Mera dans i Arabligan

Dansande i arabligan.  Vad är det som är på gång. Gäller inte Abdirizak Waberis ståndpunkter längre. Flickor och pojkar ska inte dansa tillsammans. Ja vi ser det Waberi, men också en vridning över till något nytt. Är du med på det Abdirizak Waberi

Arabligan

Vad är det här nu då, undrar Olli. Är det någon dansskola som drivs av Arabligan, eller är det sånt som sker i lönndom. Det är ju inget som pojkar och flickor ska göra ihop, enligt vår Moderata muslim Abdirizak Waberi från Somalia. Fast ibland så kommer de här väldigt nära varandra, och det gillar ju Waberi. Så vi får väl tro att det är sanktionerat ända uppifrån. Annars kommer nog en Fatwa, som ett brev på posten, och det blir haram igen.

27 thoughts on “Mera dans i Arabligan

 1. Återigen blir frågan: vad är det ni gnäller på?
  Videon är inspirerad från väst o indien.

  Är det något konkret ni vill diskutera?
  Är ni emot videon eller inte?

  • Nej det var ju bara trevligt att se något annat än den vanliga arabiska dödansen som vi sett så mycket av och förundrats över. Vi hoppas snart att få se hur dessa dödansare svajar hem till sanden igen.

 2. @ Malmöbo..
  Vad är det för kunskap du skryter om? Är det den Dans som
  visas ovan, så har jag inte kommenterat den, jag menar rent
  allmänna kunskaper. Eller vill du inpränta i någon att dom som
  invaderar landet i stora horder, att dom genomsnittligt skulle
  besitta högre kunskaper än den inhemska??I så fall undrar jag
  vad ni gör här, eller har ni kommit som Missionärer för att upplysa
  menigheten här? Ursäkta att jag skrattar högt! Om det är intelligent att
  åka till ett land och erhålla livstidsförsörjning som många gör, är
  det inte smarthet, det är bara fräckt.
  Om det nu hade varit så att ni är så smarta, varför är det då så dålig
  efterfrågan på er i nästan alla yrken?

 3. Olli:
  I Malmö finns bra mycket mer skit än enbart ”Röda Malmö”.
  Tänk dig själv,staden består till 35 % av araber,mot några hundratal röda kommunistsvin !!

  • Nej jag vet väl det och vid närmare syn på svenskan, så förstår jag nu att det är någon av de lättkränktas skara. Jag har ju endast tagit fram detta inlägg, för att det just har några av Waberis stora ämnen på sin agenda.
   Snyggt svarat Stenbock! Var ligger Moriskan i Malmö, och du jag har bara varit där en och halv dag och hitta knappt dit jag skulle. Så tag från något välkänt ställe och ungefärlig riktning, så blir det bra. Här uppe i Lapphelvetet är det inte så komplicerat.

   • Tröga bönder i storstäder, hmmm bäst att du får en MYCKET detaljerad beskrivning 😉 o sen lite humanbrain för att tänka med.

 4. Vad menar du Malmöbo. Vad propagerar jag för? Jag visar bara något från Arabligan, där de dansar och har det trevligt. Det vore ju bättre än att kriga, mörda och förtrycka kvinnor. Men det tycker alltså inte du. Det är väl till att att tillhöra Röda Malmö då antar jag. Det är väl bara hos sådana det finns intresse för mord och krig, samt kvinnoförtryck.

  • Men det är fortfarande INTE ”arabligan”. Det jag tycker är att ni på den här blogg ska göra är att inte sprida hat, stämpla inte allt efter muslim/islam/arab. Sök kunskap och sen kan ni diskutera saker och ting.

   • En öm punkt tydligen. Att möta det motsatta könet på ett värdigt och sensuellt sätt verkar vara anstötligt enligt dig/er. I ditt resonemang bekräftar du våra fördomar ännu denna gång. Vi säger till när vi har skäl att ändra oss.

   • Rätt lustigt när en representant för medeltiden
    uppmanar människor i ett modernt land att söka
    kunskap! Kunskap finns ju här, det är därför det
    är ett modernt land!

   • Inte öm punkt naivtiv, jag lär er att bli bättre människor, fördomarna får ni ha hur mycket ni vill. Ni kan ju inget bättre än att döma folk ur era egna trångsynta syn. Tycker så synd om er

   • Tony
    Och det vill du slå dig på bröstet för? Du/ni vet inte ens skillnaden mellan Indien och araber. Är du verkligen säker på att det är såna som DU som står för det moderna Sverige? Tror jag knappast!

   • @ Malmöbo
    Bättre människor? På vilket sätt? Stena kvinnor, amputera händer och lite självmordsbomber i allmänhet? Påvisa något ”bättre” som ni kan lära ut. Säg en enda unik produkt som skapats de sista 500 åren i er region och som ett gott exempel. Naturligtvis inte då skapat av judarna som innehar oändligt mycket mer patent än pedofetens lilla skara.
    Eller menar du att vända röven mot skyn 5 gånger om dagen är ett rätt steg i den mänskliga utvecklingen, och i så fall på vilket sätt?

 5. Malmöbo, du kan själv följa länken så kommer du till orginalutgåvan. Att det är något arabland hörs på musiken. Det är så kallad Jallamusik, som redan var populär när jag var FN-soldat där nere 1973-74. Arabligan är ju dock knappast kända som några sång- och dansmän, utan som finansiärer av Al-Qaida och deras undergrupper. Men skulle det vara så att de slog in på den här mjuka linjen, så skulle jag vara den första att gratulera. Det är en stor skillnad i ödmjukhet och islamisering, sedan jag var där för 40 år sedan. Då var ju folket i Kairo, som var den enda riktiga storstaden jag besökte, riktigt öppna och glada och de allra flesta var västerländskt klädda. Vissa unga damer var i världsklass, utseendemässigt, hur de var annars, var inte till att tänka på ens, så där var det ju lite mer likt vad det är nu. Befolkningstätheten var då stor, det bodde 40 miljoner på en yta något större än Jämtland. Idag är de närmare 90 miljoner och kvinnorna är alla försedda med heltäckande kläder. Inte så att alla går i Nigab och Burka, men långärmat och hijab, så minimalt med hud visas. Händerna är väl inte täckta. Jag säger nej till sådant, och unnar kvinnor att få lite D-vitamin och slippa svettas litervis, i den smällheta Kairovärmen.
  Vi har fotografier på hur det såg ut vid universiteten, från 1959 till efter år 2000. Det är 1959 som representerar nutid och efter 2000 som representerar Medeltiden. Ska se om jag kan hitta fotocollaget.

  • Ja du chockar mig verkligen. Du har varit där och ändå vet du ingenting. Vännen lilla, folk som du ser dansa på videon har ingenting med arab och göra. Klippet är en av scenerna i en bollywood film. Killen abishekh bachan och tjejen miss worldoch heter bipasha basu. Bara för att originalet är överspelat med arabisk musik, är inte människorna araber. Det är därför jag har sagt till er på Pettersson att sök kunskap, propagera inte skit när ni inte vet nåt.

   • Kom igen nu då, hur mycket minns du från 40 år tillbaka. Sen var det så att vår mesta tid tillbringade vi vid fronten. Mellan de båda första försvarslinjerna, i det som brukar kallas ingenmansland. Där fanns inte så mycket att lära sig av. Dessutom är det ju så förändrat idag, att det inte har någon relevans längre. Tyvärr så har ju islamiseringen gått framåt, och utvecklingen bakåt, troligen på grund av att tröga bönder inte åker till storstaden och plockar ner idioten Muhammed Mursi.

  • Jag har sett den där bildserien som beskriver marschen mot medeltiden
   4 bilder beskriver en ofattbar sanning
   Dessa länder var i stark utveckling på den tiden
   Nu räknar de med att övriga världen ska försörja dom
   Skulle även vilja har svar på en gammal fråga som jag ställt förut
   Varför män inte heller får gå i kortärmat och shorts
   Hade själv den dåliga lyckan att behöva jobba i iran en tid
   Helvetet på jorden och allt fanns där horor sprit mm
   Allt bakom målade fönster för att inte allah skulle se
   Däremot är det tydligen helt ok att knarka tugga khat mm
   Dekadensen finns i överflöd inte hos oss utan i muslimska länder

 6. Måste nog hålla med signaturen ”Malmöbo” ovan – Vad klagar vi över nu då? Är det inte bra att araber ”västifieras”… Det kallas assimilation till vår kultur, och i mina ögan enbart något positivt…

 7. Återigen det finns ingen skillnad mellan Petterssons och andra hatiska på jorden. Ni är lika skit! Fy skäms säger jag bara!

Kommentera