3 thoughts on “Bo Frank förundras

  1. Men varför blir nu denne Bo Frank kvar i ett parti som så
    totalt skiter i folkets åsikter,Ägget har inte fått mandat sv folket
    för att köra denna dåraktiga flyktingpolitik, han är dessutom så
    satans korkad att han försöker att straffa det partis väljare som
    har kurage att påpeka vansinnet!

  2. Garanterat det kommer att bli en valfråga i högsta grad. Skall vi låta muslimerna ta över Hoppas vi kan visa det Svenska Stålet (SD) Fredrik ta du kontakt med Jimmy Åkesson och säj förlåt jag var en idiot.Som tog in alla dessa jävla muslimer. Skulle du kunna tänka dig att gå in i en 5 partiregering. om vi sänder hem dregget.. Tänk om vi kunde få till detta då skulle hela sosialistpaket (S) (MP) (V) inte ha en möjlighet att bilda regering och vi skulle kunna stoppa den katastrofala invandringen och dom riktiga Svenskarna kunde gå ut på gator och torg även på kvällstid uta n att bli rånade, våldtagna,misshandlade,mördade !!!

  3. Ska bli spännande att se Fredde i nästa valdebatt. Risken finns förstås att ”förstående” PK-media inte törs ställa de känsliga frågorna men nu måste Jimmie ta ett steg framåt.

    Reinfeldt kommer att bli allt mer trängd som moderat. Nu t o m av att pensionärerna sviker och SD växer. Samtidigt ska han släpa på KD och C som kanske inte kommer över 4 procentspärren.

    Naturligtvis ligger regeringen bakom PUT till syrierna men törs av någon anledning inte stå för det.

    Men att välja Löfvén är inte heller någon höjdare. Han har ju valt att skippa invandringsfrågan för att han inte är insatt. Dessutom har han både V och MP i släptåg.

Kommentera