Isregn i Moskva

På fredagen kväll ersattes snöovädret som under flera dagar i rad rådde i Moskva av ett isregn. Moskvas borgmästare Sergej Sobjanin har uppmanat snöröjningstjänsterna att fungera i nöddrift för att klara av snöstormens konsekvenser. moskva isregn

Sobjanin lade märke till att den gångna vintern blivit den snöigaste och kallaste vintern under de senaste åren. Isregn har registrerats sex gånger, trots att denna naturföreteelse vanligen brukar inträffa en gång vartannat år.

Rysslands röst 

5 thoughts on “Isregn i Moskva

  1. Det kan väl inte vara så att det helt genomärliga etablissemanget inte talar sanning om den “globala mänskligt orsakade uppvärmningen”?
    Nej nu var jag nog lite “nazist” som ifrågasätter de onämnbaras genomgoda syften med total maktkoncentration och ägande i media, utbildningslitteratur, forskarvärlden, bokförlag, total kontroll över penningen med egen penningpress och utlånande av framtrollade elektroniska luftpengar mot ränteslaveri och naturligtvis är deras makt över historieskrivningen bara för att se till att inget osant smyger sig in i historieböckerna.. Och slavskatterna som används för att betala statsskulderna till de PRIVATÄGDA centralbankerna (luftpengafabrikerna) med 1000-miljarder varje år globalt används inte alls för att berika ägarna av desamma, utan för att göra världen lite bättre och bättre varje år så.. naturligtvis kan inte den “globala mänskligt orsakade uppvärmningen” vara en påhittad bluff utan någon som helst politisk ondsint agenda..

Kommentera