Politisk ansvarig på SvD vill ha svar

Tove Lifvendal, politisk ansvarig på SvD, vill ha svar av oss medborgare om hur en bra integration ska fungera.

E-postadressen står på sidan och eftersom hon vill ha svar, så är det väl bara att mejla.

Källa: SvD

Mitt svar är enkelt. Stoppa flyktingmottagandet i ett antal år, minska anhöriginvandringen rejält och låt politiker och myndigheter lösa de stora problem som redan finns.

6 thoughts on “Politisk ansvarig på SvD vill ha svar

 1. Mitt förslag, skickat 27/10.

  Integration bör ersättas så långt som möjligt med assimilering. Jag kan inte se en enda punkt i de samhällen där de flest asylsökande kommer ifrån som kan tillföra något till oss.

  För att underlätta integration/assimilering av dem som redan är ska vi stoppa all invandring utom kvotflyktingar i enlighet med internationella avtal, det ska vara i princip totalstopp tills de som är här har integrerats och det finns arbete och bostäder till fler. Även anhöriginvandring ska stoppas.

  För permanent uppehållstillstånd och medborgarskap ska tillräckliga kunskaper i svenska och samhällskunskap krävas.

  Svenska språket måste bli obligatoriskt, ingen tolkhjälp efter två år i landet.

  Grova brottslingar som ej är svenska medborgare ska ovillkorligen utvisas.

  Medborgarskap som getts på felaktiga grunder som falsk identitet, falsk bakgrund, hot eller mutor ska återkallas.

  Den som fått avslag på sin asylansökan ska lämna landet.

  Invandrare ska inte ha rätt att själv välja bostadsort om de inte är självförsörjande.

  Högst 20 % utländska elever i varje klass.

  Svensk lag gäller, inte sharia eller något annat.

  Halalmat ska inte serveras på skolor, sjukhus eller andra offentliga institutioner. Halal är ett religiöst påfund och Sverige ett sekulärt land. Dessutom får muslimer ät icke-halalmat om det inte finns någon annan.

  Moskéer och muslimska friskolor ska inte vara tillåtna, speciellt inte de som finansieras av Saudiarabien. Moskéer och muslimska friskolor går inte att kombinera med demokrati.

  Rasism mot svenskar ska bestraffas på samma sätt som rasism mot andra.

  ”En våg av rån sveper genom Oslo. Hittills i oktober har nästan fyra rån om dagen begåtts i den norska huvudstaden, skriver Aftenposten. Totalt ska 59 människor ha anmält att de rånats.” skrev SvD igår, det är ynkligt att som SvD stryka att samtliga förövare beskrivs som utländska i norska medier. SvD och övriga media måste börja skriva sanningen.

  De flesta av förslagen ovan är förslag som moderaterna gick på val till 2010 – varför har de inte försökt genomföra några?

  Undertecknat med namn, adress och telefonnummer.

 2. Eftersom jag via nätet,skummar över olika PK-organ,i stort varje morgon har jag upptäckt,att det med jämna mellanrum dyker upp identiska “sensationsreportage”.
  Alltså vissa sensationella “nyheter”,samma dag över hela landet !
  I dag finns t.ex ett snyftinslag från HD.Där en viss skribent vid namn Joakim Björk avslöjar,att det finns en person anställd vid Hbg.stad,som är”inkorrekt”.
  Mannen det handlar om lär vara socionom.
  I sitt arbete skall han se till att bl.a.”nyberikare” skall komma ut i arbete.Denne anställde blottlägges nu p.g.a.,att han fört fram sin personliga mening på Facebook.HD har även funnit ut,att mannen i fråga läser Realisten,och lär ha tryckt gillatecken för SvP !
  Nu undrar skribenten om detta är tillåtet,och kan vara förenat med hans arbete ?
  Kan det var så att ett d i k r e t,utgår från diktatorn själv vad som skall skrivas i blaskorna ?

 3. Ge 17 i att ösa ut pengar och ställ krav. Enkel boende, pengar till mat och kläder. Inga retroaktiva barnbidrag etc etc. Då lär det lösa sig av sig självt. Klart det är lockande om du utlovas livstids försörjning. Skulle jag också gilla, i synnerhet om försörjningen innebär att du får det bättre än ursprungsbefolkningen.

Kommentera