Berömda muslimska män…


Insändare om Berömda muslimska män…

Henry Ford satte världen på hjul och bröderna Wright flög för första gången i  dec, 1903.

Den mycket användbara och näst intill oumbärliga tapen uppfanns av amerikanen  Dick Drew 1925, fransmannen Langevin utvecklade ekolodet, något som också kom  att få en stor betydelse i hela världen.

Och svensken Sundbäck uppfann blixtlåset och Nobel dynamiten! Bara för att nu  nämna ett mikroskopiskt litet urval av berömda män och uppfinningar från  väst!

Men, vad har islam och muslimer bidragit med till världen?

Struttar dom bara runt i sina enfärgade nattskjortor dag och natt, röker,  gallskriker, luktar illa och plågar oskyldiga djur till döds, våldtar kvinnor  och barn och bluffar sig fram genom hela livet, kastar sten, förstör och bränner  ner det som andra har byggt?

Barnagifte kanske, 6-åriga småflickor som inget hellre önskar än att ingå  äktenskap med gamla skäggiga inkontinenta gubbar i nattsäckar! Eller månggifte  och varför inte kusingifte? Även syskon gifter sig obehindrat och hämningslöst i  den islamska världen och får barn vilket naturligtvis leder till grava genetiska  skador både fysiskt och psykiskt och med mycket låga, eller ibland inga IQ-tal  alls som följd. En defekt som i stort sett hela den islamska befolkningen är  drabbade av och som på ett naturligt sätt sedan bidrar till deras oförmåga att  klara sig själva och leva som normala människor. Och här reproducerar alltså  mycket gravt mentalt störda individer ännu mer muslimsk mentalt störd ohyra.

Självmordsbombare är en annan märklig syssla som enbart muslimer utövar och  som innebär att man på ett ovanligt fegt och primitivt sätt försöker döda och  lemlästa så många oskyldiga människor som möjligt! Primitiva och bestialiska  brott som bara ovanligt primitiva och underutvecklade förhistoriska varelser  håller på med!

Men oljan då? Den flyter ju i stora oceaner strax under den arabiska sanden och det är bara  att hämta i stort sett, men inte ens en pump för att pumpa oljan klarade dom av  att installera, utan även här måste dom få experthjälp från väst!

Palestina, ett muslimskt näste som till 100 % lever på fattigvård från väst  och som producerar absolut ingenting annat än deras ökända exportvara, våld,  mord, terror, terrorism och ond bråd död över hela världen! Världsmästare i att  skapa oreda, lidande och problem för andra! Och världsmästare i tiggeri!

Dom enda som gläds är begravningsentreprenörerna – om det nu finns glada  begravningsentreprenörer förstås?

Halaslakt, ett annat bestialiskt djurplågeri av värsta sort och av märket  islam!

Och ser man på “berömda män”

som islam har bidragit med så är det även där ganska glest, rättare sagt det  finns inte en enda! Om man inte räknar pedofilen muhammed vars fabler och  illäror nu sprids bland den genetiskt handikappade befolkningen och den  professionelle stortiggaren, terroristen och massmördaren arafat förstås! Dom är  båda välkända, men knappast berömda, snarare ökända muslimska galningar!

Och på grund av islamisters oförmåga att försörja sig själva så sprider sig  nu detta parasiterande pack över hela den övriga världen och som enorma  gräshoppssvärmar drar dom fram och förstör precis allt i sin väg!

Stad efter stad sätter dom i brand, och detta är bara början! Ren anarki  råder och ju fler dom blir desto större och allvarligare blir problemen, dom  lever i flockar!

Och här i Sverige har ännu en ny storindustri vuxit fram i assistance branschen, där konceptet är följande: En muslimsk  idiot spelar idiot och tas om hand av hans idioter till släktingar som spelar  friska! Här stjäl en enda idiotisk familj millionstals kronor av Dina och mina  pengar varje år.

Men vad annat kan man annat förvänta sig av ett folk med samma IQ som en  fiskpinne och som istället för att tala o normal samtalston, gallskriker och  istället för att bygga så river dom ner och bränner! Fred och respekt för andra  människor kan dom inte ens stava till, därav deras stora kärlek till våld,  terror, stenkastning, misshandel, mord och våldtäkter!

Islam och muslimer är en skam för världen och något totalt onyttigt och galet som inte bidragit med ett  enda dugg på jorden !

Muslimer och islams utbredning ska bekämpas, Europa och övriga länder måste  räddas undan detta vidriga, mörka och onda gissel!

-Och av detta vidriga svarta och bruna avskräde importerar nu den  svenskarabiska regimen hundratusentals varje år och på vår bekostnad!

Och fortfarande så finns det folk som undrar varför vinterkräksjukan härjar året om numera?

MVH

Janne


65 responses to “Berömda muslimska män…

 • Stolt socialbidragstagare & idiot

  hej Petterssons.
  förlåt om det dröjer så här mycket på att jag ska svara/kommentera här. ska försöka svara/kommentera på det ni har skrivit angående mitt inlägg. ni läste säkert namnen på de och räknade (Freja). Men läs INNEHÅLLET, vad de har åstadkommit, vad deras verk har betytt för den idag morderna världen (väst). Sedan om det inte var för politikens skull så hade muslimska vetenskapsmän gjort mycket mer än så.

  Janne:
  du skrev i ditt inlägg att jag skulle nämna en enda! du fick hela sju? det är inte antalet som räknas utan vad männen har gjort och bidragit till mänskligheten som räknas. Att invandrare kommer hit, tror jag knappast är för att djävlas med Sverige eller svenskar. de är här för att söka skydd, för att inte bli förföljda eller dödade. Hade vi slutat sälja vapen till länder som för krig i dessa länder så hade de inte behövt komma hit. det är en politisk sak/fråga som jag helst inte vill kommentera på. ”ni” vanliga svenskar begår minst lika många brott som de ”ovanliga”. att jag kallar er hatiska blogg för hatblogg är för att när brott begås av invandrare så har ni de och sprider hat med. men om samma brott begås av petterssons/svenssons, då är de inte uppe på er hatblogg.

  Lars:
  din hjärnkapacitet klarade nog inte allt. var står det att pappret skulle vara en uppfinning av ARABER? det står som står är att araberna kom med konsten att tillverka papper till Spanien som korsfararna sen lärde sig av. och vad har inte papper för betydelse idag? sedan vad frågan inte om arab, iran eller nån annan. utan om det var någon MUSLIM, sen kvittar det varifrån dessa kom. sist men inte minst. ”Rafael Al-Said” är ”Rafaat al-sayed. och ingen uppfinnare. vanlig affärsman, därav hör han inte till inlägget.

  Ollie:
  du är bara så rolig så jag låter bli att kommentera, utan kan bara skratta åt din kommentar.

  IQ 121:
  det är bra att du inbillar dig att du har ett liv, ”dricka morgon kaffe” haha du är rolig du.

  MVH Malmöbo

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Malmöbo..Muslim,Ali m.m:
   Trodde att du somnat in vid fredagsbönen i Moskeèn …och/eller blivit innelåst !Vi har inte hört av dig sedan dess..
   Nu till dina teser,att ni araber/muslimer skulle ha exporterat konsten, hur man tillverkar papper till Spanien !!!!!!!
   Hade ni redan då lärt er hur man förfalskar sedlar ?.I så fall lär dina efterblivna bröder,komma med samma tes vad gäller Sverige…om c:a 1000 år.
   Så över till Rafaat al-Sayed,nog var han en vetenskapsman.
   Han t.o.m. kunde ju med sin doktorstitel imponera på Absurdistans högsta klokskap,samt erhöll så länge det gick,den ena hederstiteln efter den andra !
   Hade bara inte den förban-de läckan kommit i dagen,hade han idag varit er främsta/största Muslim(all Time High)jämte Bin Laden.
   Båda solklara kandidater till Nobelpris,var och en inom sitt fack !
   Nu gick fredspriset till reserven Obama istället t.ex…..som nu kan pryda sitt visitkort,liksom er Arrafat med denna gyllene titel !

   Gilla

   • Lena99

    ”Den gravade hunden”, alla vettiga personer i Sverige hade för längesedan innan avslöjandet kom, genomskådat lögnaren. Det var tyvärr redan då i Sverige helt otänkbart att kritisera och ifrågasätta de ”untouchables” !

    Gilla

   • Lena99

    Glömde skriva vilket givetvis är en bidragande orsak till att vi har så många av deras sort i landet idag.

    Gilla

  • Olli Rein

   Redan den första av dina påstådda raketforskare får ju påbackning i den engelska Wikepedian, som är den ursprungliga, de flesta andra skriver mestadels av, alltså för att det inte finns några verifikationer och källor underkänner britterna era falsarier och ber er skriva om er dynga och skapa utvärderingsbara källor.
   Om inte detta sker eller Wikipedias standard inte uppnås, så hotar de med att ta bort skiten.

   Gilla

 • Lars Å Månsson

  Ollie:
  Får säga som Solveig Lagerqvist,utrikiska är inte vårt språk !
  Du måste söka översätta den förträffliga texten till svenska…
  Ska jag hjälpa dig ?
  Det framgår klart,att det i stort betvivlas att texten är förenligt med vekligheten/sanningen.I samtliga avsnitt begär man därför hjälp av några kunniga,att finna bättre relevanta upplysningar kring sakförhållanden …
  Något som borde ske med alla miljoner arabiska påståenden !!

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Malmöbo…Muslim:
  Först ett stort tack för allt arbete du lagt ner,till ingen större nytta !
  Nu är jag en pettimeter som söker dina luckor,och det fanns det tillräckligt av i ditt doktorsarbete…(förutom misstanke av plagiat)
  Den av alla som jag sökte först efter,var Rafael Al Said den store vetenskapsmannen med doktorshatt !Mannen som umgicks i de finaste kretsar bland lärda i Sthlm under 70/80 -talet. Nu saknades han av någon orsak !
  Nästa stora arabiska uppfinning enl. dig skulle vara papper ! Detta uppfanns enl. tidigare historiska data för över 4.000 år sedan i Kina .
  Den eller de försök att f l y g a,tror jag däremot fullt och fast på.
  Ännu idag söker ju era kvinnor sig på denna konst(med manlig assistans),i sina tält från 6:e våningens balkong.
  Att första försöket enl. dig,slutade med en stukad tå och ryggskador,tyder på att dåtida araber var segare och bättre härdade,i en miljö där inga socialbidrag betalades ut !
  Slutligen har du blandat samman alla mellanöstern kulturer och kallar dessa arabiska !.En av de största/äldsta kulturerna från dåtiden var ju Persernas !Långt innan arabstammar från halvön översvämmade dem, liksom ni översvämmar oss idag ! I stort allt plundrades och brändes ner.Känner du igen förfarandet Ali ?
  Alltså du måste hålla isär begreppet”vi o.dom”,anklaga inte dessa stackars ockuperade folk för att vara araber !Känner personligen just Perser,som tittar snett när jag nämner dem vid öknamnet ”araber”.
  Slutligen ber jag att få gratulera,till att ni fått stå fadder till en krater på Månen.Kanske har sin bakgrund i er lust,att just tillverka sådan överallt på jorden.Spränga bomber och döda civila,var än era hordar drar fram !!

  Gilla

 • Olli Rein

  Vet du din lilla Internetmuslim inget om det som klart och tydligt står i början på dina högt aktade artiklar. Jo att de inte har verifierats av källor och liknande med mera. Det är troligen taget ur de arabiska sagorna, tex Tusen och en natt, Ali Babba med de 40 rövarna med flera. Det är sagor för barn, så snälla du väx upp och försök uppträda som en vuxen person. Det blir lite svårt att ta dig på allvar annars. Och du, håll dig till den tid som är överblickbar och som kan beröra nu levande.

  Muhammad ibn Zakariya al-Razi
  From Wikipedia, the free encyclopedia
  Jump to: navigation, search
  ”Al-Razi” redirects here. For the Islamic theologian and philosopher, see Fakhr al-Din al-Razi. For other uses, see Razi (disambiguation).

  This article has multiple issues. Please help improve it or discuss these issues on the talk page.
  The lead section of this article may need to be rewritten. (November 2012)
  This article needs additional citations for verification. (May 2012)
  This section may need to be rewritten entirely to comply with Wikipedia’s quality standards. (May 2009)
  This article contains wording that promotes the subject in a subjective manner without imparting real information. (June 2008)
  This article contains weasel words: vague phrasing that often accompanies biased or unverifiable information. (February 2009)

  Gilla

 • Olli Rein

  Vet du din lilla Internetmuslim inget om det som klart och tydligt står i början på dina högt aktade artiklar. Jo att de inte har verifierats av källor och liknande med mera. Det är troligen taget ur de arabiska sagorna, tex Tusen och en natt, Ali Babba med de 40 rövarna med flera. Det är sagor för barn, så snälla du väx upp och försök uppträda som en vuxen person. Det blir lite svårt att ta dig på allvar annars. Och du, håll dig till den tid som är överblickbar och som kan beröra nu levande.

  Muhammad ibn Zakariya al-Razi
  From Wikipedia, the free encyclopedia
  Jump to: navigation, search
  ”Al-Razi” redirects here. For the Islamic theologian and philosopher, see Fakhr al-Din al-Razi. For other uses, see Razi (disambiguation).
  This article has multiple issues. Please help improve it or discuss these issues on the talk page.
  The lead section of this article may need to be rewritten. (November 2012)
  This article needs additional citations for verification. (May 2012)
  This section may need to be rewritten entirely to comply with Wikipedia’s quality standards. (May 2009)
  This article contains wording that promotes the subject in a subjective manner without imparting real information. (June 2008)
  This article contains weasel words: vague phrasing that often accompanies biased or unverifiable information. (February 2009)

  Gilla

 • Janne

  Till muslimen!
  Tack för Ditt svar och naturligtvis är det ingen regel utan undantag, det begriper väl var och en!
  Av 1,5 MILJARDER muslimer så borde det naturligtvis finnas någon enstaka som har gjort en välgärning också!
  Men om nu muslimerna är så fantastiska som Du vill påskina, varför är då alla muslimska länder fortfarande på stenåldersnivå?
  Och varför bor Ni inte kvar i Era egna framstående länder? Vi vill inte alls ha Er här, Ni tillför enbart oreda, kriminalitet, våld och terror! Är det kanske så att Ni är oförmögna att försörja Er själva och därför skamlöst parasiterar på oss?
  Sedan undrar jag varför Du skrivet ”hatblogg”? Petterssons är ju en alldeles utmärkt site som enbart beskriver sanningen som övrig media ljuger och fabulerar om! Och här kan man verkligen tala om hat, alltså ett sjukt hat från media mot oss svenskar! Att tala sanning har vi alla (normala) människor fått lära oss från vår uppväxt!
  MVH
  Janne

  Gilla

 • Janne

  Det finns c:a 1,5 miljarder muslimer i världen och det är väl ganska talande när inte en enda av alla dessa har utmärkt sig på ett positivt sätt!
  Däremot finns det precis hur många muslimer som helst som har utmärkt sig på ett negativt sätt och på ett synnerligen grymt och bestialiskt sätt!
  Muslimer är nog en typ av slaggprodukt från normala människor och här behövs kanske 10-tusentals år ytterligare för att dom skall kunna utveckla normala mänskliga beteenden och uppträdande och respektera andra människor! Om det över huvud taget är möjligt, jag tvivlar? När det t.o.m. finns dom som är stolta över att vara muslimer talar sitt tydliga språk om deras snedvridna verklighetsuppfattning.
  MVH
  Janne

  Gilla

 • Ruben

  @Malmöbon, som solt en muslim.
  ” Har inte hänt så mycket de senaste 100 åren” Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta, du menar väl i alla fall de senaste 1400 åren. 🙂

  Gilla

 • Janne

  Svar till ”stolt muslim”
  Jag har varken tid eller lust att spendera 1 timme på att titta på muslimsk propaganda!
  Men om Du är seriös så kan Du i korta ordalag redogöra vad muslimen har gjort för världen -alltså den fråga jag ställde tidigare och som Du glömde att besvara!
  Du kan börja med 10 punkter, så ska Du få svar!
  MVH
  Janne

  Gilla

  • Malmöbo&stolt muslim

   Janne
   det är just det som är er problem. ni litar på allt som passar er ideologi,utans att ens läsa/titta på annat. Muslimsk propaganda? jag skrev ju att det är fakta återberättat av ledande proffesorer, historiker och vetenskapsmän i bla.a USA som har gjort filmen. Det är ingen propaganda. ni lägger 1000 tals timmar på att sprida hat runt om kring er men att lägga en timme på att söka kunskap. hmmm, det var dåligt Janne. mycket dåligt.

   Ruben,
   samma svar gäller dig också. Gråta får du göra om du ser filmen, för då fattar du hur fel du/ni har.

   Gilla

   • Janne

    Till muslimen.
    Jag ändrar mig lite, Du behöver inte redogöra tio punkter vad muslimen har gjort för världen, det räcker med en enda! Det blir garanterat en oöverstiglig uppgift även det!
    MVH
    Janne

    Gilla

   • Ruben

    Malmöbo&SOLKIG MUSLIM!
    Du är rolig du ali, 🙂 du har ännu inte fattat att du blivit ”blåst på konfekten”, tyvärr så är det bara 72 förtorkade russin som väntar dig. 🙂

    Gilla

   • Stolt Malmöbo&stolt MUSLIM

    Janne,
    det är ju inte så svårt och söka på nätet, eller? här är litet utdrag från nätet om vilka muslimer som har gjort vad, och vill du läsa mer om det så är det bara till att söka på namnen. F.Ö tipsar jag dig om att jämföra Spanien med övriga eu under kalifatens tid, för er Mörka tider innan ”renässansen”.

    Varsågod:

    Razi (egentligen Abu Bakr Mohammad ebn-e Zakariya-ye Razi, persiska: ابو بکر محمد ابن زکریا رازی), född omkring 865 i Rayy, Iran, död 925 i Bagdad, Irak, var en mångkunnig persisk filosof som gjorde grundläggande och bestående upptäckter inom medicin, kemi och filosofi. Han omnämns ibland under namnen Al-Razi, Ibn Zakariya eller i latinsk text, Rhazes eller Rasis.
    Han anses bland annat ha upptäckt svavelsyran, en av de viktigaste substanserna i modern kemi, och även alkohol och dess användningsområden inom medicin.

    Ibn an-Nafis var en arabisk läkare. Han är mest känd för att vara den första som beskrev lungkretsloppet.
    År 1924 upptäckte en egyptisk läkare, som heter Dr. Muhyo al-Deen Altawi, en skrift som har titeln Commentary on the Anatomy of Canon of Avicenna. Han hittade den i Preussiska stadsbiblioteket i Berlin. Då studerade han den arabiska medicinens historia på den medicinska fakulteten i Albert Ludwigs universitet i Tyskland. Den här skriften betraktas som en av de bästa vetenskapliga böckerna i vilken an-Nafis i detalj täcker ämnena anatomi, patologi och fysiologi. I den finns den tidigaste beskrivningen av lungkretsloppet

    Muhammad ibn Jābir al-Battānī eller Abū Abd Allāh Muḥammad ibn Jābir ibn Sinān al-Raqqī al-Ḥarrānī al–Ṣābiʾ al-Battānī (även latiniserat som Albategnius och Albatanius), född 850 i Harran, Mesopotamien, död 929, anses som en av arabernas största astronomer.
    Albategnius är huvudsakligen känd för sina iakttagelser av solens apogeum, genom vilka han väsentligen bidrog till upptäckten av denna punkts rörlighet, och för sina bestämningar av dagjämningspunkternas tillbakaskridande. Han beräknade solårets längd till 365 dagar, 5 timmar och 46 minuter, alltså endast några minuter för kort. Han medverkade också till trigonometrins utveckling; till exempel införde han bruket av sinus i stället för halva kordan.

    Abu Rayhan Mohammad Ebn-e Ahmad Biruni
    Birunis bidrag till matematiken bestod bland annat i teoretisk och praktisk aritmetik, irrationella tal och metoder för att lösa algebraiska ekvationer.

    Muhammad ibn Musa al-Khwarizmi, född 780 i nuvarande Khiva, död 850, var en persisk matematiker och astronom, mest känd för att ha fått ge namn åt ”algoritm”.
    Geber (latiniserat namn; arabiska: جابر بن حيان, Abu Musa Jābir ibn Hayyān), född omkring 721 i Tarsus, Khorasan, eller Kufa (nuvarande Irak), död 776, var en persisk kemist (alkemist), astrolog, filosof, läkare, och farmakolog. Geber anses ha varit den som först destillerade vin till alkohol.
    Geber införde den vetenskapliga metoden till alkemin, och gav upphov till flera tekniker som ännu används inom kemin.

    Avicenna (latinsk form av arabiska Ibn-Sina, ابن سينا, eller Abu Ali Sina, ابوعلى سينا, persiska: ابوعلی سینا، پورسین), född omkring 980, död i juni 1037, var en persisk läkare, filosof, poet och vetenskapsman.
    Avicenna författade den medicinska encyclopedin Canon (Qânûn), som kombinerade det antika medicinska arvet från Galenos med traditionell arabisk läkekonst. Det blev ett standardverk i Europa under högmedeltiden och var betydelsefullt för att återetablera det antika vetandet inom medicin.
    Avicenna spelade en avgörande roll för den islamiska upplysningsfilosofin. Han var också betydelsefull för Europa genom att förmedla det antika kunskapsarvet. George Sarton kallade honom för den mest kända vetenskapsmannen inom islam. Han har även kallats ”den moderna läkarvetenskapens fader”.

    Abbas Ibn Firnas (810–887 A.D) , eller Abbas Qasim Ibn Firnas ( عباس بن فرناس) var en amazigh (Berber)[1] universalgeni[2][3]: uppfinnare [4], ingenjör, teknolog, kemist, läkare och poet som levde i det umayyadiska kalifatet i Córdoba i al-Andalus. Han är känd för sina tidiga försök till kontrollerad flygning,[5][6] och är den första människan som flugit, alternativt svävade.
    Ibn Firnas bestämde sig för att flyga från ett torn i Córdoba användandes en stor vingliknande mantel som skulle stoppa honom från att falla ner. Det här hände under en ny kalif år 852. Han överlevde med mindre skador och kroniska ryggsmärtor. Detta betraktas som den första fallskärmen och som den första människan som flugit.
    Som västerlänningar lär sina barn om bröderna Wright, berättar de muslimska länderna för sina barn om Ibn Firnas, tusen år före bröderna Wright – fastän hans flygning inte var motordriven. Flygplatsen Ibn Firnas i norra Bagdad är namngett efter honom. Även kratern Ibn Firnas på månen har namngetts till hans ära.
    På 1200-talet studerade Roger Bacon de texter som Ibn Firnas lämnat efter sig. Leonardo da Vinci fick inspiration från dessa texter 300 år senare. Ibn Firnas och andra muslimer har ingående beskrivits av Alexander von Humboldt och han ansåg att ”de var räddarna av västerlandets utbildning och kultur”.
    Abd er Rahman Ibn Khaldoun, född 27 maj 1332 i Tunis, död 19 mars 1406 i Kairo, var en arabisk historiker, politiker och samhällsfilosof. Han har kallats arabernas Marx, och räknas som en av historiografins och sociologins fäder. Hans verk om historia, samhällsvetenskap och ekonomi räknas till vetenskapens klassiker.
    Hans fullständiga namn var ابو زيد عبد الرحمن بن محمد بن خلدون الحضرمي‎, Abū Zayd ‘Abdu r-Raḥman bin Muḥammad bin Khaldūn al-Ḥaḍramī;

    Araberna, som redan omkring 750 börjat tillverka papper av linnelump, införde på 1000-talet denna fabrikation i Spanien. I Spanien har den äldsta västerländska pappersboken bevarats, en mässbok från Silos. Från Spanien spreds papperstillverkningen vidare till Frankrike (första belägg 1130), där den fick god utveckling. Korsfararna lärde känna papperstillverkningen i Orienten och överförde konsten till Italien (första belägg 1189), där Fabriano i provinsen Ancona blev känd för sin goda papperskvalitet. 1200 fanns ett handpappersbruk i Bologna, och sedan spred sig papperstillverkningen till andra italienska städer. Fabrianerna hade på sin tid omkring 40 handpappersbruk, sålde papper överallt och satte i sin stads vapen mottot ’’Cartam olim undique Judit’’ (sprider papper sedan gamla tider åt alla håll). Äldsta belägg i Tyskland är från 1228, och under 1300-talet tog papperstillverkningen fart, och vann där senare med boktryckarkonstens utbredning allt säkrare fotfäste. England kom sent in på papperstillverkning; det äldsta belägget är från 1309. [1]

    Gilla

   • Freja

    Ja du Malmöbo, hittade du NÅGON Musseman som gjort något betydelsefullt efter 1924?

    Gilla

   • Stolt Malmöbo&stolt MUSLIM

    Källa för er som vill kolla upp.
    Googla på resp namn eller område. Jag tog det från sv.wiki. för att ni skulle förstå bättre.

    Gilla

   • Freja

    Sju stycken hittade du efter flera dagars letande, varav ingen efter 1924. Imponerande?

    Gilla

   • Stolt Malmöbo&stolt MUSLIM

    IQ121
    se mitt första svar till janne.

    Gilla

   • Freja

    Ok Ali, jag skall leta upp ditt ”första” svar till Janne. Visste inte att du hade numrerat dem…..?

    Gilla

   • Freja

    Musseman, jag ber dig fortfarande att presentera en lista på åtminstone 10 betydelsefulla mussar efter år 1924.

    Gilla

   • Stolt Malmöbo&stolt MUSLIM

    wow IQ121
    du tror verkligen att jag har letat i ”flera” dagar. att jag inte skriver på hatbloggen ofta är för att jag har ett LIV! lycka till med att skaffa er också ett.

    Gilla

   • Freja

    Ok Ali, whatever makes you happy. Väntar fortfarande på betydelsefulla mussar efter anno 1924. Jag tror säkert att du har ett bra liv precis som alla andra parasiter som lever gott på sina värddjur. Kan väl inte vara allt för ansträngande när det enda man behöver tänka på är vilken favorithustru man skall sätta på till kvällen eller hur man lyfter röven högst under fredagsbönen, med hjälp av gratis internet kan man också kolla kontot och se om kulturbidraget respektive det retroaktiva barnbidraget har satts in. Blir man alltför uttråkad kan man ju suga lite på vattenpipan och fundera ut hur man kan gråta ut i media och tala om hur kränkt man blir i Sverige och kanske kan man då kassera in ett fett skadestånd som man kan skicka hem till sin terrorregim. Får du lite tid över så kanske du kan fundera på vilken tur ni mussar har som har blivit insläppta i Sverige för hos ”pappa Saudiarabien” är ni inte välkomna. Själv så är jag ganska nöjd med mitt liv för där jag bor är det 100% muslimfritt med mils omkrets. Jag dricker mitt morgonkaffe och läser med glädje hur Dansk Folkeparti och Fremskrittspartiet går STARKT framåt, bl a så är Fremskrittspartiet största partiet vid senaste mätningen. Förändringarnas vindar har länge blåst över våra Nordiska länder men nu verkar vinden ha vänt. Nu har jag inte tid med dig längre Musseman. Jag skall åka och hälsa på en väninna och titta på hennes nya hundvalp som hon har döpt till Ali som en liten hyllning till Vilks rondellhund.

    Gilla

 • Janne

  Stenbock!
  Din gamla islamska bönematta får absolut inte slängas i hushållssoporna, utan skall betraktas som riskavfall. Kontakta därför Din kommun för vidare info!
  MVH
  Janne

  Gilla

  • Stolt socialbidragstagare & idiot

   Juste
   Tänk att ha en matta på toaletten i 50 år. Mer än risk!

   Gilla

   • Janne

    Till stolt muslim!
    Tillåt mig tillställa herr muslimen en enkel fråga!
    Du kallar dig själv för ”stolt muslim” är det enbart ett ogenomtänkt nickname, eller menar du på fullt allvar att du verkligen är en ”stolt muslim”?
    l så fall har jag en följdfråga, vad har en muslim att vara stolt över?
    Här i väst har världen utvecklats p.g.a. intelligenta och arbetsamma människor.
    Negrerna har sina djungeltrummor och aboriginerna sin bumerang, men vad har muslimerna gjort för världen?
    Vad har ni att vara stolta över egentligen?
    Terror och ond bråd död har ju alltid funnits och här har väl muslimerna utvecklat och brutaliserat den ytterligare!
    Men har ni gjort något gott och nyttigt för världen??
    MVH
    Janne

    Gilla

   • Stolt Malmöbo&stolt MUSLIM

    Till Janne,
    först vill jag tacka dig för att du tog upp ett ämne som har med inlägget att göra, händer sällan på bloggen. folk bara flyer diskussioner. Jag är en stolt muslim, och det vet jag som person själv. inget jag behöver visa/berätta om andra för. anledning till att jag valde det som nick också var för att en av era skribenter (Eva Marie), skrev efter varje min kommentar att jag var en muslim. uppmande andra på bloggen att se upp och va ”observanta”. För att göra det lättare för henne, så att hon slipper ständigt påminna folk här på bloggen att jag var muslim så hjälper jag henne så att hon inte lägger mycket kraft på det.

    sedan fråga om vad islam och muslimer har gjort för gott för världen, så håller jag med dig att det inte har hänt så mycket de senaste 100 åren.det har sina förklaringar i alla krig som muslimer har dragits in i från korsriddarna förr till drönarattackar idag. men hur vi lever idag och vad vi vet idag om all vetenskap kommer faktiskt från Islam och muslimer.
    vill du verkligen veta vad islam har gjort så får du ta dig lite tid och titta på klippet här:

    så har du svar på alla dina frågor. detta är fakta återberättad av proffesorer, vetenskapsmän och historiker. Att Islam har fått en annan bild idag pga vissa muslimer är helt annan sak.

    Gilla

  • Stenbock

   Har nu svårt att skilja mig från den..Men klart kommer ett rejält bud,så är jag beredd att offra den för mammon !

   Gilla

 • Stenbock

  Socialfall &muslim:
  Hur dum jag är,vet jag ju inte själv…Men faktum kvarstår sedan du informerat mig om min event,dyrgrip har jag funderat.
  Troligen har du rätt i dina teorier,har alltid haft en känsla av dess kraft.
  Inte enbart damm utan t.o.m.riktig skit drar den till sig,vilket tyder på magiska inre krafter..Utan dig hade jag förstås aldrig kunnat föreställa mig,att den kunde vara sååååå gudomlig !

  Gilla

 • Stenbock

  Stolt socialbidragstagare & muslim:
  Du kan kanske som sakkunnig ge mig ett gott råd.Har en egenhändigt inköpt äkta arabisk bönematta (sedan 50-talet) liggande på toaletten.
  Nu börjar den efter 50-60 år se lite sjabbig ut.Funderar på att event,stoppa den i tvättmaskinen.
  Min fråga till dig som kännare är,om dessa mattor är färgakta och kan man använda vanliga VIA eller Persil,utan att den tar skada ?Tacksam för svar!

  Gilla

  • Freja

   Strunta i Via och Persil, försök med Kamelpiss, universalmedlet för allt.

   Gilla

   • Stenbock

    Freja.
    Ett sådant oförskämt svar hade jag aldrig väntat mig från honom…Ohövligt dessutom att ifrågasätta äktheten !
    Hur ofta har jag inte beskådat verket,när jag sitter på stolen…
    🙂

    Gilla

  • Socialfall & idiot

   Stenbock,
   du bevisar återigen att du är en pettersson och SD. du skriver ”bönematta”. av namnet, så blir en matta en ”böne” när man ber på den. så en BÖNEMATTA behöver inte vara en ”arabisk” I ditt fall så är det en vanlig matta, och så dum som du är så vet du kanske inte värdet av en 50-60 år gammal matta. du borde visa den för en som kan gamla mattor, den kanske är en antik? tips! sen får du göra vad du vill med din matta.

   Gilla

   • Stenbock

    Kära vän jag har ju personligen inhandlat den i en arabisk basar ! Ifrågasätter du äktheten… det gjorde inte han som sålde den till mig !
    F.ö vad kallar ni den matta på svenska,som ni lägger ut innan ni böjer er mot Mekka?

    Gilla

   • Lars Å Månsson

    Förlåt jag beblandar mig,men menar du av ditt svar till Stenbock,att det kan vara en äkta matta,som din Mohammed har legat på ?
    I så fall skall han ju inte tvätta den,utan lämna in den till försäljning hos Sotheby !Kanske skall han annonsera ut den i Mandolin(eller vad det heter),och en ny symbol kan läggas under stenen !I så fall är han skyldig dig ett stort tack…

    Gilla

   • Socialfall & idiot

    ifrågasätter? det var bara ett tips för dig. Att en matta håller i 60 år borde ha bra kvalite, dessutom om den har legat på toaletten.
    Lars:
    hur dum är du? du försöker att vara rolig, men kom igen!

    Gilla

  • Ruben

   @Stenbock
   Har du prövat att använda det nyupptäckta revolutionerande universialmedlet för både folk och fä, rengör den i ren jord, såvida du inte vill pröva att använda vigd jord. 🙂

   Gilla

   • Stenbock

    Nej Ruben,efter att ha snappat upp,att det kan vara äkta vara från Mohammed själv,kommer jag att sälja den..för dyra pengar !
    Tänk här har jag nyttjat den på toan i alla år,utan att ha en aning om dess enorma värde !

    Gilla

 • Lars Å Månsson

  Ruben:
  Inte skall vi väl behöva översätta vårt ädla språk på utrikiska ?
  Om jag minns rätt fanns det ett orientaliskt tält i en park.På tältet hängde en skylt som välkomnade alla,att titta in i tältet och uppleva en dåtida världsnyhet.
  Världenas minsta ”spannjor”,visades upp för 50 öre i inträde,med en försäkran att inte avslöja hur denne såg ut….efter titten !
  Väl inkommen stod man inför en världssensation,på borde fanns en mycket,mycket liten spann(hink) proppfylld med jor (jord) ! Tablå 😉
  Hoppas nu att lapparna norr om Hallandsåsen förstod vitsen….

  Gilla

 • Freja

  Det finns inga berömda muslimer, bara ökända.

  Gilla

 • Stolt socialbidragstagare & idiot

  Vem säger att det inte finns idioter i Sverige. Ser de inte SD och Pettersson? Ännu en ”uppfinning”, idioti! Kandidera till nobelpriset för det. Ni vinner det 😉

  Gilla

  • Stolt socialbidragstagare & idiot

   Sanningen svider ser jag. Röd som en tomat? 😉

   Gilla

   • Stenbock

    Du får utveckla vad du vill ha sagt,just nu finns ingen som lär kunna tyda dina hieroglyfer ! Är det en form av malmöitiskt skämt ?

    Gilla

   • Socialfall & idiot

    hmm, förutom att vara idioter, så är ni extremt korkade också. grattis ännu ett pris att kandidera för! 😉

    Gilla

  • Argus

   Om det är psykisk sjukdom att tänka fritt så sitter jag hellre på insidan än på utsidan.

   I resten av den fria världen och inte minst bland våra nordiska grannar är det dock ett tecken på idioti att inte tänka själv.

   Gilla

 • Argus

  Jag har ett seriöst förslag; Mustafa Kemal Atatürk, mannen som inte bara skapade det moderna Turkiet utan även förde landet 1200 år framåt i tiden. Befriade kvinnorna från slöjorna då han förbjöd religiös klädsel på universiteten. Satte även in militären som sekulär garant, något som dårarna i Bryssel kräver att Turkiet ska ta bort om de överhuvudtaget ska ens kunna ansöka om medlemsskap.

  Bortsett ifrån Atatürk ser jag dock inga kandidater.

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Argus.
   Detta ditt konstaterande,är troligen orsaken till att det råder ”dödläge” i förhandlingarna mellan Erdogan och EU !

   Gilla

  • TheMinimizer

   Tyvärr lyckades AKP neutralisera armén i Turkiet, med stöd av EU:s parlament. Vad många i väst inte begriper är att i ett dårhus måste man kunna tillgripa tvångströja. Det enda muslimerna respekterar är våld, tyvärr.

   Gilla

 • Tony

  Bra Janne, Jag tror att du fick med det mesta, bistert,
  men tyvärr sant!

  Gilla

 • Ulf Lind

  Vad BRA skrivet. Kunde inte ha sagt det bättre själv. Kommentarer överflödiga. 🙂

  Jasså är Reinfeldt en muslimsk stöld från hinduerna, TheMinimizer. 🙂 Är det av Kali han är född då…

  Gilla

 • ossie

  Berömda muslimer som gjort något positivt för mänskligheten måste ju vara världens tunnaste bok.

  Gilla

 • TheMinimizer

  Muslimerna har visst uppfunnit saker: burka, maffia, piratverksamhet, slaveri, kamelsex, getsex, djurplågeri, 24-timmarsäktenskap, harem, polygami, moskéer och minareter, rätten att döda hustru, barn och barnbarn, stympning, könsstympning, fläskförbud, hundhat, judehat, kristendomshat samt nollan.

  Fast nollan stal de från hinduerna.

  Gilla

  • TheMinimizer

   Glömde mordbrand och stenkastning.

   Gilla

  • Ruben

   Ikväll har vi även fått lära oss att de upptäckte att man blir rengjord av ren jord. 🙂

   Gilla

   • Lars Å Månsson

    Ruben:
    Denna sista upptäckt måste innebära kandidatur för ett Nobelpris.En tes som hade slagit på ”lundensarnas” karneval !
    Minns vilket uppseende deras visning av världen minsta ”spannjor”,orsakade på 50-talet..
    😉

    Gilla

   • Ruben

    @Lars
    Nja,jag tror nog Pedofeten hade ytterligare en pervers böjelse, förutom sin pedofili. Jag menar, att göra en lerinpackning på ”glädjepinnen” ser jag som en ännu större abnorm böjelse. 🙂

    Gilla

   • Lars Å Månsson

    Kan bara instämma och det 5 gånger dagligen ! 🙂
    Tänk på de stackars kvinnorna,som skall stoppa upp jord/lera lika många gånger !

    Gilla

   • Stenbock

    För detta inlägg utnämner jag dig Ruben,till månadens segrare vad gäller högsta poäng på Pettersson blogg:
    🙂 🙂 😉 🙂 🙂

    Gilla

   • Ruben

    @Lars
    Det där med en äkta ”spannjor” får du förklara för resten av besökarna, vi är nog bara ett fåtal kvar som har den komiska upplevelsen kvar i minnet, men förresten för en genuin skåning är den solklar. 🙂

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: