Israel har gett upp effektiviteten tillfälligt


Så här ser Israels soldater ut när de tjänstgör

Så här ser Israels soldater ut när de tjänstgör

En israelisk soldat mördas av hans arabiska medarbetare, och hans kropp dumpas i en brunn i byn. En annan soldat sköts ihjäl av en krypskytt i Hebron. En ung flicka blir skjuten på hennes bakgård i Judéen och Samarien. En gift man mördas av ett par arabiska angripare, och mannen visar sig vara en personlig vän till själva familjen Netanyahu. Ännu en soldat blir knivhuggen till döds när han sover på en buss. Hundratals blodbesudlade arabiska terrorister släpptes som en goodwill gest för att stimulera fredssamtal”.
Detta är de senaste rubrikerna från Israel, och de pekar samma problem. Israel monteras ner bit för bit av dess fiender, som inser att Israel har förlorat viljan att försvara sig från dag till dag. Liv håller brutalt på att släckas efter ett veckoschema, med lite eller ingenting som görs åt det.

Netanyahu är upptagen med att uttala sig om Iran i internationella medier, då han för länge sedan skulle ha beställt  en komplett utplåning av Irans kärnvapenverksamhet. Han ber om ursäkt till Turkiet för Israels självförsvar, går med på den samvetslösa frigivningen av terrorister och mördare, samt avbryter byggandet i Judéen och Samarien

Fortsätt läsa på The Algemeiner

Vem är det som nu står för mördandet Ali och har gjort så stor del av tiden? Israelerna har även dom sina politiskt korrekta idioter, som tror att om dom fortsätter mata krokodilen med andra människor, så kommer krokodilen att skona dessa politiskt korrekta idioter.

 


23 responses to “Israel har gett upp effektiviteten tillfälligt

 • Lars Å Månsson

  Ali:
  Du borde hålla en betydligt lägre profil.
  Du och Judarna i Israel,har ju sedan idag en gemensam fiende i Iran !
  Ni Sunniter om några,måste ju nu förlita er helt till
  Israel,om nu inte skall utrotas helt av Shiiterna….
  Det går bakut inte bara i Syrien för er!

  Gilla

  • islamskinfo

   Månsson. Jo du har delvis rätt. Iran har blivit en gemensam fiende. O tyvärr verkar alla fyra grupperna judar, sunnimusilmer, shiiter o kristna vara förlorare i hela området. De senaste 5 åren har alla varit förlorare o man vet inte hur det kan sluta. Alla lever med en rädsla o troligen en sämre framtid. Återigen så är den enda o bästa lösningen fred o inget annat. Krig verkar dock oundvikligt. Högst troligt är att israel o iran drabbar samman. För jag har aödrig känt av ett hot med att iran skaffar sig kärnteknik. Kärnvapen används ofta för att säka sig att fiender inte ska angripa. Israel är det enda land som står på irans dödslista. Därför är det högst troligt att dessa två drabbar samman. O det innebär i så fall slutet för israel, palestina o iran. Inget bra alls med andra ord.

   Gilla

 • henke

  Jag undrar varför vänstern älskar dessa arabiska terrorister så mycket !

  Gilla

  • Tony

   Jo hopplösa individer brukar att dras till varandra, se på
   alla förbrytare , dom dras till varandra som en magnet.
   Kommunism är en hopplös livsform liksom Islam är en
   hopplös religion, därför finner dom varandra, eller för
   att uttrycka sig mera drastiskt, skit dras till skit!

   Gilla

 • islamskinfo

  Olli. tack. nu bevisar du själv det jag sagt flera gånger om.

  Nu bevisar du att detta är en sionistisk fördumningsblogg som ljuger.

  Alla som är insatta i israels brualitet vet precis att israelska soldater gör mycket värre saker än det som du visar ovan. Tror du verkligen att läsarna är så dumma? På nätet finns massor med bevis mot nazisraelska soldater.

  Du bevisar också det jag sa innan. Nämligen att du är en högerfanatiker. Det gör du genom att vilja ha högerextremisten lieberman på presidentposten.

  Du frågar mig ”Vem är det som nu står för mördandet Ali och har gjort så stor del av tiden? ”

  Svaret är självklart att det är israel som står för det mesta av mördandet o förstörandet. Av det du nämner så är majoriteten av offren soldater.

  O i alla krig är soldater legitima måltavlor. Detta gäller i hela världen o israel är inget undantag. Det råder ingen fred än o israel fortsätter att skapa lidande för miljoner . den senaste månaden har de också byggt fler illegala bosättningar på stulen mark o palestinier o de stjäl m. O som vanligt har palestinier dödats av israeler i större högre grad än de fåtal isaeler som du nämner ovan. Allt detta är krigshandlingar.

  Olli. Fortsätt färna med dina pinsamma kommentarer. Du bevisar bara vad du är för sorts människa.

  Gilla

  • Olli Rein

   Ja tack detsamma du, här är 5 stycken nya mord, men de har gjort fler, och flickor i trettonårsåldern är baaarn Ali och en gift civil man är inte militär och de som har jobbat ihop har också ett nära förhållande. Flera av dessa mördare är frisläppta terrorister och dig ska jag anmäla till SÄPO, men allra värst blir att jag på måndag ringer till den israeliska ambassaden och ber att få prata med mossad. Det kan bli en rolig jakt att följa. De tar fram din bostad genom din IP-adress på nolltid. Att du också är kommunist gör inte saken bättre. Sov gott nu så länge du kan. Din frihet är snart över Aliboy.

   Gilla

   • islamskinfo

    Hahaha . Mossad o säpo har redan bra koll. De följer sådana hatsajter jäkligt noga. O de har system aom läser av allt vi skriver. Fångar systemet upp israelkritik så bevakas man noga. Isael tål ju som sagt inte kritik.

    Sov gott O-Rein.

    Gilla

   • islamskinfo

    Olli. Vad är ditt problem? Jag står alltid för det jag säger o tar mitt fulla ansvar. I alla diskussioner vi haft har jag alltid sagt att soldater är legitima måltavlor i krig. Har du problem med att förstå det?

    Tror du att någon skulle böi chockad av denna åsikt? Jag tror att över 95 % av människorna tycker detsamma.

    Civila dödoffer är jag alltid emot. O då är det värt att nämna vilken part av denna konflikt som dödat flest civila. All statistik visar på israelsk övertag. O du försvarar det blint som om du vore israel o inte svensk. Jag har ännu inte sett någon svenskhet från din sida.

    Jag har flera gånger bett dig förespråka fred men det vägrar du. Varför inte lyssna på fredsrörelsen i israel? De kanske kan få dig att bli lite humanare o fredligare.

    Jag blir förbannad o trött på dig.

    Gilla

   • Pettersson

    Ali, Arabien åt araberna, Sverige åt svenskarna, Britannien åt britterna. Det var ditt förslag, jag har inte sett att du svarat på min fråga på 1,5 dygn. När ska araberna lämna tillbaks allt de stulit?

    Gilla

   • islamskinfo

    Pettersson. Sverige är så klart svenskarnas o britterna styr sitt hemland. Om ni blir ockuperade har ni all rätt att kämpa för er frihet. O den friheten har ni idag. Så varför gnäller du?

    Likadant är det överallt. Om tunisierna blir ockuperade så får de kämpa för sin frihet. Vad jag vet så är israels ockupation o bosättarpolitik illegal enligt världssamfundet. Dock hör jag inte att något arabiskt land är illegalt. Inte heller att Sverige är ockuperat.

    Gilla

   • Pettersson

    Tack Ali. Israel är internationellt erkänt av majoriteten av FN:s stater och av FN. Däremot är Palestina inte erkänt av FN utan bara där som observatör.

    Jordanien har fredsavtal med Israel och har avsagt sig alla anspråk på Västbanken, därmed har Israel inte ockuperat något land utan ett omstridd område.

    Så för att slippa bråk, Arabien åt araberna. Att något arabiskt land är illegalt kanske du kan ta med kopterna i Egypten, berberna i Marocko eller med något av de andra folken araberna kört i väg eller utrotat.

    Gilla

   • islamskinfo

    Petterssion. Berber o kopter får kämpa för sin sak. Du o jag har ingen rätt att lägga oss i deras konflikter.

    På tal om FN så erkänner majoriteten av världen Palestina. Men USA o israel sätter all käppar i hjulen för bildandet av staten Palestina. Israel har hotat med storkrig om det görs. O israels krig innebär alltid massmord på civila. Ännu ett bevis på att israel inte
    accepterar demokratin.
    Pettersson.

    Pettersson. Jag vet inte varför du har svårt att komma med något vettigt.

    På al om det. Håller du med Olli i artikeln ovan att israelska soldater beter sig på detta vis när de tjänstgör? Tycker inte du att det är ett dåligt försök att lura svenskarna på dessa lögner? Skäms du inte över att sådana lögner sprids på din hat- o skitblogg?

    Gilla

   • Lasse Löfman

    Olli, vilken urbota omdömeslös kommentar. Du är mer intresserad av att hacka på Ali än att diskutera sakfrågan.
    Israel och Palestina här en konflikt som de inte kan lösa själva . Där behövs stormakternas hjälp, Sverige försöker genom FN dra att strå till stacken!

    Gilla

  • Olli Rein

   I krig som är sanktionerade av ländernas högsta styrelserepresentanter är det så. Men inte enskillda Jihadkrig som vissa överreligiösa dårar startar för att de vill mörda. Jag har hela tiden utgått från vad som gäller idag. Har Abbas startat krig, har Hamas startat krig. Nej men de vill väldigt gärna. I de pyttesmå länder det gäller är folkmängden per km2 hög och därför vill Israel ha gränser som går att försvara. Det ger ju i så fall det angränsade landet samma möjligheter. Men eftersom du inte har fullgjort din plikt mot Sverige och gjort din värnplikt, så förstår inte du dessa frågor, och bör sitta tyst när äldre och visare personer diskuterar. Du är väl runt 30 år och har nu en blogg, där du har videor på era ledare, och om dessa vänder röven till dig Ali, menar de att du ska kyssa dem i arslet.

   Gilla

 • Olli Rein

  Här ser man hur det går när man ger eftergifter till satans anhang. Jag tror att det är dags att byta ut de båda gubbarna snarast och med början av Shimon Peres den äldste, som fyllde 93 senast. Netanyahu är väl över sjuttio han med. Som det verkar så är det en hårding som behövs. Det har man säkert någon som har varit beredd länge nu, kanske Lieberman han är åtminstone inte handlingsförlamad och har ingen gubbsjuka än. Det börjar bli tid nu för tuffa tag, och att slå ner de stöddiga PA-araberna tar inte många dagar, inte heller Hamas ska vålla några besvär, om man nu får göra färdigt, det man inte fick göra förra året för FN.

  Gilla

  • Olli Rein

   FN är idag en korrupt islamiststyrd organisation utan något värde.
   Varför är det fel att vilja byta ut en 93 årig gubbe som president och en körd Netanyahu och kanske sätta in en handlingens man.
   Varför jag inte går på fredssnacket bevisar jag ju här, med dessa fem mord på bara några dagar av de 100- tals utsläppta terroristerna. När ska några som Ali och Herr Lössman inse att den fred palestinierna vill ha, inkluderar inte en enda jude i Israel. Ja Ali känner till Hizbollahs, Hamas och PLO:s stadgar som säger att alla judar ska kastas i havet. Det går bra att ta del av dessa stadgar på Bloggen Sapere Aude http://www.sapereaude.se/blog/?page_id=51 Här finns Hamas, PLO och Hizbollahs stadgar. De är rörande eniga om att judarna ska kastas ut i havet. Innan detta tas bort ur de respektive terrororganisationernas stadgar kan man inte ens tala om en tvåstatslösning. Det blir ingen ändring efter en tvåstatslösning. Sen är det fel. Israel var den enda stat som kunde annektera det tidigare av Jordanien ockuperade landet. PA-administrationen hade nog av sitt eget och ville eller kunde inte överta ansvaret över Västbanken. De hade varken pengar eller folk att överta administrationen av området. Det har man inte nu heller och folket har det bättre under Israel än konkursboet PA, som endast existerar genom bidragsförsörjning. Ta reda på fakta Lössman innan du säger något. Det är väl det minsta man kan begära av någon. Slutligen herr Lössman vet du inget om mina motiv, såvida du nu inte är en av Alis många alias.

   Gilla

   • islamskinfo

    O-rein. FN är korrupt ja. O förkastar du FN så förkastar du FNs sjuka fördelningsplan av Palestina o därmed förkastar du hela israel.

    Olli. Hela palestinska folket obkluderat hamas o fatah har sagt att de är beredda att godkänna fred genom en tvåstatslösning som bygger på 1948 år gränser o stopp på ockupationen o bort med de illegala bosättningarna.

    Denna fred vägrar israel gå med på. Istället bygger de tusentals nya illegala bosättningar mitt i drn falska fredsdialogen som USA satt igång igen.

    Israel bevisar gång på gång att de inte vill ha fred . Nu håller de på med nya etniska rensingar i negaveöknen. O det är också mitt i den pågående falske fredsdialogen.

    Bevisar verkligen att att de provocerar hela världssamfundet.

    O det kallar O-rein för fred.
    Nä olli. Du som gillar högerextremisten liberman. Du et inget om fred

    Gilla

  • Olli Rein

   Nu är du åter där och hackar, när det jag skriver är följande: kanske Lieberman han är åtminstone inte handlingsförlamad och har ingen gubbsjuka än. Återigen förstår du inte nyanserna i svenska språket utan påstår att: Det gör du genom att vilja ha högerextremisten lieberman på presidentposten. Var har jag påstått det? Dessutom har jag givetvis ingen rösträtt i vare sig Israel eller PA och Gasa.

   Gilla

   • islamskinfo

    Olli. Då får du tänka dig för ordentligt innan du skriver. Lieberman är bland de värsta o mest högerextrema i israels politik. Att du ens förespråkar honom visar på att du är högerextrem o gillar hans rasistiska ståndpunkter.

    Hur kommer det sig att du inte förespråkar någon fredligare politiker?

    Egentligen bör du som svensk, om du nu är svensk , helt skita i att stödja israels apartheid. Men det är upp till dig. Du får ha det på ditt samvete om du vill. Det är endast Allah som ger dig vad du förtjänar när du visar din onda sida

    Gilla

   • Olli Rein

    Så länge som terrorgrupperna Hamas, PLO och Hizballah har sina mannifest kvar som säger att israelerna ska kastas ut i havet , så förändras ingenting lilla Aligubben. De vill bara närmare israelerna för att komma åt att mörda dem.
    Eller har inte du heller läst dessa heliga dokument, dessa tre terrorgrupper har med samma innehåll. Kolla gärna! Att veta och tala är långt mycket bättre än att tala utan att veta.
    Sanningen är ju tyvärr inget för islamister. Vad det gäller er avgudadyrkan, så får vi nog se vem som hamnar i skärselden eller inte. Bibeln talade till folk långt före Muhammed gjorde sin avgudadyrkan känd i världen, men allra först var judarnas Jahve, men han är ju samma sak som Gud. Om Gud ville berätta om Allah, så hade han väl gjort det för länge sedan.

    Gilla

   • islamskinfo

    O-rein. Tror du inte att dessa stadgar kom som ett resultat av israels brutalitet o massmord? Tror du inte att SD o 7-klövern skulle ha haft ett mål att slänga ut ryssarna om nu ryssarna ockuperar hela sverige?

    O tror du inte att hamas o fatah kan vara beredda att ta bort dessa texter om israel accepterar rättvis fred med alla de punkter som jag nämnt tidigare?

    Allt går att ändra. Problemet är dock att israel inte vill ha fred o det bevisar de nu mitt i den färska men falska fredsdialogen.

    Olli. Rättvis Fred är bästa lösningen om israel vill undvika en tsunami av frihetskämpar som tröttnat på israel. Det är dags för er att fatta detta innan det är för sent. De är bara några 10 tals mil från terroristerna netenyahu o lieberman. Enligt profetior så kommer de att komma efter fighter i Sham dvs damaskus. Allt detta känner dina kära i Mossad till. Därför är det oroligt i leden i israel. O det förstår jag. En mördare som vet att Gud kommer att straffa honom/henne kommer inte att kunna sova ordentligt.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: