Präst försvarar tårtkastningen igår

Prästen och bildkonstnären Kent Wisti försvarar tårtattacken mot Jimmie Åkesson med orden att det är mer renhårigt att kasta en tårta i ansiktet på någon än att tysta densamme med vuvuzela.

Så här skriver han också på twitter.

Skärmklipp

Ska man ändå försvara Wisti, så skriver han att Sverigedemokraterna är ett demokratiskt valt riksdagsparti och att de flesta förfärades med goda argument. Läs hans blogginlägg och fråga er själva om ert medlemskap i Svenska Kyrkan är värt att behålla. Tänker i det sammanhanget lite på den nya ärkebiskopen Antje Jackelén, hennes uttalanden och stora stöd för islam.

13 thoughts on “Präst försvarar tårtkastningen igår

 1. Som tur har jag inte varit med och sponsrat dom här stolpskotten dom senaste 30 åren, jag kan också meddela att pga av tårtattacken har jag idag blivit medlem i Sverigedemokraterna!

 2. Jag saknar en svensk kyrka i Sverige. När/om en sådan eventuell kommer att inrättas blir jag medlem. För jag tror, men inte på dagens kyrkospektakel.

 3. Prästen har inte koll på tårtjkastning. Det är uteslutande pajaser som håller på och kastar sånt omkring sig. Så pajasen är rent logisk tårtkastaren.

 4. För mej innebär sådan tårtkastning misshandel. Och bör behandlas rättsligt såsom misshandel.

  • En person tycker inte att kasta en tårta i ansiktet på en folkvald är misshandel . Hur tänker du som inte anser att detta är misshandel?
   Jag tycker att man skall debattera med ord inte med våld ,

 5. Man frågar sig: Var är svenska kyrkan på väg ? Präster och biskopar som är halvmuslimer och kommunister, stöder hat, lögn och Stasi organisationen Expo. Tur att man gick ur för 10 år sen. Har påverkat 2 vänner att göra sammaledes.

 6. Det var länge sedan jag lämnade statskyrkan. Sedan gick jag med i en frikyrka och blev inte övertygad där heller. Numera har jag startat min egen kyrka där bara jag är medlem. Det blir enklast på det sättet för då är man alltid nöjd…

 7. Svartrockarna har i evinnerliga tider vänt kappan efter vinden, clownen utgör inget undantag. Han bekräftar bara vad han står för.

 8. Jag tycker prästen framstår som den riktiga pajasen. Han skall vara glad att det finns någon som försöker hindra Sverige från att bli en muslimsk stat med allt helvete som det innebär!!!

  • Svartrockarna brukar vanligen tjäna Makten.
   Är du säker att han verkligen motsätter sig en muslimifiering av Sverige?
   Dessutom har han förhandscensur på kommentarerna till sin blogg.
   Slikt alla som är rädda för oliktänkande…

Kommentera