Malmö igår – högtid mot förtryck och terror

MALMÖ. Miljontals muslimer världen över firade sista ashura-dagen i går. En stor högtid då främst shiamuslimer sörjer imamen Husseyn. I Malmö tågade 500 personer för imamen som dog i ett slag år 680. I Irak sprängdes 40 människor i luften för att de hyllade samma imam av en annans sorts muslimer som inte gillar Husseyn.

Det märkliga är att Sydsvenskan går på skiten och missionerar för islam. Islam är ingen religion, det är en nazistisk dödskult som är ute efter makt. Islam är nazismen i sitt ursprung – Hitlers nazism var bara en europeisk variant på islam.

Varför inga svenska flaggor eller svenska? Gillar de inte landet de kommit till? Tycker de islam är fredligare och bättre än Sverige så åk hem, om det nu är från Sverige, det går inte att vara säker när man tittar på bilderna.

Klicka gärna om ni vill se bilderna i större format

9 thoughts on “Malmö igår – högtid mot förtryck och terror

 1. Det är lätt att bunta ihop muslimerna i en grupp. Iofs är det deras eget fel eftersom de i väst försöker framstå som en enad grupp som vill göra hela världen till sitt eget Ummah.

  Detta kommer aldrig att hända! Deras 57 islamstyrda länder är miserabla. Så usla att de flyr till väst. Inom islam finns många grenar och de hävdar alla att de besitter den ”rätta” islam. Vem har tolkningsföreträde? Jag tror att islam färgas av sin miljö eller den kultur som råder på just den platsen.

  Vi har sett hur många muslimer som dödar muslimer med ursäkten att den ena eller den andra har den rätta tron. Denna ideologi kommer aldrig att kunna enas och flest muslimer kommer alltid att dödas av andra muslimer.

  Lägg därtill deras oförmåga att föra en dialog utan våld och deras vana att aldrig att lära av sina misstag utan skylla på andra så ser deras framtid ganska mörk ut.

 2. När Pettersson nu ändå är inne på olika främmande folkslag,och seder läste jag just ett t(d)årdrypande reportage i Aftonlögen..
  Kommunisten som tidigare i år,sköts ihjäl i sitt hemland Somalien,under ett propagandauppdrag för Sveriges Riksdag,får nu ett efterspel.
  Hans änka som tydligen levde kvar i hemlandet skulle nu gärna vilja flytta över till Sverige,och hedra hans minne i form av ”sorg”.Nu misstänker MV att detta bara är ett svepskäl,för att kunna leva ett framtida bekymmersfritt liv på vår bekostnad.Detta passar naturligtvis inte Aftonlögnen som griper in på sedvanligt sätt !
  Vad jag som nordbo inte begriper,är att hon skall åka till en avlägsen kontinent,för att lindra sorgen när gravplatsen finns i hemlandet ! 😉

 3. Varför tror dessa muslimer att deras föreställningar är befogade att demonstrera för i en totalt främmande context? Hur får man för sig att det skulle vara av intresse för någon annan än dem själva? Vad vill man genom att offenltigt onanera sin tro som inte har någon som helst relevans utanför contexten där den hittades på?

  • Alltså, som vi sagt tidigare. Religiös onanism och fanatism bör utföras inom hemmets slutna väggar, och ej på offentliga platser. 🙂

 4. Säga vad man vill om bloggen, dock lär man sig en del. Jag tex hade inte så mycket kläm på Husein. Intressant.

  • Bra att du lär dig Lasse.

   Denne imam som dog år 680 är grunden till konflikten mellan Shia och Sunnimuslimer.

   Långsinta jävlar.

   Jag pratade för en tid sedan med en gudsman från svenska kyrkan som försvarade muslimerna och sa att vi måste ge dem mer tid!!!

   1 400 år räcker tydligen inte.

Kommentera