Illegala invandrare deporteras

RYSSLAND. Ett tältläger för illegala invandrare, vilka brutit mot Rysslands lagar, har varit igång i Moskva i en vecka. Omkring 600 personer har hittills gripits i polisrazzior vilka drivits igenom sedan slutet av juli tillsammans med migrationsverkets personal. Alla de väntar nu på utvisning till sina respektive hemländer. Förövarna uppehålls i lägret på den ryska statens bekostnad, som också står för deporteringen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Rysslands röst  

3 thoughts on “Illegala invandrare deporteras

  1. Tack till Bengt och Lars, ni båda talar om erfarenheter och kunskaper inget som kan kallas för….. diskriminering och fördomar …….de ord som de okunniga älskar att stämpla på alla som har just detta…….. erfarenheter och kunskaper.

  2. Bengt Lundström:
    Så riktiga och kloka ord…Sverige får idag lida för att vi slapp från direkta krigsinsatser under WW2..
    Min hustru brukade säga:”du vet inte vad hunger är,
    långt mindre vad hur död,våld och elände ser ut” !

  3. En stor skillnad mellan Svenskar och Ryssar! Ryssar vet vad krig innebär.
    En skillnad mellan Sverige och Ryssland är, att de som Ryssland skickar hem till sina hemländer tidigare var en del av det forna Sovjetunionen, och att andra som kommer från Caucasus ses av ryssarna som kriminella. Men här i Sverige tar man emot främlingar från var som helst, varför det (som vissa anser) fredsskadade Sverige nu kraschar på flera områden.
    / Finländare, född den 30 jan. 1944 i terrorattackernas Helsingfors

Kommentera