället, när ska svenskarna sätta ner fötterna??

Kommentera