Om svenskarna var araber


Om svenskarna var araber så hade vi inte fattat att vi fått stryk. Vi skulle fortfarande kriga med hjälp av självmordsbombare och terrorister och krävt att få tillbaka Finland, delar av Ryssland, en bit av Norge, Bornholm av danskarna, städer i Tyskland, Estland och Lettland men vi är inte araber. Därför har vi haft fred i 200 år, vi och våra grannar tillhör jordens rikaste länder ännu så länge. Men nu invaderas vi av araber och andra kulturer och vi betalar själva för ockupationsmakten…

Sverige_1658


6 responses to “Om svenskarna var araber

 • Olli Rein

  Det här mina vänner är Sveriges Ummah och lite till, då vi hade hela Polen som lydland och några besittningar vid Bremen hade glömts. Det som låg bakom detta var att Sverige på den tiden styrdes från Nyköpingshus. Dock brann detta stora bastanta Wasaslott en tid efter och man började bygga slottet Tre Kronor i Stockholm. Om ni vill se ungefär hur Nyköpingshus såg ut, åk till Kalmar, där finns en mindre kopia av Nyköpingshus.

  Gilla

 • Shawn

  200 år av fred?
  Författaren har glömt att vi har en galning i makten i Sverige. Vi har idag krigförande trupp i Afghanistan, Libyen mfl länder.

  200år, sedan fick vi psykfallet Reinfeldt. Värre än Palme.

  Gilla

 • Lena99

  Skrämmande börjar vi ”vittra blod”, har vi inte nått längre i vår utveckling än att vi med en axelryckning är beredda att ge upp vår kultur, tradition och vårt homogena folk. ”Vittra blod” med det menar jag att vi står inför val för framtiden, ett enat land eller ett sargat och splittrat land ?
  Ett”skadat djur”, är ett lätt byte är vi ”svenskar skadade”?
  Har en annan makt redan börjat att ”vittra blod”?

  Gilla

  • Kurt

   Det kan du slå dig i baken på, Sverige är ett dött kadaver de muslimska gamarna ha slagit näbben och klorna i

   Gilla

 • Ruben

  Om de här dilettanterna som regerar Svea Rike just nu får fortsatt förtroende efter 2014, så lär det väl inte dröja många decennier innan det är precis så det är. Svensken har blivit Arab.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: