Vänsterpartist tvingas avgå efter hot

Under Agendas partiledardebatt twittrade Ung Vänsters David Jonsson ett par osmakliga tweets.

Skärmklipp

Ett annat twitterinlägg som Jonsson hann radera löd; ”Ska hugga Åkesson” och detta kan väl knappast misstolkas. Nu agerar Vänsterpartiets ledning och tvingar Jonsson att lämna sina uppdrag i Nybros kommun. ”Vänsterpartiet är ett parti som respekterar sina politiska motståndare, som visar respekt för dem”, skriver partiets partisekreterare Aron Etzler, men så vitt jag vet sitter Simon Fors kvar på sin post i Pajala. Att döma av Etzlers ord står inte partiledningen bakom de odemokratiska krafter som gör sitt yttersta för att förstöra politiska motståndares möten, så frågan är varför man då inte tar avstånd från dessa?

Källa: SR

Apropå David Jonsson…

david j
Foto: Mats Holmertz, Barometern

…uppträdde han i Kalmar och förklarade att Sveriges nationaldag tillhör alla och att asylrätten ska försvaras. Källa: Barometern

Thoralf Alfsson har redan tidigare publicerat fakta om denna yrkeskommunist när han skrivit hotfulla tweets och hyllat gamla Öst-Tyskland på bild. Källa: Thoralf Alfsson

8 thoughts on “Vänsterpartist tvingas avgå efter hot

 1. Fast daggmasken är ett nyttigt djur som luckrar upp jorden
  i trädgården tar hand om vissna blad osv. vad nytta där
  är med en kommunist har jag aldrig förstått!

 2. Är det inte den där tomten som brukar dyka upp på alla ställen och gapa om inga fascister på våra gator. Han är ju fascist själv, så i så fall är det ju bara att säga det till faanskapet. Kommunisterna är inte så många, men de går på varandras möten och tycks inte ha några andra intressen än sin kommunistiska tro. De är alltså rätt lika islamisterna, så det är väl ingen tillfällighet att de dras till varandra.

 3. Det är bra att du skriver om ” stolpskotten ” som finns i vänsterpartiet , Stefan K. David Jonsson tillhör definitivt ett av dem. Simon Fors är ett annat.

  Alla som har lag idrottat vet ju att ” stolpskotten ” aldrig gav någon utdelning i målskörden. Som politiskt parti vill man ha och göra demokratiska mål och skörda poäng.

  Då klarar man sig utan alla ” stolpskott ”.

  Fast ” stolpskott ” finns det ju i alla riksdagspartier ………..

Kommentera