Hittade grishuvud utanför moskén – kräver respekt

TRANEMO. Borås Tidning hade för några dagar sedan en artikel om att någon placerat ett grishuvud utanför moskén i Rosenlund. Det var naturligtvis inte snällt även om många säkert tycker att grishuvudet hamnat på rätt plats.

Men sedan kommer det vanliga gnället: – Det var barn med och de blev naturligtvis rädda. Varför vill någon göra så här mot oss? Vi respekterar alla andra och vi trivs här.

-Pettersson undrar om det är sant? Respekterar muslimerna verkligen alla andra eller respekterar de våra bidrag och hatar vårt sätt att leva eftersom de har så svårt att anpassa sig?

2013-10-22_1003BT 

13 thoughts on “Hittade grishuvud utanför moskén – kräver respekt

 1. Jag håller med, man ska visa respekt för grisen, även om
  det bara är ett grishuvud, vad hade grisen gjort för ont för
  att behöva placeras bland muslimer?

 2. De skriver att barnen blir skrämda? Hur många svenska barn blir inte skrämda utav att behöva möta dessa niqabklädda muslimska kvinnor? Svarta enorma varelser som glider fram likt dementorerna i Harry Potter

 3. Man får väl från Islamistisk sida,lämna in annons under rubriken upphittat ! Kanske utgår någon form av hittelön från Ulltotten ? 🙂

 4. Jag tycker att staten skulle kosta på att plasera ut grishuvuden vid varje moske 1 gång i veckan. Kanske är det så enkelt att bli kvitt mördar relionen !!!

 5. Apskaften har tydligen inte lärt sig innebörden av ordet respekt. Respekt är inget man kan kräva, respekt förtjänar man! Och dom här pyjamasnissarna förtjänar inte ens antydan till respekt.

 6. Jag tycker nog att vederbörande visade 0 respekt för grisen genom att placera den i närheten av denna vidriga plats!
  MVH
  Janne

 7. Deras barn får vara med och skära halsarna av allt från lamm till kameler innan de kan gå så ett grishuvud borde inte skrämma dem.

  Respekt är något de ständigt kräver av otrogna (ibland med kniven mot strupen) men aldrig själva visar tillbaka.

 8. Kanske någon som bara ville ge sitt bidrag till festen, tänk vilken maffig sylta det hade blivit av grishuvudet.

 9. Vi nöjer oss med grishuvuden, de bollar med kristnas huvuden. Människors huvuden. Dessa muslimska svin ska inte ens ta ordet respekt i munnen!

Kommentera