Global nedkylning – isen växer

JORDEN. Isen i Arktis ha växt med 60 % på ett år. Det gör 2,5 miljoner kvadratkilometer mer is än för ett år sedan.  Även i Antarktis slår istäcket nya rekord.

Det är helt klart att klimatet inte följer de politiska skräckvisionerna om att Arktis skulle vara isfritt sommaren 2013.

FN:s klimatkonferens har skjutit fram sitt offentliggörande av data som ska bevisa att jordens uppvärmning förorsakats av människor.

-Pettersson ser att den globala uppvärmningen upphörde för 16 år sedan men klimatalarmisterna är så säkra på sin sak att de vidhåller att det är en tillfällighet medan tusentals miljarder slösas bort på det som troligen är fel åtgärder för jordens överlevnad. Varför inte satsa på barnbegränsning…förresten varför visar inte svensk PK-media bilderna fån NASA nedan? Är klimathotet bara ett sätt för politikerna att sno mer pengar från oss genom att höja energiskatterna?

Det verkar som den globala uppvärmningen är inställd och vi går mot en kallare period.

arktis istäcke

Dailymail 

7 thoughts on “Global nedkylning – isen växer

  1. Vad ska nu Per Holmberg och andra domedagsprofeter
    slå i folket för lögner för att rädda sitt anseende?

  2. Efter Al Gore och andra domedagsprofeter fick vi skatter och pålagor, bl a rörande koldioxidutsläpp. Kommer man att avskaffa dem nu?

  3. Tänk om detta är sant då rasar ju världen för miljö och klimatmupparna ungefär som kommunisternas värld rasade när muren föll.

  4. Kapitalismen har sökt länge efter en ny ideologi? De fann ingen nu heller. Det är bara profiten som styr i vanlig ordning. Samt en djävla massa tokiga Miljöpartister på våra tidningar…

Kommentera