Vägen till helvetet!


Insändare.

Vart är vi på väg egentligen?                                                                                                                              

Ja, det kan man verkligen undra?   Vart har den trygga och välskötta välfärdsstaten tagit vägen?  Det homogena folket som levde i fred och vänskap sida vid sida i ett tryggt och harmoniskt samhälle!  Ett samhälle som inte allt för länge sedan av andra länder ansågs vara ett föredöme och något eftersträvansvärt! Vad har hänt? På kort tid har Sverige förvandlats till ett mångkulturellt och katastrofalt helvete!   En sopstation för allt mänskligt avfall av våld och kriminalitet.  Har över huvud taget Sverige någon framtid längre?   I alla fall inte med dem som i dag har makten!  Skulle oturen vara framme och de får fortsatt politiskt förtroende, så är det definitivt kört för Sverige och oss svenskar!  Det behövs en total kursändring och den pågående islamiseringen av landet måste omedelbart stoppas!

När de första stora grupperna av muslimer började ramla in, så var folk oroliga för att dom också skulle få bygga moskéer! -Det kommer aldrig på fråga, lugnande politikerna den oroliga massan med!

Fler muslimer vällde in och moskéer tilläts byggas, trots politikernas tidigare  löfte och garantier!  Och när folket varnade för ev. störande böneutrop från moskéerna, så svarade  samma politiker  att några böneutrop  skulle absolut inte tillåtas!    Och hur lätt det var att också bryta detta löfte vet vi ju redan.

Strax före förra valet så ändrades grundlagen på några mycket viktiga punkter!  Och det är bl.a. en punkt som jag uppfattade som ren provokation och ett första klassens förräderi mot oss svenskar -och det kan även vara en rent olaglig ändring!  Tidigare fanns det en klausul som förbjöd svensk militär att öppna eld mot den egna befolkningen.  Efter grundlagsändringen är detta nu tillåtet!   Och, det ansågs dessutom vara mycket bråttom med lagändringarna, de nya lagarna togs fram på rekordtid för att kunna presenteras före valet och sedan vinna laga kraft efter valet.   (för att kunna ändra grundlagen så måste det vara ett val emellan) De kände förmodligen blåslampan i arslet och därför agerar de på detta omoraliska och förmodligen också lagvidriga sätt.

Och mot bakgrund av denna lagändring så ter sig importen av unga män från våldsbenägna islamska regioner allt mer naturlig. Och de sista pusselbitarna faller på plats när sedan försvaret går ut och öppet rekryterar just dessa grupper!  Till sitt klena ”försvar” uppger försvarsmakten att ”det är bra med mångfald” Tycker precis att jag har hört denna tomma fras tidigare…

Sedan kan de börja storstädningen och utrotningen av oss svenskar: Först ut var det katastrofala beslutet i riksdagen att alla illegala invandrare skulle få gratis tillgång till hela vårt välfärdssystem, rubbet!  Vi svenskar får betala som vanligt, först för oss själva och sedan för hela denna parasiterande drös och som extra bonus får vi också höjda skatter och avgifter till sjukvård samt lägre pensioner!

Nästa beslut var att alla från Eritrea skulle få permanent uppehållstillstånd i Sverige.  Två veckor senare kom nästa dråpslag, alla från Syrien skulle nu även beviljas PUT.  Inga individuella prövningar längre det skulle ta för lång tid, utan nu är det bara att uppge antingen Eritrea eller Syrien som sitt hemland för att erhålla livstidsförsörjning och moder Sveas guldkort.

Var ska alla dessa människor ta vägen?   Många kommuner går redan nu på knäna och varken har plats eller resurser att ta emot fler?  Men nu går det fort, här gäller det att ta snabba beslut och det har också den islamistiska 7-klövern gjort. För en vecka sedan så klubbades beslutet att alla kommuner skall tvingas att ta emot flyktingar vare sig de kan eller inte!

Kommunerna har som sagt inga platser kvar, det är proppfullt överallt, hela landet är nerlusat, trots det så väller det ändå in flera tusen varje vecka. Vart ska de ta vägen?  Kommer de att skickas tillbaka, knappast!   Vi närmar oss ett val och regimen behöver röster och att tillverka tillfälliga röstkort för de värdefulla nyanlända kommer inte att vålla några större problem för dessa genomkorrupta och skrupelfria politiker.  Sverige räcker till för alla påstår lögnförmedlaren Expressen och 496 hycklande dödskallar har skrivet under! Då kanske det inte är för mycket begärt att de också själva betalar vad det kostar, men se det vill de inte alls. De vill ha hit skiten och vi skall tvingas betala!

Men var ska nu alla de nyanlända bo när inte ens kommunerna har plats längre?                                  Och det är här min stora oro och fruktan tar fart på allvar!  För ett antal år sedan så lades det fram ett förslag om att privata personer skulle tvingas ta emot flyktingar i sina hem, något som då ansågs helt otänkbart och röstades ner. (ser Ni den fasansfulla bilden framför Er?)    En snabb hopsnickrad lag som ger myndigheterna rätt att om så behövs, medels tvång placera flyktingar i våra privata hem -utan att vi kan protestera!  Det finns faktiskt redan en lag som säger att de har rätt att konfiskera våra fritidsbostäder vid större flyktingströmmar och en tilläggslag skulle här ge de styrande total kontroll över oss, våra liv, och våra hem och tillhörigheter.  Vi är nu 100 % livegna och förslavade i vårt eget land.

Och med tanke på alla dem tidigare givna löftena som utan problem har brutits och en fullständigt galen statsminister och hans lika galna anhang, så talar det mesta för att detta kan komma att bli deras nästa, för dem så geniala drag!  Kan de tvingar landets alla kommuner att mot sin vilja ta emot asylturister, så vållar det absolut inte några problem att tvinga enskilda personer!

För de som ev. tänker protestera så finns det verksam medicin. Vägran att ta emot flyktingar leder till böter, belopp som stiger allt eftersom vägran fortsätter. I slutändan genomförs summariska rättegångar där våra hus, hem och tillgångar kommer att tas ifrån oss.  Stort grattis till alla jubelidioter som röstade på något av de 7 parasit och förrädarpartierna!

Ja, vart är vi på väg, vi är på väg till helvetet och där kommer vi att hamna om vi inte tar händerna ur byxfickorna och protesterar, agerar och med kraft och allvar säger ifrån! Valet är fortfarande vårt, men nu är tiden knapp, mycket knapp!

Här har vi i alla fall en grupp som med kraft agerar: http://folkrorelsen.org/

Med vänlig hälsning, Janne


12 responses to “Vägen till helvetet!

 • Olli Rein

  Vägen till helvetet är kantad av goda intentioner.

  Gilla

 • Olli Rein

  Vi är lite dåliga på att sätta Gilla här på Petterssons, det tycker jag att vi ska ändra på. En text som flertalet PK ogillar, är troligen en mycket bra text, och med en utomordentlig rubrik, för det är nog få PK: ister som läser brödtexten och förstår den. Janne, du har åter gjort succé!

  Gilla

 • Argus

  Om den plötsliga och oväntade invasionen av oknytt här på Petterssons ber jag att få cittera Winston Churchill:

  ”You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.”

  Gilla

 • Janne

  212 asylturistkramare!
  212 av 9 573 466 bosatta i Sverige!
  Var dom inte fler??
  Det här var ju ett långt bättre resultat än väntat!
  MVH
  Janne

  Gilla

 • Stenbock

  Oldman94:
  Naturligtvis kan Pettersson se alla som är intresserade i det aktuella ämnet.
  Men dagens R O S ska vi sända till Janne,för detta fantastiska inlägg.
  Nytt svenskt rekord,vad gäller ”ogilla”. Fantastiskt !!!!!! 🙂 😉 🙂

  Gilla

 • Per Karlsson

  Det var ord och inga visor! Ibland är det befriande att läsa något som är helt avskalat det som vi i dagligt tal förknippar med PK. Vi är så rädda att stöta bort nykomna läsare att frustrationen ofta får stå tillbaka. Jag brukar, när jag känner mig som mest uppgiven, tänka på de som förstod redan för 15-25 år sedan och med vilken vånda de sett på hur samhället eroderat. De måste många gånger ha känt som du känner. Har personligen drabbats mycket hårt och brutalt av mångkulturen och det var inte allt för länge sedan så jag förstår till fullo din frustration. Tack!

  Gilla

 • Law of the land

  Janne, Du har uppenbarligen helt rätt, och har okänsligt och respektlöst stampat på samtliga av invandringsvurmarnas inflammerade, variga och extremt ömma tår!
  Tydligen var Din klarsynta verklighetsbeskrivning så känslig och träffande, att samtliga 329 riksdagsledamöter från Sjukklövern, AFA, MSM, Revolutionära fronten, EXPO, SSU, islamistiska förbundet, Spygrön och Röd ungdom och resten av all tvivelaktiga bokstavsdiagnoser krälat hit.
  Ja, samtliga involverade i den skitiga flyktingsmugglarbranschen har tydligen sett sin främsta inkomstkälla hotas, och ser sig nödsakade att desperat klicka på ”Ogilla”.

  Du är tydligen på helt rätt spår…Fortsätt så, och ge ALDRIG UPP!!!

  Gilla

  • Stenbock

   Tydligen har Diktatorn uppmanat alla lyckosökare till att trycka ”ogilla”..Eller är det Bert Karlsson & Co som nu engagerar några av sina hotellgäster ?

   Gilla

 • stenhård

  håller fullständigt med dig Janne,,,,

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Pettersson:
   Sååååå många negativa har aldrig under min tid på din blogg kunnat noteras !!!
   Tydligen ett mycket känsligt ämne som vi får försöka upprepa !
   Kan några väl valda nedplitade bokstäver,skapa sådan stämning kan övertecknad,enbart buga och innerligt tacka dig Janne ! 🙂

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: