Minister till asylsökande – åk hem

STORBRITTANIEN. En rasande migrationsminister Mark Harper (vänster) talade om för irakier Esam Amin att hans påståenden om att vilja bo i Storbritannien var ”löjligt” och han ”ska lämna” landet.

Mark_Harber

I direktsändning på BBC hävdade Esam Amin att hans liv var i fara om han skickades tillbaka till Irak, men Amin medgav att han sökt asyl och fått avslag fem gånger.

Under den mycket laddade direktsända debatten på BBC sade Harper att varken regeringen eller domstolarna trodde på Amins påståenden och de brittiska skattebetalarna ska inte försörja honom.

Migrationsminister Harper, har infört en mycket hårdare linje mot olaglig invandring och låg bakom de kontroversiella skåpbilarna med budskapet ”Go home” som cirkulerade runt i London under sommaren.

Go_Home_vans

”Vi skyddar människor och är mycket generösa skydda mot människor som verkligen flyr från förföljelse men om folk missbrukar systemet kommer den brittiska allmänhetens förtroende för det att sjunka och det gör det svårare att hjälpa dem som behöver.

Åk hem, du har ingen rätt att vara här!”

Pettersson skulle bra gärna vilja se Ägget, Myten eller någon av de andra skälla ut illegala invandrare men, men…

Daily Mail 

2 thoughts on “Minister till asylsökande – åk hem

  1. Tänk om vi hade sådana politiker i Sverige som säger vad dom flesta tycker. Som bekant har vi en politiker som håller sig till sanningen stå på dig Jimmy tror att du blir statsminister efter valet 2018. Men risken är att du får överta ett land i ekonomisk katastrof och inbördes strider som är ett resultat att muslimerna blivit allt för många!!!

  2. Såå skönt att läsa. En varm känsla infinner sig. Visst – Storbritannien förlorar kanske kriget, men detta lilla slag vann i alla fall tanken, förnuftet och det fria ordet.

Kommentera