Den sydsudanesiska trippelmördaren i Norge är muslim

Vad som bekräftats av norska myndigheter är att mördaren är en syd-sudanesisk muslim, som bott som asylsökare i Årdal. Han var på väg till Oslo för att utvisas.

Hans politiska eller religiösa motiv för dådet är självklart en het potatis, och som sådana ännu obekräftade…

Jihad i Malmö

Detta svar ger inga höga odds för spelgalna , antar Olli.

10 thoughts on “Den sydsudanesiska trippelmördaren i Norge är muslim

  1. Med tanke på att ledande muslimska män som Omar Mustafa, före detta sosse och medlem av det verkställande utskottet hos (S) har gått ut med twitter om att mördaren inte kan vara muslim, för då skulle detta redan vara ute genom pressen. Ja pressen i Norge är bättre på att precisera vilken etnicitet olika brottslingar har, medan svenska pressen alltid utgår från att förövaren är svensk, även om brottet begås i t.ex. Norge. Det har varit väldigt mycket av det de senaste månaderna. Kanske för att Framstegspartiet med Siw Jensen i ledningen har bildat regering med Höyre och med stöd från Kristeligt Folkeparti och Venstre har de majoritet.
    Detta är nämligen helt emot hur SD behandlas i Sverige. Detta kunde vi ju se igår när en galen råkommunist och Kubavän, kunde komma ända fram till SD: s partiledare och kasta en tårta i ansiktet på honom. Meddelandet till Jimmy Åkesson är ju att nästa gång kan det vara en handgranat eller någon kniv, eller något annat.
    En spade ska kallas för en spade, en kommunist för kommunist och en islamist för muslim. Så enkelt är det egentligen, men sjukklövern har fastnat i sin egen dypöl. En f.d ankdamm.

  2. Utgick från början från,att det måste vara en helt sinnesjuk man.Vad ligger då närmast till hands vad gällde religion ?
    Jo min andra tanke var,att det måste vara en Islamist.Vilka ju i stort är den enda kategori,som kan bete sig på ett sååå grymt sätt.
    Nu lär min gissning inte ha gett höga odds.Lika lite som, att den afrikanske negermördaren i Ljungsbro var den skyldige.Ett kongolesiskt avskum med en förbrytarlista utan motstycke,som tilläts löpa fritt kring i Sverige !
    Fem oskyldiga offer inom två dagar,allt p.g.a den vansinniga importen av kriminella till Norden!

  3. Olli Rein
    Du spekulerar en annan spekulation kan ju vara att han är svårt sjuk.
    Vad jag förstår kommer han att sinnesundersökas.
    Tycker du att så fort en människa uppför sig vansinnigt att man skall ropa muslim?
    Det finns ju andra faktorer som bestämmer hur en människa handlar.
    Småningom får vi troligen reda på vad som utlöste vansinnesdådet.

    • Löfman, jag har endast kopierat det som finns om detta. Varken mer eller mindre. Jo rubriken är min, men den är ju det enda som går att skriva. Vi kan inte här skriva utan rubrik. Det borde du väl ändå kunna förstå, att Google måste få rubriker att gå efter, annars blir det ju omöjligt att hitta några artiklar på nätet. Svårt sjuk, jag håller med dig, jag anser alla som är vuxna och muslimer för att vara sjuka på något vis. Däremot är deras sjukdom inte av det slaget att de hela tiden ska få stora eftergifter vid domstolarna.
      Den här gjorde inget annat än de två negrerna som skar halsen av en brittisk armèmusiker på öppen gata och i dagsljus. Istället kan han peka på att det står i koranen, att man har rätt att mörda otrogna i Jihadkrig. Den här ansåg att han hade all rätt i Världen att döda så många norrmän och svenskar han hade tillgång till. Något som jag skulle vilja veta, är om även den här negern tränade och tävlade i MMA. Det gjorde han i Ljungsbro, även de som slog ihjäl en svensk man på öppen gata i Ludvika för snart 2 år sedan, tränade och tävlade i MMA och de tre negrerna som mördade vita kvinnor i Göteborg något tidigare, kan också ha gjort det. Du Löfman är ny här, och har inte lika många referenser till liknande fall, men då tycker jag att du ska skaffa dig den erfarenhet som krävs för att bli trodd här.
      Du kan börja med att läsa JIHAD I MALMÖ, det brukar öppna ögonen på de otrogna.

      • Olli
        Ibland tror jag förövare skyller på sin religion när det kanske är andra faktorer som spelar in ,t.ex Girighet avund eller ren elakhet.

  4. För dessa typer av brott bör dödsstraff inrättas igen, likställd med en galen hund som bör avlivas, naturligtvis efter en laglig prövning allt i enlighet med en framtida lagstiftning.

    • Jo, han måste ha varit bra sinnesförvirrad som sökte asyl i Norge. Här hade han inte fått avslag. Bara en dåre söker asyl någon annan stans än i Sverige. De som gör det borde automatiskt sinnesundersökas.

Kommentera