Två poliser skadade – vänsterextremister gripna

Igår demonstrerade Svenskarnas parti i centrala Stockholm. De hade ansökt och fått tillstånd att framföra sina grundlagsskyddade rättigheter om åsikt och yttrandefrihet.

Svenskarnas parti demonsterar alltså helt lagligt och lugn när ett gäng andra människor dyker upp och med slagord, knallskott, fyrverkeripjäser, flaskor och vattenballonger försöker de hindra SvP:s lagliga rätt.

Det konstiga med detta är egentligen rapportering av våra opartiska media. De kallar den lagliga demonstrationen, högerextremistisk, rasistisk, nationalistiskt, nazistiskt osv.

De som bryter mot lagen och hindrar demokratin kallas däremot motdemonstranter. De som försöker hindra människors lagliga rätt kallas motdemonstranter när det är de som är extremister.

”Två poliser skadades i samband med demonstrationen som det rasistiska Svenskarnas parti höll i centrala Stockholm i dag. Åtta personer greps av polisen”

Ovanstående kursiva skriver SVT, när man borde skriva antidemokratiska vänsterextremister bröt mot grundlagen om yttrandefrihet…  

Motdemons…förlåt vänsterextremisterna kom från flera organisationer, såväl fristående som politiska ungdomsförbund, bland dem SSU, för att hindra demokratin, åtta av extremisterna greps av polisen.

Motdemostanter

 

 

 

2 thoughts on “Två poliser skadade – vänsterextremister gripna

  1. Alltid rödluvor och knallkorkar som grips, och varför? Jo dessa lågbegåvade blandmissbrukare har i sin antisociala livsstil att begå brott, agera odemokratiskt och leva ut någon slags pervers och maoistisk sinnesfrid. Den dagen kommer när yxor i ytterdörrar, bensin i brevlådor eller sönderslagna bilar kommer bli deras vardag.

  2. Där förståndet tar slut, tar nävarna vid. Vänsterextremisternas skara måste decimeras. De är inget annat än antidemokratiska och använder sig av utomparlamentariska metoder för att skrämma bort lagliga demonstranter, låt vara för att deras syfte är något oklart formulerat.

Kommentera