Nu börjar det hända saker i Sverige!

Insändare

Nu börjar det hända saker i Sverige!

Vi har vandrat i en tung och lång uppförsbacke under många år, i både motljus och motvind, blivit våldtagna, bestulna, bespottade och även mördade! Allt har haft karaktären av nattsvarta plågsamma motgångar och ljuset har varit näst intill obefintligt eller i alla fall oändligt avlägset!

Man har varit på väg att kasta in handuken många gånger, packa tandborsten, visakortet och flytta till ett normalt land, men Sverige är ändå ens fosterland och det är naturligtvis fel att ge upp och fly, det är t.o.m. fegt skulle jag vilja påstå! Och det är ju precis det som motståndarna vill, att vi ska ge upp eller flytta så att de får breda ut sig som de vill!

Men mitt i allt mörker så ramlar det ändå in godbitar och här har vi något som jag har efterlyst länge! Något som andas av både optimism, kämparglöd, handlingskraft och ett jävlar anamma. Det gäller Värmlandsgruppen i Grums, en partipolitiskt obunden organisation som kämpar för Sveriges bästa!

Tidigare i sommar anordnade de en demonstration i Stockholm, som dessvärre saboterades av tillståndsgivande myndighet, men som trots sabotaget ändå genomfördes, om än med starkt förminskad styrka! De gav sig inte!

Och nu är det dags igen. Den 29:e september blir det en ny demonstration i Stockholm med bl.a. krav på folkomröstning i asyl- och invandringsfrågan och på utträde ur EU!

Det kommer även att ställas krav att hela regeringen Reinfeldt skall avgå och att en interimsregering skall tillsättas innan demokratiska och rättvisa folkval kan anordnas!

Reinfeldt kommer även att anmälas för folkrättsbrott eftersom han har brutit mot flertalet paragrafer i bl.a. Romstadgan artikel 7 (som Sverige har undertecknat) om brott mot mänskligheten! Krav på att han omedelbart grips kommer också att ställas!

HÄR kan intresserade kontakta Värmlandsgruppen.

Janne

14 thoughts on “Nu börjar det hända saker i Sverige!

  1. Att få se Skalle Per arresteras och föras bort med bakbundna
    händer hade varit en välgörande syn, för han är det största
    skadedjur som drabbat landet i modern tid, en riktig Quissling

  2. Det viktiga: HUR KAN VI ALLA HJÄLPAS ÅT ATT SPRIDA DETTA OCH FÅ SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT ATT VAKNA. KAN VI PÅ NÅT VIS HJÄLPA TILL ATT ORGANISERA DELTAGANDE?

    • Hej Carina!
      Du är inne på helt rätt väg.
      Vi måste nu hjälpas åt att var och en på sitt sätt stödja och hjälpa till att sprida detta viktiga budskap!
      Jag föreslår därför att Du -och även alla andra- tar kontakt med Värmlandsgruppen och erbjuda Dina tjänster.
      Ni kan naturligtvis också själva kopiera listan för folkomröstning och på olika sätt sprida densamma, affärer, bibliotek, eller genom direktkontakt med människor. Och här kan precis alla skriva under, man tar här bara ställning till en folkomröstning, ingenting annat!
      När det gäller dom andra aktiviteterna så är det som sagt bäst att kontakt Värmlandsgruppen direkt. Låt detta bli en stor manifestation för vårt fostland!
      Lycka till
      Janne

  3. Jag drar mig inte för att jämföra Fredrik & Co. med Mohamed Morsi som stod som representant för FJP (Freedom and Justice Party) som hastigt bildats av Muslimska Brödraskapet som inte deltog i revolutionen och inte skulle blanda sig i politiken. Och folket blev lurat. Sen gav Morsi sig själv befogenheter som vida översteg Hosni Mubaraks. Han blev en envåldshärskare och MB skulle ha alla viktiga poster i regeringen.

    Vad jag säger är att Fredrik med alliansen har under sin tid vid makten tagit sig rättigheter som folket aldrig har givit honom i fria val. Han har inte heller förankrat viktiga (och mycket kostsamma) förändringar som nu genomförs allt snabbare hos folket. Därför ska han dömas tillsammans med sina medlöpare. De sitter där som representanter för det svenska folket och de tillvaratar banne mig inte mina intressen.

    • Pica pica:
      Du kommer med många kloka inlägg..
      Dina jämförelser mellan Mursi och ”vårt Ägg” var verkligen träffande.Som jag ser det,är dock det Egyptiska folket klokare än oss svenskar..Här ställer sig alla,utom ett av riksdagspartierna bakom hans förräderi.Detta skall vi noga notera och aldrig glömma.

  4. Tack Janne det var i sista minuten för jag höll på att få en hjärtinfarkt. Måtte detta ge ett stort genomslag , det är såå viktigt ! Ja det är livsviktigt !

      • Olli:
        Nu får du lugna ner dig..Domedagsmannen avser endast att s.a.s. ”kuppa” Ägget..liksom man alltid gör vid frukosten !
        F.ö förstår jag inte hur Halal skall kunna brukas mot ett ägg…

Kommentera