”Konsten att tolerera intoleransen”

Rubriken kommer från den senaste ledaren i vår lokaltidning. Tyvärr måste jag göra de flesta av ”Petterssons” läsare besvikna, för det handlar inte om islam.
Nej, vad ledaren handlar om är det bemötande vår senaste och tydligen religiöst extrema Arbetsmarknadsminister fått från media och andra proffstyckare.
Särskild utpekade är de som chefredaktören kallar ”Supersocialistiska människorna”. Han definierar dessa som människor som tolererar allt utom en sak, nämligen att andra människor tycker annorlunda än vad de gör. Chefredaktören konstaterar att det är i huvudsak från denna typ av människor som kommentarerna rörande den nya arbetsmarknadsministerns inställning i vissa religiösa frågor kommer.

Lusharpan kan bara konstatera att det verkar finnas fullt av ”Supersocialistiska människor” i Sverige. Medlemmarna i AFA och andra extrema vänsterorganisationer torde väl utgöra bra exempel.

När det gäller konsten att tolerera intoleransen så är det något vi etniska svenskar får en ihärdig träning i varenda dag när vi möter de kulturberikare som anländer till vårt land. Det vore trevligt om chefredaktören kunde ägna en ledarsida åt det ämnet, men så ”supersocialistisk” blir han nog aldrig.  Eller är han redan det ….. ???

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

1 thoughts on “”Konsten att tolerera intoleransen”

Kommentera