Invandringen kostar 28 000 om året för varje familj

Invandringen kostar varje norsk familj, där båda arbetar minst 28 000 kronor om året och de har aldrig blivit tillfrågade vad de tycker om saken. 

Fremskrittspartiets stortingsrepresentant, Christian Tybring-Gjedde, är bekymrat över den norska invandringspolitiken och kostnaderna för den som ökar utan kontroll.

Han visar statistik från Statistiska Sentralbyrå, vilken visar att medan 70 procent av icke invandrare har arbete, medan endast 31 procent av somalierna arbetar, 40 procent med Eritreansk bakgrund, 42 procent av irakierna, 45 procent av afghanerna och 47 procent med pakistansk bakgrund.

Det allra mest skrämmande är emellertid att regeringen håller fast vid en politik som varken är kulturellt eller ekonomiskt hållbart.

-Pettersson undrar om någon frågat de svenska familjerna om detta, vi tar ju trots allt emot många fler invandrare än Norge. Har du det Myten?

svart hål

Hodjanernes

4 thoughts on “Invandringen kostar 28 000 om året för varje familj

  1. I Sverige kostar det inte, i Sverige är det en ren förtjänst.
    I Sverige får vi inte prata om kostnader i samband med nysvenskar. Det har du väl fått lära dig Pettersson efter alla dina kommentarer i lokaltidningen?
    🙂

    Allt annat kostar, men inte det.

    • Helt rätt Stefan, alla hitresta äventyrare från världens alla hörn är ju välutbildade vinstmaskiner och en enorm tillgång för vårt arma land!
      Vi har c.a en halv million arbetslösa i Sverige och för att komma tillrätta med detta enorma problem så importerar regimen 100.000 högutbildade analfabeter varje år!
      MVH
      Janne

Kommentera