Stäng

Stockholm suger

SVERIGES_RIKSDAGSHUS
SVERIGES_RIKSDAGSHUS = DÅRARNAS PARADIS

Antal dödligt våld i Stockholm ökade 84 procent första halvåret 2013

 57 fall av dödligt våld

 ett fall var tredje dag

Vad säger Snicki – Snacki Zernetsky om den grova brottslighet han har mätt, och som han har sett minska år från år i hela Sverige. Vad har då hänt om den inte minskar längre.  De elaka danskarna  påstår ju att brottsligheten  har ökat de fem senaste åren, men det anser Snicki – Snacki vara en av de grövsta lögner han har hört, sedan han kom till Sverige och blev kriminolog. Hur det gick till minns han dock inte, men det var på Södertörns högskola, och det är bara där sånt händer. Läs nu resten på Snaphanen den ledande danska framtidsbloggen.

 I første halvår 2013 – 57 tilfælde, et drab hver 3 dag i Stockholm alene. Det er flere drab i Stockhoms län på et halvt år end i hele Danmark på et helt år (vi ligger på i snit 45 drab om året). Nu havner langt fra alle i mordstatistikkken, af grunde der forekommer mig dunkle, men ofrene er lige døde for det.

Antalet anmälningar om våld med dödlig utgång har nästan fördubblats i Stockholm hittills i år. Under årets fem första månader utreddes 22 misstänkta mord. Bland dem finns en växande gärningsmannagrupp. – Psykiskt sjuka som inte har fått hjälp och begår våldsbrott ökar markant, säger Carola Pettersson, utredare på Citypolisen.

Anmälningar till Stockholmspolisen om våld med dödlig utgång är 84 procent fler det första halvåret jämfört med för ett år sedan, enligt statistik från Brottsförebyggande rådet (BRÅ). En successiv ökning av anmälningar har skett de senaste fem åren. Totalt i Stockholms län rör det sig om 57 anmälningar om våld med dödlig utgång från första januari till sista juni i år. Ingen kan säkert säga om morden faktiskt har ökat förrän utredningarna är färdiga och gärningsmännen dömts, men tidiga indikationer tyder på att antalet Stockholmsmord växer.

Under hela förra året begicks 18 mord i länet. Enligt polisens anmälningsdatabas är antalet mordutredningar mellan den 1 januari och den 31 maj i år 22 stycken. Det är oklart hur många av dem som i slutändan kommer att kategoriseras som mord, men en jämförelse med samma tid i fjol tyder på att något har hänt.Dramatisk ökning av dödligt våld

Snaphanen. dk

5 reaktioner på “Stockholm suger

  1. Klart att Snicki Snacki Zernetsky försöker bortförklara
    det, han har ju jobbat för Brottsförnekande rådet!
    Det är inte så många år sedan man förnekade judeutrotningen heller!

  2. Så är det, när hitlerbödlar sitter och styr vårt land. Vad är väl judegasningen i jämförelse med det.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: