PEACE THROUGH PORK!

Fred med Fläsk

 Jihawg Ammo tillkännagav idag lanseringen av branschens första verkligt defensiva ammunition.

Jihawg Ammo garanterar att alla deras ammunition uppfyller eller överträffar standarden för hastighet, penetration och precision, de belägger dessutom varje projektil med en speciell ballistisk färg som innehåller fläsk för att göra den ” haram “eller oren för radikal jihadister.

Detta gör Jihawg Ammo till den enda kommersiellt tillgängliga ammunition med denna extra avskräckande faktor för fundamentalistisk islamisk jihadister.

Nu kan amerikaner försvara sig själva, sina familjer, sina samhällen och sitt land från muslimska terrorister. Jihawg Ammo är den första produkt som ger en naturlig avskräckande effekt, främjar fred och ändå ger maximalt skydd

Muslimsk tradition säger att en krigare som dör i  “heligt krig” eller Jihad på otrogna,  judar eller kristna, tas upp i paradiset där han kommer att skötas av 72 oskulder.

Jihawg Ammo förstör denna plan genom att göra sin ammunition  ” haram “eller oren. Koranen förbjuder tillträde till paradiset för alla som är ” orena “.  Enligt muslimsk lag gör minsta kontakt med fläsk eller fläskprodukter personen oren och förbjuden att stiga upp till paradiset.

Jihawg Ammunition 9mm Ammo Pig Fläckt

“Med Jihawg Ammo, dödar du inte bara en islamistisk terrorist, du skickar honom också till helvetet. Det borde ge blivande martyrer något att tänka på innan de utför  en attack. Om det någonsin blir nödvändigt att försvara dig själv och de omkring dig fungerar vår ammunition på två nivåer. Och, kommer du också att göra 72 oskulder en tjänst. Vi kallar det fred med fläsk. “

Jihawg Ammo erbjuder ammunition direkt till allmänheten via sin hemsida www.jihawg.com , och söker återförsäljare för sina produkter.

Jihawg Ammunition skapar en naturlig avskräckande effekt som tvingar jihadister att välja fred eller möta döden och missa de 72 jungfrurna.

Läs mer Här:  AMMOLAND

 

6 thoughts on “PEACE THROUGH PORK!

 1. Hurra för mamman som fick svensk mat till sina söner.
  Jag ser allt mer halalslaktat i butikerna och jag påtalar alltid att jag inte vill ha det. Dels för att jag sett alltför många exempel på denna vidriga slakt och dels för att jag vet att muslimerna vill ta över den produktionen i hela världen. Halalstämpeln kostar pengar för varje producent och de pengarna går till al-Quaida för fortsatt jihad.
  Som i så mycket annat använder de sig av religionen för att få makt och pengar.

 2. Det här är inget nytt under solen.
  Innan israelerna fick upp muren för att förhindra självmordsattacker på allmänna kommunikationer från dårfinkade palestinier på bussar som även sprängde judar så lades det fram ett förslag att bussar och tåg skulle fyllas med plastbehållare i taken fyllda med grisblod .
  Detta stupade dock på det faktum att även judar är hatiskt inställda till grisar och deras blod,så det blev inger förverkligande av denna lösning på problemet!Katinka Glahd.

 3. Det kommer inte och funka. Islam funkar så att nån av alla myriader av sk “lärda” hittar på en fatwa som gör saken mindre haram, och vips kan de fortsätta att ha ihjäl folk med allahs goda minne.

 4. Vi borde starta matkrig. Om det är så enkelt att skrämma vettet ur muslimdårarna. Katapulter laddade med fläsk blir morgondagens vapen och stridsmetod.

Kommentera