”Det är vackert i Husby”


Orden är Åsa Romsons, miljöpartisten som gillar att uppträda i slöja för att stödja muslimska mäns förtryck mot sina kvinnor.

Innan Åsa Romson idag sommartalade på Medborgarplatsen och lovade miljarder till förorterna, höll hon presskonferens i Husby. När SVT:s reporter frågade varför hon inte höll sommartalet där, så fnissade hon och sade: ”Varför inte, det är vackert”.

 

Så talar en sann miljöpartist, men jag tror nog att många har en annan uppfattning om Husbys och andra förorters skönhet.

 


7 responses to “”Det är vackert i Husby”

 • huginomunin

  Uppenbarligen är ÅR en naiv, okunnig och nyttig idiot! Vad har Sverige gjort för att förtjäna sådana politiker och representanter för statsmakten? Och det gäller inte bara ÅR!

  Gilla

 • Pica pica

  Åsa Romson och MP är ett stort skämt för en norrlänning. Här är det vackert – än så länge. Hennes hyckleri står glasklart när mötet hålls inne i Stockholm. Miljöparti – bah! Hon är minst lika mycket Stureplanspolitiker som Annie Lööf. Jag anser inte att hon värnar om Sveriges miljö. Deras agenda är ju att vurma för att förstöra Sveriges miljö genom att öppna svängdörrarna för jordens alla invandrare som ska särbehandlas i en gräddfil på den skötsamma urbefolkningens skattepengar.

  Vad gäller skattemiljarder till upprustningen av förorterna mår jag illa. Vi har i Norrland betydligt äldre bostadsbestånd som behöver renoveringar. Detta får de boende betala genom höjda hyror ur egna fickor.

  Om förorterna vandaliseras, missköts av hyresgästerna och i vissa fall eldas upp be då de ansvariga ligisterna att betala.

  Gilla

  • allemand

   Klart att hon inte kunde hålla möte i Husby det vet vi alla varför. Inte pressen förstås, men vi andra,

   ”Bannad på Avpixlat som allemand utan att veta varför”

   Gilla

 • Ruth Magnusson

  Har hon rökt på igen eller?

  Gilla

  • allemand

   Det var väl inte Romson utan Ferm som brukar röka på? Garthon däremot har väl åkt dit för rattfylla både en och två gånger.

   Sedan undrar jag varför ingen skribent frågar henne hur hon skall betala alla miljarder hon vräker ut.

   ”Bannad på Avpixlat som allemand utan att veta varför”

   Gilla

 • ossie

  Fy faaan jag får sura uppstötningar bara jag ser den männskan.

  Gilla

 • Varg i Veum

  Jag har bott största delen av mitt liv i ghetton som Husby, ja? de var ghetton långt innan det multikulturella experimentet, men ”vacker” är väl det sista man kan säga om dem. I alla fall de närmsta 500 åren. Långt fram i tiden kanske man kommer att se dem som ”vackra” när den tiden kommer då inga referenser finns kvar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: