En fråga till SD-ledningen


Jag vet inte riktigt vart jag ska adressera denna fråga, men eftersom jag antar att det finns en god chans att någon representant från SD läser ”Pettersson”, så gör jag det på det här sättet.

För en tid sedan berättade jag om ett förslag som jag skickat in till ”Uppdrag granskning”. Det handlade om demokratin i Sveriges riksdag och problem man borde rätta till. Se nedanstående länk.

https://petterssonsblogg.se/2013/07/15/uppdrag-granskning-2/

Nu vill jag i god tid innan valet gärna ha ett svar på vad SD-ledningen tänker sig att göra åt dessa frågor. Kommer man att låta saker och ting vara som de är eller kommer man att ta upp några av de förslag som Ann-Marie Pålsson för fram i sin bok.

Jag tycker detta är viktigt, för det speglar ett partis inställning till demokrati och odemokratiska partier med partiledare som odlar en personkultur, det har vi redan tillräckligt av i riksdagen.


3 responses to “En fråga till SD-ledningen

 • Law of the land

  Kärt barn har många namn;
  Polykrati, Demokratur, och vissa skruvade illröda, politiskt korrekta ärthjärnor envisas t.o.m. fortfarande med att kalla Sverige för en Demokrati…
  (De hade säkert rätt för 30 år sedan, men knappast 2013).

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Polykrati
  ”I ett polykratiskt samhälle finns det per definition ett antal grupper som, beroende på landets traditioner, tävlar om makten. Dessa grupper kan kallas klaner, LOBBYORGANISATIONER, politiska partier, familjer eller läger. Dessa gruppers viktigaste tillgångar är statlig finansiering i någon form. Dessa samhällen skapar lagar eller sedvänjor för frågor som rätten att bära vapen, yttrandefrihet, religionsfrihet, jämlikhet, etc.
  (Hoppsan! Wiki glömde nämna massinvasion av främmande folkslag och utrotning av ursprungsbefolkningar, min anm.)
  Typiskt för polykratiska stater är deras kontroll av media, till exempel genom lagar eller indirekt genom media tillhöriga en viss fraktion. En polykratisk stat kan också sägas ignorera viktig social och politisk utveckling eller dölja desamma med omfattande irrelevant information.”

  Just lobbyinggrupper:
  http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/sverige/han-vill-ha-mer-lobbyism-i-politiken_8131622.svd
  …styr de penningfixerade syltryggarna i maktpositioner i oändligt mycket större omfattning än vad vanliga människor inser, Bilderberggruppen:
  http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/varlden/slutet-sallskap-med-dold-agenda_8228328.svd
  …och böglobbyn har numera tillräcklig makt för att förvandla Stockholm till ett ”fjollträsk” och VM till en cirkus med målade naglar som huvudattraktion, vart är vi på väg?

  Sexuell prostitution är bannlyst, men politisk prostitution är norm.

  Gilla

 • allemand

  Ja du Lusharpan lyckat till med att få ett ljud ur SD. Har efterlyst deras mediasatsning under snart två års tid och det enda svar jag fått hittills är gör det själv.

  Det är synd, för att nästan varje dag görs det självmål från 7-klövern, men Nisse får aldrig reda på något överhuvudtaget. Just nu är ett perfekt självmål att en ansvarig för maten i Flen hoppar av för att det finns inte pengar för riktig mat åt gamla och skolbarn.

  Gilla

 • mari

  Bravo lusharpan. Låt oss titta på hur det ser ut i ” Demokratin” Sverige. Det kan väl inte innebära några som helst problem med tanke på alla gånger som detta land fråmhålls som en föregångare jämfört med vissa andra länders undermåliga utveckling. Så låt oss nu tillsammans få skåda när ännu en sol stiger på himlavalvet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: