Barn förnekar våldtäkten på 14-årig flicka

GOTLAND. 17-åringen ville under rättegången bli frikänd från våldtäkt på barn. Det skriver Gotlands Allehanda i dag. I går hölls huvudförhandlingar i tingsrätten om den våldtäkt på barn som ska ha ägt rum i mars förra året.

Enligt åtalet blev en 14-årig flicka våldtagen av en 17-åring i hans rum på ett av regionens boenden. Flickan har i förhör berättat om hur hon skrikit och försökt knuffa bort mannen. 17-åringen sa igår i rätten att de hade sex men att hon var med på det. Dessutom visste han inte att flickan då var under 15 år.

GA skriver att åklagaren yrkade på att 17-åringen ska dömas till ungdomstjänst för brottet. 17-åringens försvarsadvokat ville få sin klient frikänd helt. Domen kommer den 29 juli.

-Pettersson tycker nog att det ”ensamkommande barnet” Amir Amini, som själv uppgett att han är 17 år ska åka tillbaks dit han kom ifrån bums, nämligen Afghanistan…

Hela Gotland 

6 thoughts on “Barn förnekar våldtäkten på 14-årig flicka

  1. Han ska tillbaks till det rövhål han kom ifrån, och smaka sin egen skit av talibanbögarna.

  2. Allt fokus på förövaren som vanligt! Ungdomstjänst, blahablaha. Finns det inga vettiga människor kvar inom vårt s k rättssystem som tänker på flickan?

  3. Sverige håller på att förfalla och allt är det svenska folkets fel, med rätt röstsedel på valdagen hade detta förmodligen förhindrats till stor del men nu är det kanske alldeles för sent.

  4. ”-Pettersson tycker nog att det ”ensamkommande barnet” Amir Amini, som själv uppgett att han är 17 år ska åka tillbaks dit han kom ifrån bums, nämligen Afghansistan…”

    Långt ifrån självklart som vi som läser Merit Wagers blogg vet. Kan vara Iran, Pakistan eller något annat Långtbortistan som inte berättigar till asyl. Felaktig ålder och hopdiktade historier är gängse bland de här [ankar]”barnen”.

    Svenska rättsvårdande myndigheter borde ta reda på ursprung och ålder på de åtalade i dessa fall innan man avkunnar dom så att det blir fängelse och att de utvisas till rätt land sedan.

    • Det köper jag Argus, vi har inte en aning om vilket land en herre som Amini kommer ifrån, inte hans ålder eller rätta namn heller. Men det hindrar inte att vi skickar honom till Afghanistan eftersom han uppgett att han hör hemma där, men jag är inte knusslig vill du hellre ha Iran går det lika bra, huvudsaken är att fanstyget försvinner härifrån…

Kommentera