Sveriges första martyr i Syrien

Så blev han Sveriges första ”martyr” i Syrien från Gudmundson

Kamal Badri, född 1990 av föräldrar från Sudan och Finland, folkbokförd i Bergsjön i Göteborg, är den första jihadisten från Sverige som har rapporterats död i Syrien.
I slutet av januari meddelade arabiskspråkiga sudanesiska nyhetssajter att Badri stridit med Nusra-fronten och avlidit efter att ha skadats av granatsplitter i huvudet. Badri ska därefter ha begravits i Aleppo i norra Syrien.
Läs hela historien hos Gudmundson

Detta bildspel kräver JavaScript.

11 thoughts on “Sveriges första martyr i Syrien

 1. Nu när det börjat så bra så tänker jag; varför sluta? Sverige har så mycket mer att bidra med. Jag känner sådan empati med Syriens folk så jag kan donera ett par, tre hundra tusen jihadister till. 😉

 2. Det enda positiva kriget i Syrien för med sig är att jihadister världen över i civiliserade samhällen reser ner dit och går åt. Det tunnas alltså ut med islamistiska fundamentalister här på hemmaplan.

  Dock är det en framsida av myntet som aldrig kompenserar baksidan, som innebär att det kommer hit minst 100ggr fler nya nästan lika fanatiska idioter.
  Det är ungefär som att glädjas åt att man fick något att dricka när man håller på att drunkna. Eller något 🙂

 3. Kan inte förstå den finska mamman. Finnar brukar vara jordnära, vettiga människor. Hur har en sudanes kunnat göra henne till en sådan? Som är stolt över att sonen dödats?!!!

  • Det finns dårar också bland Finnar / Finländare. Dessutom var Jihadisten av ”blandras”? Själv är jag född den 30 jan. 1944 i krigets Helsingfors och kallar mig således för Finländare, men av helsvensk stam sedan hundratals år. Har hittat enbart svenska namn i min släkt sedan en anfader från Uppsala flyttade till den Östra riksdelen. Har släktforskat.

   • Blandras är väl samma som byracka? Åtminstone när det gäller hundar.

   • Bengt du skall inte känna någon skam över det skedde !!!
    Avfällingar finns ju som bekant bland alla folkslag.Vet inte om du hört följande ordspråk ”I nödens stund,spisar fan även flugor”..Just detta kan vara upphovet/grunden till denna
    ”Sveriges första Islamistiskt historiska martyr” 🙂

  • Pica pica:
   Men när som nu,skett,ett sådant genetiskt udda parande beslutats ingås,har vi ju fått svar och bevis på ytterligare vetenskapliga frågetecken.
   Nu vet vi att en korsning mellan en finska och en sudansk arab ger barn,med fast tro och Islamska martyra egenskskaper,som inte i framtiden kommer att ligga några pensionskassor till last !!

 4. Inte bara familjen jublar över snubbens död, även jag känner lite glädje, världen blivit en bättre plats. Tänk om någon jätteviktig uttolkare av koranen kom på att koranen menade att om man inte gillar världen när den inte är som islam, så är det en allahibehaglig gärning att förvinna från jorden i tysthet och låta resten leva sina liv.

  • Varg i Veum:
   Vi är många som följer dig på sorgens väg..Måtte vi komma över denna djupa klyfta,innan vårvindar friska åter sveper över Absurdistan !!

Kommentera