Fler invånare i Falköping


Ett stort grattis till Falköping. Av dagens lokaltidning framgår nämligen att Falköping blivit 114 personer fler på ett år och är nu 31803 enligt statistik från SCB.
Enligt uppgift så är den enskilt största orsaken den pågående anhöriginvandringen som sker till kommunen.
Nu får vi hoppas att ökningen stannar vid befolkningsantalet och att vi inte om ett år eller så kommer att få läsa om Falköpings skenande socialbidragskostnader och se ett fotografi på en bekymrad kommunalchef som måste skära i ett antal budgetar för att få ekonomin att gå ihop.

Falköping har som målsättning att bli 35000 invånare till 2020. En målsättning som det inte är några som helst problem att uppnå om man fortsätter på den inslagna vägen. Det finns hur många ”anhöriga” som helst som väntar på att komma till Sverige och leva på svenska skattebetalare.

Än en gång grattis Falköping till ytterligare en högvinst i invandrarlotteriet.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


6 responses to “Fler invånare i Falköping

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: