Stäng

Malmös nye starke ”man”

Katrin Stjernfeldt-Jammeh efterträder Ilmar Reepalu som avgår den 1 juli, trots detta är Katrin Stjernfeldt-Jammeh relativt okänd i Malmö och ute i landet. Det fick Sandor Herold att skriva ett brev till henne.

Malmö den 11 maj 2013.

Till Katrin och andra ”ansvariga” politiker i Malmös stad

Jag tycker att nu när ESC-evenemanget går av stapeln i Malmö om en vecka så vore det ett ypperligt tillfälle att  presentera dig när du snart skall bli Malmös starke ”man” efter Ilmar Reepalu. Det bästa sättet vore om du tillsammans med din man Basiru Jammeh kunde presentera Malmö för alla dom miljontals TV-tittarna som kommer att se programmet.

 

Jag är nämligen övertygad om att många är mycket intresserade av att få veta lite mer om Malmös nya starke ”mans” familjeförhållanden och jag tycker att det är lite av en skyldighet av en politiker i den positionen som du sitter i att ”bjuda” lite på sig själv.

En annan sak som vore bra om din man kunde vara med är ju att det då med all önskvärd tydlighet kommer att framgå vilken mångkulturell prägel staden numera har.
Särskilt detta är det säkert många malmöbor som tycker att det är bra om det kommer fram eftersom den mångkulturella prägeln har gjort det mer spännande och berikande att bo i Malmö.
I en förlängning så kommer detta förhoppningsvis att innebära att ännu fler människor från andra länder och kulturer kommer att upptäcka Malmö.

Med vänliga hälsningar

Sandor Herold, mångkulturell malmöbo

Tidigare på Petterssons HÄR  

26 reaktioner på “Malmös nye starke ”man”

 1. Till Olli och Pettersson, tack. Har faktiskt inget intresse av Afrika och har aldrig haft, tyckte det var skönt att det var en kontinent som inte ”rörde mig i ryggen”, står tyvärr nu inför faktum att jag måste veta vi lever i den globalistiska världen, tyvärr.

 2. När Rosengårdsskolan ska stängas och barnen spridas till andra skolor i Malmö, är det det här som blir verklighet för de svenska barnen ? Med den ”damen” vid rodret så fruktar jag det värsta.http://www.barenakedislam.com/2013/05/11/filthy-belgians-filthy-whites-shout-muslims-as-they-drive-a-belgian-family-out-of-their-home/
  Mer info från Belgien, så här bör vi göra för att stoppa islamiseringen av vårt land. Den protesterande mannen har startat ett parti som jag inte finner namnet på, kanske någon här som vet.

 3. Till Olli: Undrar om namnet Jammeh är som Svensson i Sverige eller ett verkligt ”klan-namn”. Kan alldeles för lite om Afrika, för det fanns tidigare ingen för mig anledning att veta.

  1. Nej det är det inte. Ofta har de sitt efternamn från den plats de kommer från ursprungligen, och det blir deras klannamn. Svensson är för övrigt inte Sveriges mest vanliga efternamn, det lär ska vara Johansson före Karlsson och Andersson. jag tror sedan att det kommer nio sonnamn innan har jag för mig Lindberg kommer. Men det går att Googla på Sveriges vanligaste efternamn.

   http://www.scb.se/Pages/TableAndChart____31063.aspx

   1. Johansson har legat 1:a i många år men den sista december 2012 bar 251 621 personer efternamnet Andersson medan 251 495 personer kallade sig Johansson.

 4. Behind every public westwoman, that are accept in the politic air, stands a strong islamic man.

 5. Enbart att gratulera ”Skånes huvudstad”,(som gärna malmöborna nämner sin ort,medan vi övriga skåningar närmast ser den som en avstjälpningsplats)..till sin nya kvinnliga hövding.
  Valet innebär ju också att en tvättäkta neger,blir den som framöver kommer att representera staden vid sin makas sida på banketterna !!
  Herredj-lar…..

  1. Inte bara neger utan även islamist. Gambia som han kommer från är en muslimsk enpartistat, dit många svenska medelålders kärringar åker för att få se riktiga snablar.

 6. Ja det finns troligtvis en del anledningar till att hon borde presentera sin man. Om inte så blir det en del rykten som kan vara svåra att förneka. Ni vet det där med ”ingen rök utan eld”.

  1. Som brittisk koloni blev Gambia 1965 en självständig stat inom det Brittiska samväldet. Fram till 1994 var landet en flerpartistat där fem allmänna val genomfördes. [7] Samtliga vanns av Dawda Jawaras parti PPP. Jawara själv utsågs till Gambias förste statsminister och valdes 1970 till landets förste president, ett ämbete han innehade till 1994, då han störtades i en militärkupp ledd av officeren Yahya Jammeh.

   Jammehs militärjunta införde utegångsförbud, upphävde konstitutionen och förbjöd det styrande partiet PPP. Därefter har Jammeh segrat i fyra presidentval, som av oppositionen och utländska observatörer, ofta kritiserats för att vara riggade. Jammehs parti, Alliansen för patriotisk omorientering och uppbyggnad (APRC) dominerar gambiansk politik. [8] Dess grepp om makten har med åren blivit allt hårdare och rapporter om brott mot mänskliga rättigheter är vanliga.

   Det här luktar Malmö och Ilmar Reepalu lång väg. Det är givetvis han som ligger bakom den här riggningen. Det blir en av klanen Jammeh som snart styr i Malmö. Grattis alla Malmöbor, hur ska ni göra nu då?

 7. Det är mycket avslöjande, att hon inte alldeles självmant och dessutom _ivrigt_ redan presenterat sin man för Malmöborna. Skäms hon?

 8. Håller med artikelförfattaren Malmös ”starka kvinna” borde verkligen bjuda på sig själv och Basiru Jammeh är väl den ”starke mannen” hon kan väl inte vara främmande för att bjuda på sig själv ? Försörjer skattebetalarna honom också, eller hur försörjer han sig, lever på sin hustru ? Har för mig att några i hans släkt är inblandad i underliga, kriminella handlingar, orkar inte leta upp just nu. Om det är så borde hon verkligen ta bladet från munnen.

  1. Lite från Flaschback:
   Finns det något skvaller om Malmös kommunalråd Kristin Jammeh?
   Enl en artikel i SDS från 2008:
   ”Bakgrund: Född i Malmö, uppvuxen utanför Trelleborg. Har läst statsvetenskap på magister-nivå i Lund och i Sheffield. Därefter ledarskribent på Arbetet och i åtta år politisk sekreterare.
   Yrke: Konsult inom samhällskommunikation, med kontor på Gustav Adolfs torg.
   Bor: I hus i Oxie tillsammans med make och två barn.
   Politiska uppdrag: Ersättare i Oxie stadsdelsfullmäktige. Sitter också i ABF:s styrelse och i Malmö arbetarekommuns styrelse.”

   Det som gör att jag blir lite nyfiken är även ett par trådar i aktuella kriminalfall, bla en tråd där offret slog ner rånaren (”offret postar även i tråden) den ena rånaren blev utvisad den andra fick ett års fängelse. Rånaren som fick fängelse heter Lamin Jammeh.
   Tydligen är han bror till Kristin Jammehs man??? Den ”hantverkare” som sköts på ett café får ett tag sedan är även han en släkting till Jammeh och det spekulerades en del om inte Lamin Jammeh var det tilltänkta offret.
   Lite intressanta poster från tråden i kriminalfall https://www.flashback.org/t1743240p18

  2. Lena99, själva presidenten heter Jammeh i Gambia där dessa Jammarna kommer ifrån. Det är dessutom en muslimsk enpartistat så vitt jag vet. President: Yahya Jammeh en riktig negerkung. Förmodligen tillhör de minst samma klan som dessa Jammeh i Malmö. Kärringen är givetvis pest och bör absolut inte få tillträda posten som Malmös högsta politiker.
   Ut och demonstrera av bara faan.

 9. Sandor kan verkligen få till det, vore hemskt trevligt att se blånegern lite mer framöver i officiella sammanhang.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: