Grovt våldsbrott i Ljungsbro, två döda, mördaren gripen

LINKÖPING. Polisen har spärrat av ett stort område på vägen mellan Ljungsbro och Olstorp på grund av ett grovt våldsbrott.

En person sitter gripen misstänkt för ett grovt våldsbrott. Polisen betecknar det som en ”särskild händelse”.

– Det betyder att det är något extra allvarligt som kräver att vi organiserar oss internt, säger Thomas Agnevik.

Brottet har skett utomhus. Larmet kom in vid 02-tiden natten till lördag. Enligt den som ringde, ska flera personer ha skrikit mot varandra. I övrigt är polisen mycket förtegen om händelsen.

Vilken typ av våldsbrott rör det sig om? – Det kan jag inte säga. Jag kan säga att det är ett grovt brott.

Polisen höll på lördagsmorgonen förhör med ett antal olika personer som de hoppas kan ha information om vad det är som har hänt. I nuläget utesluter de inte att fler personer kan gripas.

Uppdaterat: Enligt SR har två personer hittats döda. Skumt säger Pettersson, barn inblandade?

Idag klockan 13.00 kommer Polismyndigheten i Östergötland att genomföra en pressträff. Samling vid Polismyndighetens reception Brigadgatan 13 i Linköping.

Den för dubbelmord på en 15-årig pojke och en 56 årig kvinna är…

 • Doudou Yembadjunga Ahoka,19791225-XXXX som kallar sig D. Remix Ahoka på Facebook.
 • Härnegatan 101 lägenhet 1001
 • 590 74 Ljungsbro

En man född 1958 är skadad. Ahoka är tidigare känd av polisen. 100 poliser jobbar med fallet. De mördade blev ihjälslagna med järnrör.

Corren     HÄR arbetar polisen    Rapporter från Polisen

Bilder från Ahokas Facebook-sida, filmer han gillar, villan där brottets begicks, advokaten och en liten grabb, troligen Ahokas son. Klickbart.

72 thoughts on “Grovt våldsbrott i Ljungsbro, två döda, mördaren gripen

 1. Hade man själv varit i Afrika och slagit ner någon med järnrör på detta sätt så hade man inte fasen fått någon advokat precis! Vad den dåren har kostat pengar och mer göder staten till dessa apor tills nästa omgång.
  Mina skatte pengar vill jag inte att det ska gå till sånt här skit men detta är bara början!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! är man svensk så är man därför född SD.

 2. Addi:
  Så långt allt väl i din tankegång.Om du nu även kunde inse,att de som importerat denna person,har ett stort ansvar och är medskyldiga till detta hemska brott !
  Även det s.k. svenska rättsväsendet,bär en stor skuld till att två oskyldiga människor massakrerades..Titta gärna på den meritlista,som denna afrikanska avfälling visar upp!

 3. Addi:
  Förstår precis vad du menar,och vad du vill ha sagt på Pettersson politiska blogg !
  Av dina idër lär du inte finna många,som ropar ”Hurra” för dig bland hans kommentatorer !

  • Vad bra. Nej, förmodligen inte. Men man ska få kunna säga sina tanker/åsikter utan att behöva tryckas ner för att man inte tycker likadant. Men tycker det är synd att Sverige inte har livsstid/dödsstraff, för han som begick morden förtjänar det om inte mer.

 4. Addi:
  Du undrar om Sverige skall sluta importera ”invandrare” ?
  Mitt svar: J A…
  Sen har inte vårt handelsutbyte av konsumentvaror med människohandel att göra!
  Eller ser du en likhet mellan Somaliska negrer och bananer ?

  • Japp, då kommer du få vänta ett tag till på det. Försök att håll en mogen nivå om du kan. Det jag försöker säga är att det har inte med vart du kommer ifrån att göra, han kunde lika gärna ha varit svensk. Men man tycker olika och så är det.

   • JA DET ÄR HELT RÄTT ADDI. I SITT HEMLAND HADE HAN VÄL FÅTT DÖDSSTRAFF, ELLER HUR? Sedan så är det ju så att den här sortens våldsdåd har 2,5-3 fler våldsverkare i Afrika och Mellanöstern på en i Sverige och Europa. Det har även bevisats av en chilensk socialtjänsteman och forskare inom området. Han heter Mauritzio Roccas och har idag en hög tjänst på ett universitet i Madrid. Det finns flera universitet i Madrid, men jag känner inte till antalet, och vill inte nu googla och ta upp tid för annat, än det som gäller dessa fasansfulla mord begångna av en våldsverkare och narkoman, som dessutom är utbildad i MMA där tydligen nästan alla kriminella satsar på att lära sig denna vidriga slagsmålstaktik. Sport är det inte oavsett vad ni kan komma att försvara detta människofientliga sätt att slåss på.

   • Han har tyvärr 2,5 -3 ggr större benägenhet, att ta till våld än en svensk. Det betyder att det går 2,5-3 våldsligister från Muslimska områden i Afrika eller mellanöstern, på varje svensk.

  • ”Eller ser du en likhet mellan Somaliska negrer och bananer ?”

   Ehh… JA! Vem gör inte det!???…

 5. Addi:
  Naturligtvis har det med massinvasionen att göra !
  De problem man inte har bör man ju inte skaffa sig,eller..
  För något årtionde sen fanns inga kakelaker,utbredning av vägglöss,och otaliga tropiska sjukdomar i landet.Allt har naturligtvis sin grund.Med dessa importer tas människor in med olika sjukdomar,typ HIV,psykopater,barnförlamning, och snart även spetälska !
  Är det detta förfarande,som du vill försvara med din kommentar ?

  • det har med hans hälsa att göra, vad vet du om han fick problemen i sverige eller inte? Kanskei nte ens är genetiskt..du behöver inte vara importerad för att ha problem, en vanlig svensk kan också ha dom. Vad hade du sagt om det var en svensk som hade samma problem? Isf måste sverige sluta ta in invandrare HELT. Det jag vill säga med min kommentar är att du kan va svensk och begå ett sådant brott, din härkomst har ingenting med saken att göra.

   • Addi, det har varit problem med Ahoka sedan han som barn kom till Sverige som politisk flykting. Hans meritlista och brottregister är lika mörkt som hans hud, sedan är det delvis myndigheternas fel, han borde ha varit inspärrad för länge sedan, men individen har alltid det största ansvaret.

   • Precis min poäng! Varför har dom inte spärrat in honom sen åratal tillbaks för? För att sverige är för snälla! Men det ska inte spela någon roll om du är blå, vit eller lila i hyn. Det är mer än så som spelar in.

  • Ska sverige sluta ta in invandrare kan dom lika gärna sluta ta in allt annat som är import, frukten osv osv. Kanske vi slipper problemen…är det så du tänker? Det är ett stort fel i samhället också, visst invandringen kanske har nått sin gräns i Sverige. Men fängelsestraffen måste bli hårdare, psykiskt sjuka människor måste få vård innan dom får ett stort utbrott på oskyldiga..

 6. allvarligt..det har ingenting med invandringen att göra överhuvudtaget. han hade problem, han var psykiskt sjuk. spelar väl ingen jävla roll om han är vit, svart eller grön??? det är hans mentala hälsa som var åt helvete, inte färgen.. Det finns svenskar också som begår grova brott, inte bara invandrare. Men Sverige är för snälla, dom borde ha livsstid och dom borde ha hårdare straff för ALLA. Den där killen hade helt klart seriösa problem, han hade misshandlat sin flickvän, osv osv. Han skulle ha suttit inne för länge länge sen, men han fick ändå vistas ute i samhället…det är det som är så sjukt, inte att han var en invandrare???

 7. Om han nu hade sådana problem och vill ha stöd som det verkar via media så hjälper det väl inte dessa människor till livet igen. Han borde få känna på ett järnrör själv. Han kanske minns då händelsen.

 8. Kolla in där här apans facebooksida, (sök facebook Remix Ahoka). Vem lägger ut en sådan presentation av sig själv? Ffa, hur fan har han kommit in i Sverige. Jag skulle vilja sätta tjänstemännen på migrationsverket tills svars för varje fall av mördande invandrare!!!

 9. FY FAN!
  Detta är så oerhört tragiskt och är det så här vi vill ha det?Tycka synd om hela världen och sverige borna är det väl inte så noga med… att vi ska vistas med mördare i samhället.En sådan jävel ska vara under lås och bom från början, det billigaste är ju en biljett hem.

 10. I sverige tar man ju för fan in vad som helst…papperslösa utan identie och hemlig bakgrund…en idiot som detta as som i media liknas vid ett psykfall som nu ska ha vård (på skattebetalarnas pengar igen)och därmed en massa sympatier för hur jävligt invandrarna har det i Sverige. Nej,ut med den fan och tillbaka till vilket nu jävla Afrikaland den skitkorven nu kommer ifrån! Stackars offrens anhöriga som ska behöva att få lida så ont av denna idiotiska invandrarpolitiken som Sverige ska behöva stå ut med….rösta för fan på rätt parti vid nästa val….SD.

 11. Läste på Exponerat att mördare hade använt sig av silvertejp och låst armarna på killarna plus för munnen.

  Mannen nekar i sten till mord men vad som oroar mig är att han ”får vård på psyket” alltså inget häkte…..

 12. Här kan ni läsa rankinglistan för våra bästa MMA -slagskämpar i Mena förlåt Sverige. Lite konstiga namn bara, men de har nog certifikat på att de kan åka både tunnelbana och rulltrappa, så då är de ju svenskar enligt vår diktator Negerjoe.
  http://www.smmaf.se/news.asp

   • Om du menar Negerjoe, så kan det möjligtvis vara så. Jag minns inte vem som sjöng, bara att det sjöngs om fula saker.
    Du har kanske rätt Ruben, men han har 32 i hattnummer så hjärnan kan inte vara så stor, om det finns någon alls. När en politiker talar så stängs hjärnan automatiskt av. Det har du väl hört talas om.

 13. Olli

  Bra att du ändrar i kommentarer, man kan vara mot invandring utan att ge obehagliga kommentarer. Oförskämheter och skällsord hör inte hemma när vi diskuterar Sveriges framtid. Nyheter är okey ,men behövt inte kryddas med så kallade fula ord. Det slår tillbaka och inger inte respekt!

 14. Hade inte ett höftskynke och ett penisfodral passat bättre som klädesplagg, (med tanke på mentaliteten) istället för negerns hypade outfit på bilderna.

 15. Psykisk sjuk och mår dåligt, jaha? Hur mår offrens anhöriga idag då? Oavsett hur dåligt man mår så har man ändå ett ansvar för sina handligar mot andra människor, och tar man droger eller anabola så kanske man inte mår så bra, men man har ju ändå själv valt att ta droger eller steroider och då är det bara löjligt att få höra att han psykiskt sjuk, självklart är han inte helt frisk i sitt psyke men han har själv valt att öppna upp dörren för det destruktiva och då skall han också straffas för gärningen och inte för sitt tillstånd…..Sluta dalta med dom som gör onda handlingar och skicka hem dom när dom har ett annat ursprung….Att han nekar till mord gör mig riktigt förbannad.

  • Det kam va det dummaste jag hört ”skicka hem dom”.. Snacka om att lämna ifrån sig problemen. Finns födda människor i det här landet som är precis likadana!! Man får ta tag i problemen ist. Dom lär knappast försvinna!

   • Ja det finns likadana människor födda här i landet och det räcker så bra med dem. Vi behöver inte importera fler av den sorten.

 16. Jag observerar att även i detta vansinnesdåd har GM sysslat med MMA, något som tycks skapa förvirrade personer, med för mycket muskelmassa och för lite utvecklad hjärna.

 17. Ännu ett bevis på PK maffian misslyckade integration.. Skulle gärna ställa upp och slå på lämpliga ställen med lämligt järnrör under lång tid

 18. Hem med honom så han kan klättra upp i träden igen där han hör hemma….

  Har för din egen skull ändrat lite i ditt inlägg/olli

 19. Ju lägre brottet är ju dyrare Advokat ska kräken ha, konstigt
  att han inte fick Leif Sliberski, en advokat som hade försvarat
  profeten mördaren Mohammed bara arvodet hade varit det rätta!

 20. Håller med Ruinfeldt till 100%….Sverige är MYCKET mer spännande med denna härliga mångkultur…… FY FAN!! Det måste bli ett slut på detta förbannade vansinne!

 21. Och snyftdrevet är igång : ”han mår psykiskt dåligt….” Det gör jag också när jag ser PK-maffian går på högvarv för att skydda detta råskinn till mördare. Att slå ihjäl en äldre kvinna och ett barn med ett järnrör kräver en empatilöshet och vilddjursinstinkt utan like. Men han anser väl själv att han gjorde rätt, och ser sig själv som hjälte och krigare. Att han förnekar brott är bara hans natur – han kommer aldrig att erkänna, hur mycket bevis det än finns. Han är fortfarande kvar i djungeln, denne man, som skulle rädda den svenska åldringsvården.

 22. Jag hade nog nån form av Knutby händelse som första tanke men bortsett från detta så är det nåt i hela den här historien som inte stämmer? Får väl se vad de kommer fram till imorgon?

 23. Nu börjar tårdrypande ursäkter att dyka upp i PK-organen.
  Enl.vissa källor mår mördarniggern psykiskt dåligt…
  Enl.en välrenommerad ”svensk” kriminolog,är ett brott där en neger mördar vita,väldigt ovanligt !!!!!
  Tydligen har denne kriminolog studerat på 50-talet,långt innan massinvasionen av dessa figurer,tog rejäl fart i det svenska Dårhuset…
  Ingen har hittills beklagat de mördade,och deras anhöriga vad jag har kunnat läst mig till.

  • Kriminologen i Expressen http://www.expressen.se/nyheter/krimonolog-om-morden-valdigt-ovanligt/ anser att ett dåd som detta är ovanligt. Det är det inte. I Kongo. Eller Sydafrika. Kriminologerna i Sverige borde lyfta ögonen från den svenska ankdammen, och se sig om i världen och studera läget i de samhällen som våra pensionsräddare kommer ifrån.

   Sen kan man ju undra om politikerna menar att pensionerna ska räddas genom att slå ihjäl pensionärerna – bara en liten reflektion OT….

   • Det är inte ens ovanligt i Sverige. Vi hade 2 svarta som mörda en vit strax före julen 2011 i Ludvika, innan dess tre mord där mördaren var svart i Göteborg, Elin, en vit invandrartjej på nyårsafton 2010 och en Gambier som mörda sin fru som var vit genom att sparka ihjäl henne och kasta ut henne från balkongen 2012. Det är bara fem jag kan nämna på stört, det är fler än de mördare som är svenska jag känner till, men det är så länge sedan att man snart har glömt dessa också.
    Det verkar som om etniska svenskar har minskat kraftigt när det gäller brottslighet, men att invandrarna ändå sätt till så att brottsligheten totalt ökar.

 24. Jag tror om det vore bra om kommentarerna granskades före publicering. Ullefjant är inte kul. Speciellt inte när en sån här fruktansvärd sak händer. Tänk på släktingarna istället och vad dom behöver nu.

 25. Äsch ni ser ju inte skogen för bara träd. Killen är väl så integrerad som det bara går och borde av Expo erbjudas en plats bland vänsterns vrålapor och stenkastare i AFA….

 26. Förmodligen ett rent lustmord. Han kände för att döda och så blev det. Blir man inte kändis för något bra kan man bli det för nåt dåligt…
  För din egen skull, har jag ändrat i kommentaren/Olli

 27. Nu får det jävlaranamma vara nog! Att det rörde sig om berikare var jag övertygad om redan när jag hörde nyheterna i morse. Hur många svenskar ska mördas innan vi kastar ut packet? Hur många svenskor ska våldtas?

 28. Någon kanske påpekade för honom att han glömt
  att ta på sig BH n.!. Ännu en av dessa avarter av mänskligheten
  som aldrig borde kommit över gränsen!

 29. Lyssnade nyss på presskonferensen och kunde inte missa polisernas förklaring att förövaren inte mådde så bra, var traumatiserad och hade kanske utsatts för psykisk påfrestning. Stackarn! Undrar hur offren kände sig?

 30. Den bilden kan aldrig X-pressen el.Aftonslasken sätta på sina flygblad ! Det vore ju ren och skär rasism… 😉

 31. När fan skall politikerna vakna och ta sitt ansvar för vad de ställer till med?
  Hoppas att mördaren går samma öde till mötes, som sina offer.

  Har ändrat lite i kommentaren för din egen skull/Olli

 32. Åter igen så visades sig att alternativ/oppositionell media behövs. Tack bästa Pettersson

 33. Taskigt för gammelmedia, att de inte hänger med i svängarna. Kanske skulle de börja med seriös nyhetsbevakning, istället för att försöka uppfostra folket till att gilla massinvandringen. Om inte, så är jag rädd för att kvartalskapitalismen kommer att visa att alltfler av gammalmedias tidningar måste läggas ned efter Q4-rapporten.

 34. allemand:
  Menar du att det skulle vara en inre socialdemokratisk uppgörelse liksom i Nordmaling ?
  Måhända…Ofta utlöses ju sådana liknande brott,kort efter varandra !

  • Absolut inte. Har ingen aning om det är politiskt, men två skjutna av en tredje låter väldigt mycket relationsdrama.

   Nordmaling dock, är förmodligen ett relationsdrama som pressen ljuger om.

 35. Att invandrare är inblandade kan sällan uteslutas i mord och våldsvågen som drar fram över Sverige från söder till norr, väster till öster. Invandrarkriminalitet har passerat acceptabelt i ”landet lagom” för länge sedan.

Kommentera