Hjälp oss att ta fast de somalier som misshandlade min dotter

Roland Carlsson har delat detta och jag trodde han var pappan men så är det inte. Många av kommentarerna är skeptiska till historien men mamma Harriet Raudus vid håller att det är sant och skrev så här vid midnatt…”Nu är det färdigkämpat för idag, med resultat dessutom, men det finns alltid elaka tungor som inte tar reda på fakta utan tror man sminkat upp dottern för att kunna förnedra förövarna i detta fallet som faktiskt inte var svenskar, finns as av den svenska sorten också, det vet jag.
Det är fortfarande inte ok att göra så här mot någon annan människa oavsett hudfärg, svart som vit. Tack för fortsatt stöd o de över 8000, ja ni såg rätt 8tusen delningar via FB samt på andra sidor. Hjälp andra att inte råka illa ut framöver. Godnatt från Mej”

Läs gärna kommentarerna och bilda er en egen uppfattning, är historien påhittat eller en kartläggning från extremisterna på Expo eller något annat. Kom gärna med tips om ni har några fakta.

GÖTEBORG. Hjälp oss att ta fast de somalier i 25-års åldern som rått och mycket brutalt misshandlade min 19-åriga dotter med flera knytnävsslag både i ansiktet och emot kroppen så berättar mamma Harriet Raudus på sin Facebook.

Hon fick även ta emot en hel del sparkar och slag i magen och på benen då hon låg hjälplös på marken. De rånade henne på de pengar hon just tagit ut ifrån en automat samt hennes bankomatkort. Som avslutning spottade de på henne där hon låg svårt chockad på marken.

Detta utspelade sig på onsdagen den 7/8 på Drottninggatan strax intill Arkaden i Göteborg omkring 14.00-tiden.

Har Du/Ni sett eller hört något så snälla Ni kontakta POLISEN I GÖTEBORG. Alla tips/information är av stort intresse!

Varma hälsningar Julia, hennes Mamma och Pappa samt hennes chockade och ledsna syskon.

OBS!!! Vi vill absolut inte hänga ut en viss folkgrupp pga deras ursprung, men detta var faktiskt somalier.

Så här ser hon ut efteråt på utsidan, insidan vill ni inte veta!!Dotter

37 thoughts on “Hjälp oss att ta fast de somalier som misshandlade min dotter

  1. Varför tycker ni att det är värre att en somalier våldtar än att en svensk gör det?

  2. När det gäller detta så kan jag informera att det har inte skett något överfall- Detta är en ren bluff. Det har inte kommit in någon amnälan till polisen.Däremot finns en anmälan mot Harriet Raudus som mamman heter gällande falsk spridande och hatbrott. Detta är något som hon sprider för att stärka rasistiska vindar och bland annat sverigedemokraternas sympatisörer. att ”visa” hur hemska dessa svarta är så ökar hatet. Personligen tycker jag att folk som sprider falska sådana här påstående borde få samma straff som om hon hade misshandlat dottern sjäv. Dottern har inte blivit misshandlad utan bara dåligt sminkad. Lämna mail så ska ni få en bekräftelse av göteborgspolisen.
    harriet Raudus är ett känt namn inom rasistiska kretsar
    Polisinspektör Karlsson
    Göteborg

    • Polisinpektör Karlsson verkar inte så smart. Lämna mejl så ska vi få information skriver han, mejladressen till bloggen finns på flera ställen så det är bara att spana runt lite…dessutom kan man undra varför Göteborgspolisen har ip-adress som går till Stockholm.

      Polisen verkar också ha sena arbetstider, meddelandet postat 01:29, hoppas inspektören inte var på fyllan och hade fackets godkännande för denna sena tjänsteförrättning.

      Däremot är sakfrågan skum, varför har inte detta dragits upp i PK-media – somalier oskyldigt utpekade vore en garanterat storsäljare.
      Sedan är det en annan sak att politiker och media döljer väldigt mycket invandrarbrottslighet, det borde polisen ta tag i, politiker och media bedrar ett helt folk.

    • Illa av dej!!
      Ljug inte om det min dotter råkat ut för o det JAG som mamma skrivit. Du har inte en jävla aning om någonting. Som man känner sig själv känner man andra, ett uttryck som en del brukar använda sig av när de själva behöver må lite bättre o få uppmärksamhet. Det vi gått igenom pga detta är definitivt inget jag önskar någon. Jo, du som skrev detta inlägget kunde gott få känna hur det känns. Både från min dotters håll o från mitt som förälder. Knip igen för fan!!

  3. Det är inte Roland Carlson som är pappa, läs först vem som skrivit detta. Roland har bara länkat det på sin fb

    https://www.facebook.com/hraudus

    http://metrobloggen.se/trolliiis/author/trolliiis/

    För övrigt så var jag skeptisk till detta från början. Jag tror inte på det. Men det betyder inte att jag vet säkert hur det ligger till.
    Hade jag varit nyhetschef hade jag aldrig publicerat detta utan en ordentlig faktakoll.

    • Exakt samma text som domedagsmannen är publicerad på Exponerat, ordagrant. Detta tyder på att det är något eller några som har iscensatt detta för ett syfte som jag bara kan ana.

      Ossie nedan har inte svarat på uppgifterna om polisanmälan. Mycket folk verkar ha varit inne här för att publicera och sedan försvinna.

      • Allemand!
        Det är jag som är z1z2z3. Jag skrev samma text både på Exponerat och här.

  4. Pettersson:
    Din teori kring Avpixlat köper jag..
    I södra Sverige åskar och regnar det så intensivt,att inte ens Astras signaler går fram !!

  5. Apropå ifall det verkligen är somalier från landet Somalia eller ne….r från ett anat land. Det kvittar väl egentligen? Alla som det senaste decenniet tagit sig hit för att ”få asyl” och leva på svenska skattebetalares bekostnad hävdar ju att de är från somalia, just för att få asyl, oavsett om de egentligen är från nåt annat afrikanskt land så om offret hävdar att gärningsmännen är från Somalia så bör man inte lägga så mycket krut på att ifrågasätta om de verkligen var från det landet eller nåt annat afrikanskt land.

  6. Skumt eller inte, jag har svårt att se varför någon skulle dra igång något sådant för att skada några alternativa bloggar, risken är stor att det slår tillbaka mångdubbelt värre mot den som eventuellt hittat på detta.

    Visserligen är det illa att bli lurad men vi har två facebooksidor som källa och de som luras är i så fall mycket värre.

    Simma lugnt mina vänner och tänk på att det samlas inte damm på den som är ute i blåsväder.

    Avpixlat ligger nere och kan vara utsatt för en attack men mer troligt är ett tekniskt problem, här hos mig har det åskat rejält under kvällen.

  7. Av en ren ”slump” sker detta som det kommer en nyhet om en 19-årig kvinna som på ljusan dag på ett väl övervakat ställe blivit överfallen och misshandlad av 5 somalier. Hur hon nu kunde veta det. Hela historien luktar fejk (tråd finns på flashback), och kan vara ett sätt från vänsterhåll att angripa ”obekväma” sajter. Petterssons ligger alltså illa till….Föreslår att ni tar bort ”nyheten”. Observera att polisanmälan inte är gjord, och det finns inte något i MSM. Dessutom ser kvinnan sminkad ut. En misshandel, som den beskrivs, ser värre ut. Och kolla hennes vänner på FB, dyker upp en del AFA-namn där….Kom i håg, kära vänner, när demokrati och yttrandefrihet är under attack, var försiktig och skeptisk, motståndaren är inte dum!

    • Dessutom hände det tydligen redan i onsdags. Och med det blåmärket runt ögat borde det vara igenmurat, du har helt rätt där. På bilden har hon inte ens en svullnad…Jag tror att det är en vad ryssarna kallar en maskirovka, med syfte att attackera ffa Avpixlat, som fortfarande ligger nere….

    • Syftet kan mycket väl vara att svärta ner en sajt som t ex Avpixlat, alt plantera någon form av programvara i deras server. Sajten har varit nere oroväckande länge nu. Har skett förr. Men kolla gärna diskussionerna på exponerat och flashback https://www.flashback.org/t2196791, dom har gått igenom facebooksidan bl a.

      Och som sagt: detta skedde i onsdags, ingen polisanmälan är gjord ”fadern” går direkt ut på facebook med bild och allt på dottern osv. Vilken förälder gör det?

    • Och notera: Dom pekar ut SOMALIER! Hur dom nu kan vara tvärsäkra på detta (om dom inte kunde språket) Det kunde ju varit etiopier – som ser likadana ut, eller sudaneser. Men SOMALIER, 5 st, pekas direkt ut. Bara det är skumt. Visade dom leg för tjejen?

    • Ditt jävla as….vill du byta liv med min dotter kanske?? Försvinn!!
      Bara håll KÄFT!

  8. Off Topic : Sedan någon timme är AVPIXLAT borta från kommunikation ! Ett yttrandefrihetsproblem eller ???

    • Sånt händer i cyberspace, förmodligen något problem med servern eller ett tillfälligt underhåll. Pröva igen lite senare.

      • Jo det kom ju några knallar o litta vått för en stund sedan, Pildammarna är en verklig oas trivs själv som fisken i vattnet där. Fortsatt skön helg till dig, ta det nu lugnt med de ”sura” sillarna. Har själv försökt vid ett flertal tillfällen att få ner några bitar av dem, men tyvärr det funkar inte. Det enda jag lyckas med är att spilla litta ”spa” på mig, så att man luktar som ett utedass hela kvällen. (nu får jag väl på fan för det här av goa norrlänningar) 🙂

  9. Enligt uppgift så förnekar Göteborgspolisen att det finns någon anmälan, kan vara påhittat!

  10. Inte bara ta fast dem utan de skall hängas upp och ner vid en myrstack fulla med honung. Efter myrorna är färdiga är det bara att paketera ihop dem för snar hemfärd.

  11. Det är bara för sorgligt och beklämmande att se en sådan ung flicka, bli behandlad så av några invällande Negrer. Varför tar inte ”de folkvalda” tag i problemen som bara blir värre och värre. Ett land i fullständigt förfall, och det bara sjunker djupare och djupare. Vi måste få till stånd en förändring. Dilettanterna till politiker MÅSTE bytas ut, annars återstår ett fullständigt kaos. Jag tänker ge min röst åt SVERIGEDEMOKRATERNA nästa år!

      • @Dieter Erzberg
        Om du följt bloggen så länge som du påstår, så borde du veta att Ruben inte finns här längre

      • Varför gör han inte det?

        P.S. Jag började följa bloggen i oktober 2014.

  12. detta är 7 klöverns favoritmedborgare det finns inen annan förklaring när man hela tiden släpper in och och försörjer slöddret.Medborgare tänk på rösta rätt nästa år (SD)

Kommentera