Islamist i Socialdemokraternas nya partistyrelse


Kan Moderaterna kan vi, verkar Socialdemokraterna resonera och plockar in islamisten Omar Mustafa i sin nya partistyrelse.

Detta har inte skett utan reaktioner, tvärtom. ”Vad håller S på med”, skriver bl.a. riksdagsledamoten Caroline Szyber på sin blogg. Debattören Torbjörn Jerlerup påvisar att detta inte skett på ett kontroversiellt sätt, då Mustafa är en s.k. ”god antirasist”.I SvD skriver Sanna Rayman en artikel där hon frågar sig om antisemitismen trots allt är utbredd i det Socialdemokratiska partiet. Minns Ilmar Reepalus uttalanden som t.o.m. kritiserades av president Obamas sändebud Hannah Rosenthal. Den socialdemokratiska kommunpolitikern Krister Kronlid intervjuades förra sommaren i Världen idag där han uttryckte denna fårhaga, ”Jag är rädd för den ökande antisemitismen inom socialdemokratin” och redan 2007 kritiserade Den svenska kommittén mot antisemitism, socialdemokraterna för att bjuda in en uttalad antisemit till ett seminarium. Även Henry Bronett ställer frågan om sossarnas antisemitism. T.o.m. Expo har gått ut och kritiserat detta val, där man frågar sig om lämpligheten i det.

Omar Mustafa själv är förstås glad när han nu får chans att sitta i det politiska finrummet på allvar.

omar-mustafa

Socialdemokraternas nya partistyrelse kan ses här och bland dessa damer och herrar återfinns en annan filur med tvivelaktig bakgrund, Yilmaz Kerimo.

Rörande Mustafa, har Per Gudmundsom skrivit en del texter om honom 1 och 2, så nog är det ett kontroversiellt val sossarna har gjort. Om det är för att locka muslimska väljare till partiet, eller om man infört en kvoteringslinje där partistyrelsen ska spegla det nya Sverige, återstår att se och jag är säker på att Stefan Löfven och andra toppar ges chansen att svara på detta. Vi kan ju passa på att kontakta våra lokala sossepolitiker och ställa frågan om valet av Mustafa Omar till den nya partistyrelsen.


5 responses to “Islamist i Socialdemokraternas nya partistyrelse

 • Solarux

  Nu kommer de asen till makten, sakta men säkert.

  Gilla

 • Magnus

  Det är väl bara en tidsfråga innan Stefan kommer i islam piamas och skriker efter Alla kanske med Mona hon somm skall bygga fler MOSKERERi Sverige. FY FAN FÖR DESSA PARASITER (MUSLIMER) OCH SK SOSIALDEMOKRATER JAG KALLAR DOM I DAG FÖR SOSIALEGOISTER!!!!!!

  Gilla

 • Lena99

  Muslimska Brödraskapet i Egypten värvade röster från fattiga kvinnor på landsbygden med pengar. Var kom de pengarna ifrån ? Muslimska Brödraskapet i Tunisien förbjuder kvinnor att resa ut ur landet om de inte har tillstånd från en nära manlig släkting. Muslimska Brödraskapet i Sverige har nu en invald representant, islamist i sossepartiet, moderaterna har en islamist i sin regering, för tusan svenskar dags att vakna eller ska sharia väcka era barn och barnbarn med sin grymhet ?

  Gilla

 • Bengt Lundström

  Det rör sig givetvis om röstfiske bland muslimerna av S inför valet, precis som det beviljade medlemskapet av M beträffande islamisten Waberi.

  Gilla

 • Ruben

  Jaha! En till som skall tillhöra den SVENSKA eliten. FY FAN!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: