Expressen storsatsar mot SD

I dagens Expressen storsatsar skittidningen mot Sverigedemokraterna och påstår att SD storsatsar på kyrkovalet med dömda kandidater.

Expressens granskning visar att partiets toppkandidater är kontroversiella. På ett helt uppslag hängs ”toppkanditaterna” ut och det redogörs för de fruktansvärda brott SD-kandidaterna har begått.

Cornelia Dahlberg, 54, fick stark kritik för på sin blogg skrivit om den politiska makten i Norrköping och om Libyens dödade diktator ”vi borde kanske avrätta våra diktatorer. Eller ska vi nöja oss med att avsätta dem?”  Ej dömd för något.

Axel W Karlsson, 65, deltog i ett möte där det deltog antisemiter och högerextremister. Påstår den vänsterextremistiska tidningen Expo. Ej dömd för något.

Runar Filper, 49, beskylld för att stå med i nazistiska register. Filper förnekar att han haft kontakt med Riksfronten eller Info 14. Dömd för misshandel på 80 och 90-talet. Alltså över tjugo år sedan.

Roger Hedlund, 33, dömd förmisshandel 2001, Hedlund ska enligt domen ha sprutat tårgas i ansiktet på en man varefter en annan man slog samme man i ansiktet.

Louise Eriksson, 24, dömdes 2006 för en misshandel. Då var Louise 17 år men Expressen vill tydligen ha livstidstraff.

Lena Jäger, 48, gillar på Facebook Swedich Defence League och engelska English Defence League.

Erik Hellsborn, 29, skrev på sin blogg ”Om det inte funnits någon massinvandring hade det inte funnits något som triggade Behring Breivik att göra som han gjorde”

Detta mina vänner är allt som Expressens storsatsning gav.

-Pettersson är övertygad om att Sverigedemokraterna skulle framstå som änglar om Expressen granskade alla partier lika noggrant, men som tur är finns det andra som gratis gör Expressens högavlönade journalisters jobb. HÄR finns en länksamling om de riktiga brottslingarna i politiken.

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson, reportern Diamant Salihu och nyhetschefen Andreas Johansson har dömts för vapenbrott i tingsrätt och hovrätt. Rättegångar som kostade samhället stora pengar och som bara kom till slutsatsen som vi alla redan visste – Expressen är en skithög som bedriver politik, inte en nyhetstidning.

Expressen SD

5 thoughts on “Expressen storsatsar mot SD

  1. Å andra sidan har Dagens Nyheter en dömd mördare anställd som journalist. Kanske vor det nåt att skriva om?

  2. Tackar dylika kampanjer brukar alltid ha motsatt effekt än dom dumstrutarna tänkt sig. Dom lär sig aldrig.

  3. Bara att räkna med. Var är SD:s mediasatsning som kan ändra på informationen till Nisse. Eller har man fullt upp med att snacka skit om Kasselstrand?

Kommentera