”Felfria Fredrik”


Arbetsförmedlingens Generaldirektör är ute i blåsväder, igen, och den här gången tyder allt på att hon kommer att bli sparkad.
När TV4:as reporter i en direktsändning från Harpsund fick frågan varför hon inte blivit sparkad tidigare, så svarade han att han egentligen inte begrep varför.

Men det gör Lusharpan. Den dag ni får höra ”Felfrie Fredrik” erkänna han begått ett fel så har vi fått sju torsdagar i en vecka. Allt offras på skenhelighetens altare för att vår statsminister ska framstå som en övermänniska. Det påminner om ett annat verksamhetsområde, nämligen svensk invandringspolitik.

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: