SD är största partiet!

Insändare

Affärsnytt  Norr är en lokal affärstidning för dom mellersta och norra delarna av Sverige  och med sitt säte i Strömsund!

Tidningen har  nu en pågående opinionsundersökning om väljarsympatier och hitintills har 1807  potentiella väljare sagt sitt om vilka dom vill skall styra  kommunen dom nästkommande fyra åren,  vilket resulterat i rekordhöga siffror för SD, 699 personer har röstat på  SD!  Hela kommunen har 3589  invånare. Se tabell längre ner!

Strömsunds  kommun är en ovanligt vanskött kommun med enorma budgetunderskott, korruption  och en väl utbredd inavlad svågerpolitik! Kommunalråd i Strömsund är Gudrun  Hansson (S) och kommunchef är Anders Andersson, ökänd för att bl.a. spionera på  sina anställda, smygfotografering av flyktingkritiker och deras fordon,  registrering o.s.v.

Kommunen har  tagit emot enorma mängder asylturister dom sista åren! Och för att nödhjälpligt  försöka täcka en del av dom enorma sociala kostnaderna för invandrarna , så tar  kommunen emot ännu fler för att få mera pengar från staten! Sen upprepas detta  år från år och flerdubblas hela tiden för att täcka underskotten som nu ökar  lavinartat! Dom använder sig av samma geniala lösning som att pissa i byxorna  när man fryser!   En infekterad  varböld som dock mycket snart kommer att spricka!

Strömsund har  också begåvats med en mycket hög brottslighet. Bilinbrotten har ökat mångfalt  det sista året och dom styrande förstår inte varför…En vecka före dom enorma  kravallerna som startade i Malmö, Göteborg, Stockholm m.fl. platser, så  berikades Strömsund med ett alldeles eget upplopp. Gatlyktor förstördes, bilar  vandaliserades, skyltfönster slogs sönder mm.  Många ögonvittnen finns samt även  videoupptagningar, men trots det så lades utredningen ner ”i brist på  bevis”  Personligen så tror jag att  utredningen lades ner på order av någon av topparna i den kommunala lekstugan  och p.g.a. brottslingarnas etniska ursprung!

MVH, Janne                                                               

2013-11-13_2011

27 thoughts on “SD är största partiet!

 1. Björklund(FP) vill införa en pappa månad till. Åkesson ömmar för de kommunalanställda kvinnorna, Jimmie är som en yngre upplaga av Björklund till och med samma frisyr.
  Nästan som Yngve Holmberg och Kennedy.
  Och damerna blev förtjusta

 2. Pica, tack. varje dag lär man sig nåt nytt. Salafister är nog ingenting för mej , men ändå intressant att höra om,

 3. Folkpartiet plus SD har sextiotvå procent av rösterna, och Åkesson ser ju lite ut som och talar som en folkpartist, Majoritet alltså.

 4. Det kommer i alla fall att bli ett intressant valår. Reinfeldts storhetsvansinne har nu slagit ut resterande hjärnceller och han säger att han inte tänker avgå om han förlorar. Detta efter att Löfvén inte lovat bilda allians med V också. Vilka politiker har vi egentligen?

  Rätt så roligt att se 7-klöverns rädsla för SD. Tänk om de kunde göra som i Norge, erkänna ett av svenska folket invalt parti.

 5. Tyvärr blir det väl som vanligt på valdagen, valfritt sjuklöverparti har ju lovat mig tvåhundra kroner i bostadsbidrag så jag lägger min röst där medan bomberna faller runt mig.

 6. Sverigedemokraterna kommer näppeligen att få något inflytande såvida man inte får 51% av de giltiga rösterna. Är då en röst på SD bortkastad? Nej då, tvärtom, på samma vis som Cameron ändrade Torys politik efter UKIP:s framgångar i de lokala valen kommer de vettiga (men marginaliserade) som faktiskt finns i de andra partierna få inflytande och därigenom vrids hela det politiska fältet i rätt riktning.

 7. Va, ska i ha väpnad konflikt vi är väl inte som Libaneserna , ska våra barnbarn skjuta våra barnbarn. Nej det låter inge kul,

  • Är du helt säker på att det inte är palestinier du menar, du har ju en viss förmåga att röra ihop begreppen. 😉

 8. Såg just efterlyst på tv3. Det är livs farligt att gå ut på gator och torg.Du kan bli nedstuken av något jävla drägg.Om detta fortsätter är jag helt övertygad att riksdagvalet 2014 kommer att bli som i Strömsund mer än 40% för (SD) det är nog enda räddningen för Sverige!!!

 9. Om SD vinner i Strömsund kan man säkert fortsätta dricka brännvin, men rom blir nog förbjudet.

 10. Gyllene Gryning i Grekland bildades 1985 och förde en tynande och obemärkt tillvaro ända fram till genombrottet i parlamentsvalet 2012 när dom fick 7% av rösterna!
  Mellan den 25 och 29 oktober i år tillfrågades 1423 greker om deras väljarsympatier och GG fick då 22% och blev i ett nafs Greklands största parti!
  Nu ska vi kanske inte dra allt för stora växlar på just denna undersökning i Affärsnytt, men tendensen är i alla fall solklar och att det kanske ändå kan bli en gyllene morgon även för Strömsunds del så småningom!?
  MVH
  Janne

 11. Som de flesta kommer ihåg blev den wahabistiske imamen i Strömsund skjuten för några år sen, han ligger fortfarande i koma.

  Senaste nytt från Strömsund har varit de två systrarna från Azerbajdzjan som hotades av utvisning till Tyskland enligt Dublin-avtalet. I början av november ändrade sig Migrationsverket och de får stanna tills vidare.
  Bakgrunden från LT:
  ”Systrarna och deras mamma reste från Azerbajdzjan till Sverige med en tysk Schengenvisering för snart två år sedan för att söka asyl. Migrationsverket begärde, enligt Dublinförordningen, att tyska myndigheter skulle överta prövningen. Och enligt reglerna måste en överlämning ske inom ett halvår, annars måste Sverige pröva asylansökan. Men eftersom systrarnas mamma försvårade ett överlämnande genom att försvinna förra sommaren, är det maxtiden 18 månader som gäller. Den tiden går ut 17 november.”
  Mamman kanske dyker upp nu?

  Strömsund ligger ca 10 mil norr om Östersund och ligger i laglöst land….

  • Den där historian var du verkligen insatt i,wahabistiske vilket svårt ord, vad är det för nånting?

   • Wahhabism är en mycket strängt fundamentalistisk gren av islam. Ibland liknar/kallar de sig salafister. Du kan googla på wahhabism. På nätet finns också mycket om den skjutne wahhabistiske imamen som Sverige gav uppehållstillstånd i Sverige trots att de var efterlysta. Gruppen slog sig ner i Strömsund och ställde till en del i det lilla samhället.

 12. Kl. 21.25 hade SD 40% (748 st) och ”övriga” 4% (nästan lika mycket som C, MP, KD och V tillsammans) (66 st), kan det vara SvP som lockar?
  Att Folkpartiet får 22% är en gåta, finns det så många knarkande flum-drogliberaler i lilla Strömsund?

  • Law of the land
   I alla partier finns flanker. Jag bodde 20 år i en liten landsortskommun
   styrd av Centern, Jag är till hundra procent säker, att de flesta av dem(centerpartisterna alltså) var emot månggifte, fri invandring och i stället begränsa ville begränsa invandringen,

 13. Planering och långsiktigt tänkande….
  planering och långsiktigt tänkande…

  OJ det togs inte väl upp i den ”berikade” kommunen
  …kommunen sjunker och i stället för att täta läckorna så skaffar man fler hinkar och någon som öser
  MEN efter ett tag tröttnar dom och då måste man hitta fler ösande.

  Hur kan kommuner ens i ”fyllan och villan” tro att människor med främmande språk, tragiska hemförhållanden, låg skolutbildning, osv osv skulle kunna ”lyfta” en kommun som haft massor med innovatörer, brinnande entreprenörer osv, men ändå inte lyckats ”få ihop det” . . pinka i byxorna är ett kortsiktigt sätt att skapa värme…..och speciellt i de kalla delarna av landet så kyler det ner fort……

 14. Risken är väl stor att det resultatet bara kommer att förnekas och kastas i papperskorgen imorgon när webansvarig kommer till kontoret, om han inte till och med blir tillsagd att logga in från hemmet och kasta undersökningen redan ikväll. Väntar med spänning.

  Ps undrar varför FP har många röster, vad gör dom för bra uppe i norr??!

 15. Lovande ! Sossarna får nog fria till Moderaterna om ska hålla SD utanför som ju tycks vara det enda mål dom har förutom att förstöra landet.

 16. Som svensk väljare kan du
  1. välja att låta dig manipuleras av statsmedias samlade och brutala hetshat mot SD.
  2. välja att inse mångkulturens skoningslösa och bestialiska avarter som kriminaliserat hela Europa.

  Grattis till uppvaknandet fem över tolv!

  • Håller med Peter. Naturligtvis ska vi se vad som händer efter 2014, sen får vi se hur folket blev lurade IGEN. Många jag pratar med antyder väpnad konflikt och de e faan jobbigt men sant. Det handlar inte bara om vad som händer dig och mig just NU. Det handlar om att bevara de som våra äldre byggt upp för nästa generationer. Så låt oss se till att föra vidare de våra i den äldre generationen före oss byggde upp.

   MVH MR J.

   Sciense rules.

Kommentera