Merahs antisemitiska terrorgrupp växer

mohamed-merah
mohamed-merah

Salafisten Mohamed Merah i Toulose mördade en rabbin, tre judiska skolbarn och tre soldater innan gendarmeriet sköt honom. De franska myndigheterna försökte först framställa honom som en islamistisk ensamvarg utan någon organisation bakom sig.

Efterhand blev det klarlagt att Merah rekryterats av al Qaeda och var välkänd av franska säkerhetspolisen. De visste att han utbildats i bl. a. Pakistan, Afghanistan och Bosnien.

Sedan började man upptäcka den ene medhjälparen efter den andre. Först i den omedelbara familjen: Hans bror Abdelkader har varit instruktör hos en terroristgrupp i Egypten, och både hans far och styvfar misstänks ha direkta Al- Qaedakopplingar.

Sedan greps tre islamister i södra Frankrike, två smågangsters i Toulose och en fallskärmsjägare i Castres.Enligt åklagaren hade Merah också kopplingar till gruppen Forsane-Alizza. Från den sitter enligt uppgift ett dussin personer gripna.

Affären påminner det s k Jeremie Sidneyfallet. En brandbomb mot ett koshersnabbköp i Sarcelles ledde till att polisen kunde nystaupp ett stort antisemitiskt nätverk under ledning av konvertiten Jérémie Louis Sidney.

Mohamed Merah har också förvandlats till en salafistisk ”martyr” och kultfigur. En fransk läkare som besökt Aleppo berättar hur Merah dyrkas av de syriska jihadisterna…

En sinnesförvirrad kvinna i burqa försökte nyligen upprepa Merahs dåd mot den judiska skolan i Toulose.

JIHAD I MALMÖ

På Petterssons tidigare

1 thoughts on “Merahs antisemitiska terrorgrupp växer

  1. Väntar på en fransk revolution inom det snaraste.
    Folket mot överheten, vad de än heter, det är mer än 200 år sedan 1789 !

Kommentera