Den som väntar på nåt gott …

Den som väntar på nåt gott behöver inte vänta länge (eller hur det nu va).

Vi som tar emot asylanter från Syrien kanske får vänta mindre än andra. Av dagens lokaltidning framgår nämligen att man har hittat två misstänkta fall av polio i Damaskus. Myndigheterna i Syrien har nu satt igång en vaccinationskampanj för att få bukt med problemet.

Världshälsoorganisationen WHO har för första gången på fjorton år höjt en varningsflagga med anledning av detta. Enligt WHO riskerar hela regionen att drabbas, därför planerar även grannländerna vaccinationskampanjer.

Lusharpan kan bara konstatera att kommunalrådets förhoppning om att allt ska gå bra med det nya asylboendet, redan verkar ha kommit på skam. Man kan ju undra vad svenska myndigheter tänker vidta för åtgärder med anledning av den störtflod av syrianer som man väntar hit.

Som tur är är väl de flesta svenskar vaccinerade, men man kan ju fundera över hur det står till i de mest kulturberikade områdena i Sverige. En polioepedemi är väl det sista man vill ha här i landet.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

7 thoughts on “Den som väntar på nåt gott …

 1. När jag för länge sedan läste om ett TBC-fall på en svensk förskola blev jag förvånad. Jag trodde nämligen att alla fick genomgå en noggrann hälsoundersökning innan de släpptes in. Fick klart för mig att detta ansågs som ”kränkande”???

  Nu har muslimska flickor från många länder rest på madrass-jihad till Syrien. Många kommer nog aldrig tillbaka men den unga tunisiskan kom hem med barn i magen. Båda var HIV-smittade. Finns också exempel på att makar och fäder tvingar fruar och barn till sex-jihad. Detta visar tydligt islams dubbelmoral. Jag misstänker att några tjänar mycket pengar på detta. Undrar vad alla de som kommer tillbaka från krigandet i Syrien kommer att föra med sig?

  Våra politiker skiter tydligen fullständigt i vad de utsätter förskolebarn till pensionärer i Sverige för.

 2. Jag har undrat mycket varför vi i Sverige har en regering som i alla lägen tänker på invandrare. I stället för den Svenska befolkningen. Som skapat detta välstånd ? Är det bara för att den mördar religon skall kunna komma hit och terrorisera parasitera oss riktiga Svenskar. Varför 7 klövern! Önskar att jag kunde få ett svar ?

 3. Invandringen till Sverige skall inte alls begränsas! Den skall stoppas omedelbart och vi bör också skicka tillbaka minst hundratusen varje år i tio års tid för att vi skall komma på fötter igen! (helst skulle jag vilja skicka hem 1 million redan i morgon)
  MVH
  Janne

 4. Ingår också med säkerhet i strategin,att så snart som möjligt bli fria från de äldre sjuka,samt de svagare elementen i Sverige.
  Rena vinsten för landet,om man lyckas förinta dessa ur samhället,ju snarare ju bättre ekonomiskt.
  Tycker mig ha hört och upplevt samma en gång tidigare i mitt liv.Då var det i vårt södra grannland Tyskland.
  Nu importerar Absurdistan de nya yngre ”stärkare släktet”,från Mena-länderna.
  Denna gång gäller inte ens parollen ”Arbeit mach Frei”…
  Ättestupan väntar oss först,efter svåra plågor framkallade av exotiska sjukdomar !

 5. Inte bara invällarna från Syrien,
  …utan även smitthärdarna i Afghanistan, Pakistan och Nigeria bjuder oss Svenskar på denna paralyserande och obotliga farsot!

  Nu har en panikartad vaccineringskampanj startats mot Polio och Mässlingen i Syrien, som dock endast riktar sig till högstadieelever.
  Lite missriktat kan tyckas, när de flesta redan är på väg till Sverige?

  WHO ser med fasa på smittorisken, och grannländerna sätter igång immuniseringskampanjer för att skydda sina befolkningar, men vad gör VÅRA politiker för att skydda oss Svenskar?

  TACKA hästkraken Reinfeldt, babyface Ullenhag och alla deras talrika medlöpare inom det illasinnade etablissemanget, för det nya bidraget (förutom Hiv och TBC m.m.) till det redan tillräckligt ”berikade” och ”spännande” Sverige!

  Ett synnerligen smittande ”glädjeämne” kommer många sannolikt att få erfara…

 6. Skulle inte förvåna om vi snart har sjukdomar som Spetälska
  här, vid okontrollerad invandring har myndigheter ingen koll
  på vilka sjukdomar som förs in, och här står ju dörrarna helöppna
  och dörrkarmarna borttagna för att så många som möjligt ska ta
  sig hit!

Kommentera