Ghettovåldet sprids – araber kräver skyddspengar

DANMARK. Fynpolisen slår nu larm, efter att polisen under de senaste veckorna har fått veta att handlare i Odense har hotats och tvingats betala stora belopp i form av så kallade skyddspengar till främst Vollsmose-gänget Black Army.

Enligt Fyns polis har det aldrig tidigare setts denna typ av utpressning i en sådan stor och massiv skala som nu.

Det är särskilt ägare av butiker, kaféer, diskotek och barer, som utsätts för hot om våld och skadegörelse om inte de betalar till det relativt nya kriminella Vollsmose-gänget Black army, som enligt Fynpolisen står bakom majoriteten av utpressningar.

Black Army styrs av den kriminella Vollsmose-familjen, Daabas, som är från Palestina. Familjens manliga medlemmar är väl kända från stadens rättssalar och fängelser och deras porträtt från varje gång, de har fotograferats i samband med gripandet av ännu en annan brottslighet, fyller väl upp ett album hos Fyn polisen.

Och det är inte småsaker de straffas för, en av bröderna, Haysarn Daabas, dömdes 2001 till sju års fängelse för omfattande narkotikahandel.

Samma år dömdes en annan av bröderna, den då 18-åriga Wassim Daabas, till två års fängelse för att vara drivande i en gängvåldtäkt av en 13-årig flicka. Förutom Wassim Daabas begicks våldtäkten av tre andra generationens invandrare. Flickan förklarade för domstolen att hon hade blivit våldtagen av en i taget på samma gång som hon också tvingades att betjäna dem sexuellt med munnen.

En tredje bror, Houssam Daabas, misshandlade sin 15-åriga ex-flickvän så att en axel bröts och stack sedan en kniv i ryggen på henna så att en lunga punkterades.

Broder nummer fyra, Carlos Daarbas, sade i en TV-sändning om gängkonflikterna i Vollsmose att ”det är vi som styr” och att de nu kontrollerar Vollmose och ska ta över Odense…

På bilden Hamdan Mahmoud Mohammad, Houssam Daabas, Racan Mansoor som är efterlysta för grovt våld och givetvis publiceras bilder, namn, etnicitet och bakgrund i danska tidningar…

Black_army_001

Den Korte Avis 

8 thoughts on “Ghettovåldet sprids – araber kräver skyddspengar

  1. Dessvärre kan varken omskolning (s k KBT, dvs bullshit), straff i form av långvarigt fängelse, böter eller utvisning ändra på denna gruppens beteende. Återstår bara en åtgärd. Den billigaste.

  2. Ja den inaveln, varför har man stamtavla på djur när
    när Homo Sapiens kan reproducera sig med släkten.
    Resultatet av inavel blir precis det som herrarna på bilden
    står för.

  3. Detta måste det danska folket själva ta ’hand’ om. Hur det skall organiseras är förstås inte så enkelt men det måste göras.

  4. Tillbaka till era rötter ni vidriga ”örk”typer, ni ska berika den jord där era rötter kommer ifrån !

Kommentera