Islam är en sjukdom


Vi ser ibland i våra media att English Defence League (EDL) och Swedish Defence League (SDL) demonstrerar mot vad de UPPFATTAR som spridandet av islamism, sharialagar, islamistisk terrorism och invandring i Västvärlden. Media beskriver organisationerna EDL och SDL som högerextremistiska och för att de markerar mot vad DE MENAR är islamistisk extremism.

-Pettersson undrar vad PK-media UPPFATTAR som och vad DE MENAR är islamistisk extremism.

Det är dags att media börjar kalla dessa galningar för vad de är – jävla mördare och terrorister. Det går knappt en dag utan att islamister utmärker sig som mördare, senast i Kenya men de som drabbas värst är andra muslimer, kristna, minoriteter och vem som helst som är på fel plats vid fel tidpunkt.

Varför visar inte PK reportage som bilderna nedan och varför protesterar inte de som kallas moderata muslimer mot sjukdomen?

Fler och fler muslimer kommer till Sverige, 90 % saknar giltiga id-handlingar, en del av dem är naturligtvis islamister och mördare så frågan är nog inte om vi kommer att drabbas av smittan utan när?

Detta bildspel kräver JavaScript.


8 responses to “Islam är en sjukdom

 • Pica pica

  Visserligen ligger valet ännu ett år i framtiden men jag har gott hopp om att många unga kommer att rösta ”rätt”. I alla fall ger frågor i min bekantskapskrets det utfallet i så hög grad att jag förvånas. Å andra sidan är det de unga (och pensionärerna) som fått mest närkontakt med nysvenskarna. Både V och Mp är inga ungdomsalternativ längre.

  Gilla

 • Ruben

  Sjukdom!!?? Det är värre än den värsta farsot!

  Gilla

 • Tony

  Ja någon slags sjukdom är det, absolut!

  Gilla

 • Pica pica

  Varför är 7-klövern för att ta in muslimer? Det har gått så långt att en äkta flykting, en kristen som flytt från ett muslimskt land har fått avslag.

  Om de ville ta in långväga invandrare varför inte japaner eller kanadensare?

  Gilla

  • Lena99

   Pica pica, sanningen tyvärr är nog den, att inga kanadensare eller japaner önskar att bo i nordens muslimska helve*e

   Gilla

 • nisse

  Islam är just nu det största hotet mot Sverige som nation. Man måste stoppa den katastrofala invandringen av muslimer, (SD) nästa val !!!

  Gilla

  • Bengt Lundström

   Jag har för länge sedan förlorat tron på att de som vill mörda oss skall kunna stoppas med ”Demokratiska” val. Vi fick ju efter det fleråriga miljonprogrammet flera bostäder än vi behövde, vilka successivt fylldes med bidragsförsörjda utlänningar. Vad sägs om en gallring som också skulle förbättra ekonomin och framtidstron?
   En gammal ekonomisk tes jag hörde på Högskolan lyder nämligen:
   – Skall vi tillverka smör, eller kanoner?
   / Pensionär, f.d. ekonom

   Gilla

 • ossie

  Islam är vår tids pest, tyvärr obotlig Fy satan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: