Zigenaren som torterade sin fru i 16 dygn gripen

LUND. Den 22-årige man som är misstänkt för att ha våldtagit, misshandlat och hållit sin f.d. fru inlåst under drygt två veckor är gripen. Han greps i samband med ett bostadsinbrott i Danmark i lördags..

Det var lördagen den 21 september som en polispatrull stötte på en svårt misshandlad 25-årig kvinna på Tornavägen i Lund. Hon berättade att hon varit inlåst i sexton dygn och under den tiden våldtagits, misshandlats och hotats.

-Pettersson undrar om inte Myten snart ska tillsätta en sanningskommission om zigenarna…det verkar få med bara 4 000 i spaningsregistret.

Nåväl, danska Ekstrabladet har en fin bild på kräket, kallar honom zigenargangstern, har uppföljningsartiklar som beskriver hur zigenarklanen lär upp barnen i kriminalitet, hur de lever i lyxhus på socialhjälp och kör omkring i lyxiga bilar, osv.

Den svenska media kallar 22-åringen heter Alpacino Petrovic (övre bilden) – Jimmi Levakovic (nedre bilden) och Silvia Levakovic  är också gripna efter en polisjakt när de var på stöldturné.

alpacino

Levakovic_gripen

Tidigare på Petterssons 

2 thoughts on “Zigenaren som torterade sin fru i 16 dygn gripen

  1. 22 år? Liksom de ensamkommande barnen ser han dubbelt så gammal ut.

    Märkligt att detta vidriga brott inte får samma plats i media och trummar fram lika många politiker som vrider sina händer i förtvivlan som analyslistan över romerna i Malmö!? Rör det inte samma utsatta minoritet kanske?

Kommentera