Stort beslag av kat – smugglarna är svenskar enligt Aftonbladet…

NORGE. Den norska tullen lyfte på ett lakan i baksätet i en svenskregistrerad bil. Därunder fann man 156 kilo kat som två svenska bröder försökte föra in i Norge via Svinesund.

– Båda har sagt att de gjort det på uppdrag av någon annan. Bilen stoppades i en helt vanlig tullkontroll, säger Wenche Fredriksen, kontorschef vid Svinesunds gränskontroll.

Händelsen inträffade på tisdagskvällen. Så står det i Aftonbladet men i norska…

…media skiljer det någon liten detalj…

To irakere, bosatt i Sverige, ble ved 22-tiden tirsdag kveld pågrepet da de skulle passere inn i Norge over Svinesund.

De hadde med seg 156 kg khat. (I VG står ytterligare en liten detalj, bilen var en Mercedes)

-Pettersson undrar vilka media som är mest trovärdiga. De svenska med Aftonbladet som är storägare i TT som i sin tur sprider nyheter över landet eller de norska? 

Skriv gärna till de redaktioner som har nyheten och fråga om de inte skäms…

2013-11-13_1659 2013-11-13_1700

27 thoughts on “Stort beslag av kat – smugglarna är svenskar enligt Aftonbladet…

 1. Per, när jag var barn tuggade svenskarna ofta tobak, de lite mer förfinande rökte eller snusade.

 2. Det är ju fullständigt ovidkommande att de härstammar från Irak; de körde ju en svenskregistrerad bil, är kanske till och med svenska medborgare och har säkert åkt tunnelbana vid något tillfälle. Kat man bli mera svensk?

 3. Får man säga att det handlar om kriminella knarksmugglare eller får man Aftonbladet på sig då?
  Och förresten, skit i den där Lasse Löfman, verkar sitta inom 4 väggar med endast tillgång till dator som ”social kontakt”.

  • Ruth, jovisst kan det bli lite ensamt som pensionär. Därför är jag glad åt bloggen. Jag kan ju inte bara städa hela dagarna!

 4. Bara en liten bråkdel av allt knark / vapen / flykting – ”baaarn”, som smugglas in i Sverige går vidare till Norge.
  Hur mycket insmugglat skit stannar kvar och förgiftar VÅRT land?

  Vi Svenskar skulle välkomna Norska tullare på ex. Skavsta flygplats, eftersom det Svenska tullverkets resurser, sedan flera år tillbaka, gått till det svarta hålet: Invandringsindustrin.

  Det obefintliga antalet tullare som fortfarande finns kvar i Sverige är satta att kolla Svensson, så att inte någon extra vinare slinker med, utöver snål-kvoten.

  Enligt norska Finansavisen beräknas kostnaden för icke-västlig invandring till Norge överstiga värdet på hela den norska oljefonden.
  Jag tvivlar på att Norrmännen hoppar jämfota av glädje, när de nu påtvingas även Sveriges masskulturella kriminalitet?

  Schibsted Media Group (som äger Aftonhoran) är Norskägt, och dess hädangångne grundare Christian Schibsted snurrar nu som en köksfläkt i graven när han ser hur hans livsverk förvandlats till ett billigt politiskt propagandaverktyg i händerna på ett gäng illröda, illasinnade mytomaner, fanatiskt tillbedjande ”The New World Order”.

 5. 1989 övergav jag rökningen och börja snusa. se där ett gott exempel för resten av världen. Där tror jag att vi kan få stöd av Marie Le Pen.

 6. Att ignorera är också en form av censur. Jag har rätt ,jag behöver inte argumentera, Jag och mina åsikter är lite över er andra. PK. Så tänker många tidningar också,, skriv bara här om du tycker som oss, vi som alltid har rätt. Tycker du annorlunda så dra, Inte kul.

 7. vilka är det som ska integreras svenskarna till att tugga, eller ska blattarna
  inte bli ’svenskar’

 8. Visserligen har vi tuggat snus i hundratals år, men det där att vara begiven på att idissla växter har vi överlåtit åt ”kreaturen”.

 9. Usch, vi svenskar gillat sprit, hasch , heroin, amfetamin, preludin och andra gamla hederliga droger sådana som fanns när vi var barn.

 10. Dom svenskarna,dom svenskarna…Förr nöjde de sig med cigaretter och en halvpanna till helgen.
  Nu har de t.o.m. börjat att tugga växter !
  Nya tider,nya seder… 🙂

  • Irakierna har hittat en ny nisch i och med att vi tar in så många somalier – nysvenskarna är ju så entreprenöriella.

   Själv nöjer jag mig med en kvist persilja…..

Kommentera