Omar Mustafa, f.d. socialdemokrat


Tänk er att det bara är ett par månader sedan socialdemokraterna på fullt allvar ville ha denna islamist i sin högsta ledning…

Omar på twitter 

Omar Mustafa start twitter Omar Mustafa på twitter


2 responses to “Omar Mustafa, f.d. socialdemokrat

 • Ulf Lind

  Om en liten grupp tar makten är det kupp. Om majoriteten av befolkningen i ett land tar makten med hjälp av militären, oavsett om den korupte bedräglige tyrannen blivit demokratiskt vald en gång, men misskött sig kapitalt, då är det inte kupp utan direktdemokrati. Bara 14% röstade dessutom på Mursi. Hur legetim, var egentligen den regimen, när över 70% överhuvudtaget inte röstade, för de såg det uppgjort på förhand. Många av dessa ”soffliggare”, var ute och demonstrerade mot Mursi, för att få honom avsatt. Så FOLKET gjorde sin röst hörd, mot en kuppartad korrupt regim. Och fick milirärens legitima HJÄLP till detta. Och även Hitler blev demokratiskt vald. Var det godtagbart och bra i så fall då menar Mustava Omar. En ”seger” för demokratin lixom. Kanske, enligt Muslimska Brödraskapets ( eller islamiska förbundets, södra moskéns)syn på demokrati i alla fall.

  http://www.billionbibles.org/sharia/hitler-muslim-brotherhood.html

  Gilla

 • allemand

  Förstår inte varför Veronica Palm den egentlige initiativtagaren till att sätta in denna mullvad klarade sig från repressalier?

  Han visar nu sitt riktiga ansikte.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: