Kritisk ledare i gammelmedia


I Smålandsposten kunde man i fredags läsa en ledare som var starkt kritisk mot Sveriges naiva syn på invandrade terrorister.

Svenska politiker måste sluta vara naiva. Det går inte att ha en nationalstat där vem som helst tillåts starta sina egna krig.”

Så avslutades ledaren, som annars hänvisar mycket till Per Gudmundsons kartläggning av svenska jihadister. Ledarskribenten påtalar också att länkarna mellan det av svenska samhällets erkända muslimska församlingar och terroristerna är helt öppna. Sverige har ett ansvar för det som sker inom landets gränser och att landet inte används som bas för terroristhandlingar i andra länder.

Svenska myndigheter har varit alldeles för naiva och tyvärr verkar man fortfarande vara lamslagna i denna fråga. Som rubriken till ledaren lyder.

Sverige får inte bli bas för terrorister”.

Källa: SMP


4 responses to “Kritisk ledare i gammelmedia

 • Martin

  Ööh, nationalstaten avvecklades i och med den stora grundlagsförändringen 2010? Hur kan de här monstren lyckas leva kvar mentalt i sjuttiotalet? En värld de själva mördat? Är de från vettet?

  Gilla

 • huginomunin

  Sveirge ÄR en bas för terrorister. Därför blir det inga terrorattentat här. Man kackar inte i eget bo, som ordspråket säger.

  Gilla

  • Svensk lösen

   Hear, hear!

   Gilla

  • Ruth Magnusson

   Kacka i eget bo? Vi hade ju sprängningen vid Drottninggatan. Mördandet, våldtäkter, misshandel, inbrott, stölder, rån, överfall, you name it, anser jag vara tillräckligt kack.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: