Framgångens pris är för högt


Hon fick inte ha kvar sina regnbågsfärgade naglar. Enligt Aftonlögnen så tvingades Emma Green Tregaro att måla om sina naglar före höjdhoppstävlingen. Svenska friidrottsförbundet ville nämligen inte stöta sig med värdnationen Ryssland.

Tydligen vill man inte stöta sig med islam heller, för Abeba Aregawi omnämns inte någonstans och har inte tvingats till någon avbön av friidrottsförbundet för sina uttalanden.

När en av våra redaktörer på SN vill kommentera MP och deras uttalanden om att Abeba Aregawi är ett föredöme för svenska ungdomar så plockas hans kommentarer bort. Homofoba åsikter kanske är ok i SN numera, åtminstone för somliga.

Vad hade hänt om en sverigedemokrat ställt sig upp och sagt att hans eller hennes politiska övertygelse inte tillät umgänge mellan människor av samma kön ? Det krävs ingen Einstein för att räkna ut det.

Man undrar hur högt priset kan bli för svenska guldmedaljer ?? Om Emma Green Tregaro varit en säker guldmedaljör hade Friidrottsförbundet då tvingat henne att måla om naglarna ?  Jag skulle inte tro det. Hyckleriet når nya höjder när det gäller det pris somliga är beredda att betala för en guldmedalj, det är uppenbart.

Inte med ett ord har Abeba Aregawis kommentar tagits upp i PK- media. Det är rent ut sagt för djävligt. Hade jag varit Emma Green Tregaro hade jag lämnat Moskva utan att tävla.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


5 responses to “Framgångens pris är för högt

 • Ulf Lind

  Den var bra Kurtan. Där fick du till det. 🙂

  Gilla

 • Kurtan

  Emma Green – NO
  Åke Green – YES

  Gilla

 • huginomunin

  Um…Abeba är kristen….

  Gilla

 • Ulf Lind

  Jaha, där vann kanske både islamismen och förnuftet. Åtminstone indirekt. För hade det inte varit för islams dominans i dagens samhället, hade man hållit på bögarna. Förnuftet, har man sedan länge gett på båten. Men bra i alla fall, att det blev som det blev. Men PK-kriget pågår. Ibland vinner bögarna. Ibland vinner islamisterna. Men det är slumpen som avgör, inte förnuftet. För förnuft finns inte hos nåndera parten i detta absurda fundamentalistkrig.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: