Frida Boisens krönika ”Sverige är ett rasistisk land” hyllas i Storbritannien

GT:s Frida Boisens krönika ”Sverige är ett rasistiskt land” fick stor uppmärksamhet och spreds snabbt i sociala medier i Sverige. Nu har den också fått internationell spridning.

Den välkända och populära nättidningen Huffington Post i Storbritannien skriver att krönikan är ett föredöme för att motverka rasism.

-Pettersson konstaterar att Huffington Post inte kollat upp Frida Boisen, hon är chefredaktör på GT, och lever absolut inte som hon lär. Hon leder en helvit redaktion och arbetsplatsen där hon är chef är så långt ifrån mångkultur man kan komma. Titta HÄR. Det räcker tydligen med att snacka om mångkultur, det ställs inga krav på att man ska leva som man lär för att bli berömd.

2013-11-02_2008

 

 

 

 

6 thoughts on “Frida Boisens krönika ”Sverige är ett rasistisk land” hyllas i Storbritannien

 1. Hennes enda chans att bli berömd, är väl
  att bli det i sällskapet för inbördes beundran, andra
  blaskor på vänsterkanten!

 2. Huffington post är en amerikansk vänsterblaska från
  början inte konstigt att dom hyllar artikeln…

 3. Jag vet inte om det ”motverkar” det såna som hon kallar ”rasism” dvs. kritik mot den bisarra invandringspolitiken. Det är ju bara en predikan för redan troende.

  • De har ju tidigare tagit hand om folk från sina kolonier, så skolresultaten bör ha varit dåliga där långt innan Sverige halkade ned. IQ fiskmås för engelsmän eller?

Kommentera