11 miljoner döda sedan 1948


På danska Snaphanen finns en mycket bra artikel om den 1400 år långa konflikten mellan sunni- och shiamuslimer som enbart sedan 1948 beräknas ha kostat ca 11 miljoner människors liv.

Dessa 11 miljoner utgör bara en liten bråkdel av antalet dödade i jihad under de senaste 1 400 åren, där vissa historiker har beräknat antalet som följer:

 • Kristna 60 miljoner
 • Hinduer 80 miljoner
 • Buddhister 10 miljoner
 • Afrikaner 120 miljoner
  TOTALT 270 miljoner

Dessa brukar benämnas “jihads tårar”.

I Bibelns GT finns profetior om detta, som är tillkomna långt innan Muhammed föddes. Där berättas det om patriarken Abraham som hade en egyptisk tjänstekvinna vid namn Hagar. Tillsammans fick de sonen Ismael som är anfader till ismaeliterna (araberna/muslimerna). Förutom Mohammed med dess varianter av namnet är Ismael och dess varianter också vanliga namn bland muslimer. I 1 Mos. 16 kapitel står det skrivet: ”Och Herrens ängel sade till henne: “Jag skall göra din säd mycket talrik, så att man icke skall kunna räkna den för dess myckenhets skull.” Ytterligare sade Herrens ängel till henne: “Se, du är havande och skall föda en son; honom skall du giva namnet Ismael, därför att Herren har hört ditt lidande. Och han skall bliva lik en vildåsna; hans hand skall vara emot var man, och var mans hand emot honom; och han skall ligga i strid med alla sina bröder.”

Muslimernas antal uppgår nu till 1,6 miljarder och ”hans hand skall vara emot var man, och var mans hand emot honom; och han skall ligga i strid med alla sina bröder” har ju varit en sanning genom hela islams historia, d v s de strider mot allt och alla och till och med inbördes.


2 responses to “11 miljoner döda sedan 1948

 • Pettersson

  Tänk vad problem vi sluppit om Abraham hade slagit ihjäl Ismail när han var liten…

  Gilla

 • Olli Rein

  Saudiarabiens alla Wahhabister har ju sedan en tid siktat in sig på Afrikas horn. Där har de kommit en bra bit på väg i både Tanzania och Kenya och ännu längre i Etiopien och Somalia har de ju sett till att föröda med krig i 20 år. Har du t.ex läst något om Obamas Wahabitiska släktingar i Kenya. Jag har själv översatt Valid Shoeblats artikel på Frontpage och länkat ihop del 1-4, så att man kan läsa den på svenska. Där visas det Wahhabitiska systemet med universitet, som är bara inriktade på Sharia. Det gäller de tre finaste universiteten och kanske också de största, I Mekka, Medinah och Riyad. Författaren är ju en avhoppad palestinaarabisk terrorist, så han känner ju till en hel del av deras system.
  Utan hjälp, är jag rädd för att också hela den regionen är förlorad.
  Om du vill läsa min översättning, som blev hyfsad enligt mig själv, så kan du bara skriva Obamas Kenyanska släkt eller med + mellan orden. Blev lite osäker nu. Där finns även hela historien på Frontpage och med engelsk text. Det är otäckt att se hur nära de är att behärska delar av Världen redan. Det hade varit bättre att detta hade skett för ca 20-30 år sedan, när det fortfarande fanns folk som kunde handskas med dessa dårar. Jag minns inte om jag sa något om att jag var med den första svenska FN- bataljonen 52 M 1973-74 i Sinai oktoberkriget eller Jom Kipurkriget har det kallats, så jag har nästan livslång erfarenhet av dem. Då var 90-95 % pro-Israel och få kommunister kom med i trupperna då. De som var där var vettiga människor, även de högre befälen.

  Jag kollade igår och det går fortare att söka på Internet. Det finns ingen mer översättning till svenska än min. Kanske något för Dispatch International.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: